פורסם 2010 במאי 1415 שנים א יודע למה אבל פתאום בשבוע האחרון המחשב זז לי ממש לאט, ולפעמים הוא פשוט נתקע לגמרי ואני צריך לעשות לו ריסטרט ידנית.יש לי מחשב סבבה, לא ישן או משהו סה"כ בן שנה וחצי, ניקיתי לו אבק והכל מבפנים אבל זה ממשיך לקרות לי.הרצתי סריקת וירוסים ורוגלות ואין כלום.מישהו יכול לעזור לי, אולי יש עוד דברים לעשות? כי אני ממש לא רוצה לפרמט אותו.יכול להיות בגלל שההארד דיסק מתחמם לי ממש מהר? שלשום הוא הגיע לחום של 50 מעלות, כמו גם המעבדים.
פורסם 2010 במאי 1415 שנים כמה זיכרון יש לך במחשב?תביא לנו תמונה מהתוכנה speedfan בשביל לדעת את הטמפרטורה.תנקה את הרכיבים כגון כרטיסי זיכרון ואת הסלוטים שלהם.תעשה גם איחוי לדיסק קשיח זה עוזר.
פורסם 2010 במאי 1415 שנים מחבר יש לי HWMONITOR זה מספיק טוב בשביל לצלם תמונה? יש לי זיכרון RAM של 2GB. איך אני מנקה את הכרטיסי זיכרון והסלוטים שלכם? עם מה לנקות? זה התמונה של הטמפרטורה של ההארד דיסק : וזה התמונה של הטמפרטורה של המעבד: יש לציין שהמחשב הודלק רק לפני כמה דקות אחרי כמה שעות שהוא מכובה. וגם בשביל לאוורר בפנים פתחתי את המכסה צד והוצאתי את המחשב החוצה קצת ממתחת לשולחן, וגם אני עם המאוור שלי כרגע לכיוון המחשב. המאוורים שבתוך המחשב פועלים. איך עושים איחוי להארד דיסק?
פורסם 2010 במאי 1415 שנים הטמפרטורה שלך בסדר גמור.תוריד את התוכנה FreeRAM XP Pro וזה עוזר לזיכרון שלך להתפנות.לשלב הפיזי:יש לך ספרי לחץ אויר או פאן שעושה תיסרוקות וזה אז תוציא את הזיכרונות מהסלוטים שלהם בעדינות ותנקה את הסלוטים שלהם ואת הזיכרונות.איחוי:כנס להתחל>כל התוכניות>עזרים>כלי מערכת>איחוי הדיסק.
פורסם 2010 במאי 1415 שנים מחבר ו50 מעלות להארד דיסק זה גם בסדר?עשיתי איחוי והורדתי את התוכנה מקווה שיעזור.
פורסם 2010 במאי 1515 שנים מחבר סבבה אחי אבל אני אומר לך שההארד דיסק אחרי כמה זמן שהמחשב פועל מגיע לי ל50 מעלות וראיתי את זה כמה פעמים.אגב אחרי שעשיתי כל מה שאמרת לי אתמול מלבד הניקוי כבר נתקע לי המחשב איזה כמה פעמים.
פורסם 2010 במאי 1515 שנים אם הארד דיסק מגיע ל50 מעלות אני מציע לך לעשות לו קירור מובנה ע"י מאוורר.תעשה ניקוי פיזי לזיכרונות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.