עבור לתוכן

יש מכס על אבקות חלבון?

Featured Replies

פורסם

ושאלה שנייה היא האם יכולים לעצור את החבילה ? שלא ימציאו איזה שטות שאני מבריח סמים או אנערף..?

פורסם

שאלה לי אליך

למה אתה רוצה לקנות אבקת חלבון מחול?

פורסם
  • מחבר

הם פי שתיים יותר זולים שם.

אפילו אם להוסיף 33% (למרות שאני לא בטוח שצריך לשלם את זה, בגלל זה שאלתי אם צריך) זה עדיין ייצא יותר זול מבארץ

המחירים בארץ יקרים פי 2-3 מבחול

פורסם

בד"כ לא

פורסם

יש מע"מ רגיל פלוס תשלום מיוחד למשרד הבריאות בסך בין 200-400 ש"ח (משהו מטופש ומצוץ מהתחת- חוסר השכלה של משרד הבריאות בנושא בריאות, ספציפי לחלבון, ואתה גם צריך לחתום שיקח לך איזה 5 שנים לסיים את הכד ולא לפני)

לא מומלץ להזמין אבקות חלבון מחו"ל, כל דבר אחר, תרביץ ואפילו מומלץ לא לממן את הגנבים בארץ.

פורסם

תבלע זרע :lol:

פורסם

תבלע זרע :lol:

+1

זה בחינם וזה מלא בחלבון

פורסם
:facepalm:
פורסם
  • מחבר

ואי בדקתי את כתובת האתר כמה פעמים,לרגע חשבתי שנכנסתי בטעות לFXP

פורסם

חחחח FXP חחחחח

וואו איזה אנשים מצחיקים יש פה...

לפחות הוא מנסה לעשות עם עצמו משהו ואתם בטח אלה שיושבים מול המחשב כל היום ומגדלים כרס...

לא אני לא יגיד שאני איזה בודיבילדר גם לי יש כרס וגם אני יושב מול המחשב הרבה זמן

הפסקתי לעשות ספורט בשנה האחרונה בגלל המצב הבריאותי...

פורסם

לפותח התארד, יש לי ידיד שהזמין משלוח דיי גדול מBODYBUILDING.COM שכלל בתוכו מלא אבקות, לא רק חלבון. אני אברר לגבי התשלום במכס אבל אני יודע שהחבילה הייתה במכס שבועיים

פורסם

יש מע"מ רגיל פלוס תשלום מיוחד למשרד הבריאות בסך בין 200-400 ש"ח (משהו מטופש ומצוץ מהתחת- חוסר השכלה של משרד הבריאות בנושא בריאות, ספציפי לחלבון, ואתה גם צריך לחתום שיקח לך איזה 5 שנים לסיים את הכד ולא לפני)

לא מומלץ להזמין אבקות חלבון מחו"ל, כל דבר אחר, תרביץ ואפילו מומלץ לא לממן את הגנבים בארץ.

אתה יכול להרחיב קצת בנושא?

פורסם

מה?! זה נשמע טיפשי לגמרי :nixweiss:

פורסם

בגדול - זה שוחד למשרד הבריאות.

הם חושבים שחלבון זה תרופה.

פורסם

יש לי חבר שגדלתי איתו ומתעסק/מוכר עם כל נושא האבקות האלה. הוא מדריך כושר בכיר בוגר וינגייט.

דבר איתו בפייס ותגיד שאני שלחתי אותך: Yefim Effi Rubin

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים