עבור לתוכן

בעיה מעצבנת!!

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש AMD XP 1700

אבל יש בעיה...!! הטמפרטורה של המחשב היא 60 מעלות!!!!

והמחשב נתקע כל הזמן!!!!

למישהו יש רעיון<<?????

פורסם

ככל הנראה שאין קשר בין החום לבעיה במחשב

לי יש AMD 1.34 והטמפרטורה נעה סביב 62-63 מעלות (נחשב כנורמלי ביותר) והמחשב עובד מעולה טפו טפו טפו

לדעתי כדאי לך להתחיל עם התוכנות ומשם לעבור לחומרה.

פורסם
  • מחבר

מה שמוזר לי שהמחשב נתקע כבר בהתחלה בהתחלה!!!!!! ואז אני לא מספיק לעשות כלום עם הדריוורים!!!!!!

הוא גם נתקע כשווינדווס עולה ואתה עדיין רואה את הטקסט של ה DOS!

וסתם שאלה נוספת!

מהירות ה BUS של ה AMD XP 1700 היא 133MHZ או 100MHZ?

הגיוני ש 133MHZ אבל לא ראיתי את זה בשום מקום ולכן הגדרתי 133MHZ

פורסם
  • מחבר

הממ..אני חושד בכרטיס קול שהוא הגורם לבעיה ומתנגש עם הכרטיס קול שעל הלוח!!!! למרות שניטרלתי את הכרטיס קול שעל הלוח

!!!!

:bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

פורסם

עצה שלי פתח תמחשב שלך תוציא את כל הכרטיסיים בעידנות

בטח יש עליהם אבק אז עם כבר פרקתה נקה אותם. ותבדוק

שאין התנגשיות בין כרטיסים.

* שאתה מנקה תכרטיסים שלך לא עם מים אלה עם מגבת יבשה.

(רק להוריד תאבק תזהר לא להרוס תכרטיס)

בהצלחה.

פורסם

עם מברשת צבע (כזאת שעוד לא השתמשו בה) יהיה יותר יעיל,

ואפילו תרכיב כל פעם כרטיס אחד ותראה איזה כרטיס גורם להתנגשות...

פורסם

צודק גם עם מברשת ציחצוח נעליים אפשר

אבל כמובן בעדיונות ומברשת שלא צבעתם איתה

את הנעליים עדיין !

פורסם

אם יש חדש שמדובר בהתנגשויות, תפתח את חוברת לוח האם שלך, ותראה טבלת שיותף IRQים בין סלוטים, זה לא שכרטיסים מתנגשים, אלא מה שאנאשים קוראים לו התנגשות זה ששני כרטיסים שיושבים של שני סלוטים שמשתפים IRQ, אבל באותו הזמן דורשים BUS MASTERING, ואז מתחילות הבעיות. זה לא אמר שאי-אפשר לשים כרטיסים בשני סלוטים שמשתפים את אותו IRQ, אלא פשוט צריך לראות איזה כרטיסים "מסתדרים" אחד עם השני.

אם אתה לא מצא את זה בחוברת של הלוח שלך/לא מבין את הטבלה, אמר לי בבקשה את הדגם המדויק והיצרן של הלוח שלך, ואני אראה מה אני יכול לעשות.

אם אתה חושד בהתחממות יתר:

- האם שמת מעביר טרמי בין הHSF והCore של המעבד?

- איזה מאורר יש לך?

- מה מידת הנעליים שלך? ;)

פורסם
  • מחבר

אם יש חדש שמדובר בהתנגשויות, תפתח את חוברת לוח האם שלך, ותראה טבלת שיותף IRQים בין סלוטים, זה לא שכרטיסים מתנגשים, אלא מה שאנאשים קוראים לו התנגשות זה ששני כרטיסים שיושבים של שני סלוטים שמשתפים IRQ, אבל באותו הזמן דורשים BUS MASTERING, ואז מתחילות הבעיות. זה לא אמר שאי-אפשר לשים כרטיסים בשני סלוטים שמשתפים את אותו IRQ, אלא פשוט צריך לראות איזה כרטיסים "מסתדרים" אחד עם השני.

אם אתה לא מצא את זה בחוברת של הלוח שלך/לא מבין את הטבלה, אמר לי בבקשה את הדגם המדויק והיצרן של הלוח שלך, ואני אראה מה אני יכול לעשות.

אם אתה חושד בהתחממות יתר:

- האם שמת מעביר טרמי בין הHSF והCore של המעבד?

- איזה מאורר יש לך?

- מה מידת הנעליים שלך? ;)

הממממ..... שמתי חומר כסוף כזה שבא עם המאוור בתוך מזרק (קניתי מאזטק את הכל)

המאורר??? סתם משהו פשוט משהו שהביאו לי עם המעבד!

ומידת הנעליים שלי היא 258

הלוח אם הוא של גיגהביט 7vtxe שעידכנתי לו את הבייוס לחדש ביותר!!! (כמו כן גם התקנתי את הדריוורים החדשים ביותר

Via 4 in 1 4.35

הממממ......אבל זה כבר לא משנה כי הכרטיס קול עשה את הבעיה! הוצאתי אותו הדלקתי את המחשב!!! כיביתי אותו חיברתי שוב את כרטיס הקול והדלקתי שוב והופה! לא נתקע :)))))

פשוט כנראה כשהרכבתי את המחשב רכיבים חדשים + קניבליזציה מהמחשב הישן נשארתי עם חלונות 98 שהיה מותקן על המחשב הקודם בלי לפרמט וכנראה פה!! (כן פה) היה קבור הכלב :)

וזהו הכל סבבה..... עכשיו אח שלי לי ידפוק לי במוח שאני אסדר לו תנמחשב שלו!!! וזהו!!!!

דרך אגב בקשר לניקוי הכרטיסים!! אין לאבק שום השפעה אלקטרונית על הכרטיסים!! ההשפעה היא על יכול פיזור החום שלהם וגם זה לא משהו!!!!

חוץ מזה לאחר שלוש שנים כטכנאי אלקטרוניקה בצה"ל שפירקתי את המכשיר שלי כל חודש כדי לנקות אותו (מכשיר = מכ"מ + קרון מלא רכיבים אלקטרונים)....נמאאאאססססססססססלי לנקות כרטיסים!!!! למרות שבערוב ימי בצה"ל החיילים שלי עשו תעבודה!! אבל לי אין כוח להסתכל בכיוון!!!!!!!! לא מתקרב ולא מזכיר לעצמי את ימי החושך שעברו עלי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים