פורסם 2010 במאי 1315 שנים יש לה לוח אם של אסוסP5QPL-AMסטיק אחד של סמסונג 2GB רגילכרטיס של ספיר 5670 512MBכונן קשיח של WD 250 SATA רגילומעבד 775 אבל לא דואל קור על 3.2 GHZשמנגנים סרטים רגילים וסדרות מנגן מעולה וחלקהחלונות 7 סבבההכל פיקסאבל כשהיא מנגנת סרט HD מלא יש תקיעותייתכן וזה המעבד שיוצר צוואר בקבוק?מקווה שכאן זה המקום לשאול את השאלה
פורסם 2010 במאי 1315 שנים מחבר אתה מתכוון להאיץ את הכרטיס מסך?כן ניסיתיוניסיתי מלא נגננים MEDIA PLAYER CLASSICVLCBSPLAYERוהתקנתי מקודדים חדשיםאני משתמש בכבל HDMIאני שואל המעבד יכול להוות צוואר בקבוק?
פורסם 2010 במאי 1315 שנים מחבר אילו המלצות יש לך?להאיץ את הכ.מ?אולי יש אפשרות שאני לא מודע אליה בנגן?אולי OC?אני מרגיש כמו טמבל לא אמרתי שמדובר במסך 32 LCDתומך HD מלאיש אפשרות שהכרטיס לא מספיק חזק לכזה מסך?
פורסם 2010 במאי 1315 שנים אין שום קשר למסך שעליו אתה מציג.גם מסך 100" הוא בעל אותה רזולוציה.אני מציע שתתחיל מלבדוק מה ה CPU utilization בזמן הניגון כדי להבין בכלל למה זה מתרחש.
פורסם 2010 במאי 1615 שנים מחבר סליחה על הבורות אבל איך אני בודק את זה?ישנה תוכנה?או בחלונות 7 יש אפשרות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.