פורסם 2010 במאי 1515 שנים אהלן,שדרגתי עכשיו לוונדוס 7, והייתה לי תוכנה בשפת פייטון שעבדה בXP, אבל עכשיו היא לא עובדת ב7. אני פותח את הקובץ, והוא מיד נסגר. הצלחתי לתפוס PS של מה שהוא כותב בנתיים.יש לזה סיבה שתוכנה לא תעבוד על ווינדוס מסוים? מה עושים?[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 במאי 1515 שנים מוזר.. אצלי עובד על 7 64ביט יכול להיות ששידרגת מערכת הפעלה ל 64 ביט והתוכנה שעבדה לך בXP היה עבור 32 ?תנסה את זאתhttp://www.python.org/download/releases/3.1.2אם הOS שלך 64 ביט, תבחר את הWindows X86-64 MSI Installer (3.1.2)
פורסם 2010 במאי 1515 שנים מחבר הפייטון עצמו עובד, אם אני פותח דף חדש. התוכנה הספציפית הנ"ל לא עובדת.התקנתי את גרסא 3 לא עזר, ניסיתי להפעיל את התוכנה במחשב אחר עם ווינדוס 7, גם במחשב אחר התוכנה לא עבדה.
פורסם 2010 במאי 1515 שנים מחבר כתבתי בחיפוש UAC ועשיתי שלא יתריע בכלל. ריסטטי, וזה לא עזר.אולי צריך לכבות אותו בדרך אחרת ולא לעשות שלא יתריע? אם כן אז איך?עריכה:שמתי לב שיש עכשיו הודעת אחרת לפני שהחלון נסגר[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 במאי 1515 שנים כנראה שהסינטקס השתנה מהגרסא הקודמת של פייתון (אני מניח שהגרסא הקודמת הייתה 2).אם אני לא טועה, אתה חייב להכניס את הערך להדפסה בתוך סוגריים/ להוסיף + בין המחרוזות.
פורסם 2010 במאי 1515 שנים כנראה שהסינטקס השתנה מהגרסא הקודמת של פייתון (אני מניח שהגרסא הקודמת הייתה 2).אם אני לא טועה, אתה חייב להכניס את הערך להדפסה בתוך סוגריים/ להוסיף + בין המחרוזות.אכן. בפייתון 3 ומעלה, print היא פונקציה לכל דבר ולא "פקודה".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.