עבור לתוכן

רכישה באינטרנט באמצעות כרטיס אשראי עם חשבון צעיר/חייל

Featured Replies

פורסם

שלום,

עוד שבועיים ימלאו לי 18 ואני מתכנן לעבור לחשבון חיילים (בנק הפועלים), כרגע אני משתמש בחשבון צעיר וכרטיס אשראי דירקט,

האם אני יכול לבצע רכישות באינטרנט באמצעות הכרטיס הזה באתרים בארץ? כאמור הכרטיס הוא לשימוש בישראל בלבד

וכשאחליף לחשבון חיילים, האם קיים אשראי איתו אוכל לרכוש מוצרים גם באתרים בחו"ל?

פורסם

בארץ אתה יכול לרכוש באינטרנט עם כל כרטיס. אם אני לא טועה, בחו"ל אתה לא יכול לקנות עם אף כרטיס שאין בו 16 ספרות במספרו (בהבדל מ8 ברוב המקומיים).

פורסם

בארץ לא נירא לי שתהייה לך בעייה, למרות שלכרטיס הדירקט יש מספר מגבלות והוא מגביל אותך לסכום מקסימלי של 400 ש"ח אם אני זוכר נכון, את שלי ביטלתי כבר מזמן.

תוציא כרטיס ישראכארט "צעיר" רגיל או "חייל", לא דירקט, הוא מגיע ללא עמלות (במסגרת חשבון חיילים).

לגבי קניות בחול, שניהם, גם הדירקט וגם הישראכארט "הרגיל" הם כרטיסים מקומים בעלי 8 ספרות, ולפי מה שאני יודע אין אפשרות לבצע איתם קניות באתרים בחו"ל.

כידי לבצע קניות בחו"ל אתה צריך כרטיס בעל 16 ספרות, ישנם כרטיסים מקומיים בעלי 16 ספרות שיאפשרו לך לבצע קניות בחו"ל כמו הויזה, אבל אני לא יודע אם בנק הפועלים מנפיק כרטיסים מסוג ויזה, תבדוק את זה מול הבנק.

ובסופו של דבר יש את הכרטיסים הבינלאומיים (MasterCard, Visa, American Express) שאיתם אתה יכול גם לטוס לחו"ל ולהשתמש בהם שם, אבל תצתרך לשלם עמלה חודשית גם בתור חייל, ולפי מה שאני יודע בחלק מהבנקים כידי להנפיק כרטיס בינלאומי אתה צריך שתהייה לך הכנסה חודשית מעל סכום מסויים.

פורסם

תעבור ללאומי או דיסקונט- שניהם מפיקים ויזה(מקומית) עם 16 ספרות ככה שתוכל לרכוש בחו''ל דרך האינטרנט.

פורסם

כידי לבצע קניות בחו"ל אתה צריך כרטיס בעל 16 ספרות, ישנם כרטיסים מקומיים בעלי 16 ספרות שיאפשרו לך לבצע קניות בחו"ל כמו הויזה, אבל אני לא יודע אם בנק הפועלים מנפיק כרטיסים מסוג ויזה, תבדוק את זה מול הבנק.

אם אני לא טועה.

הוא יכול להוציא/להזמין כרטיס חוץ בנקאי... (ללא קשר לבנק שאליו הוא משתייך)

פורסם

ונראה לי שרק בנק לאומי נותן כרטיס 16 ספרות השהוא נחשב גם לכרטיס חייל וללא עמלות כרטיס חודשיים

פורסם

גם בדיסקונט... (מנסיון)

פורסם

טוב לדעת :xyxthumbs:

פורסם

לי היה כרטיס ישראקארט צעירים שהגביל ל400 ורק לארץ, אז ביקשתי מהבנק (אוצר החייל) כרטיס נורמלי, ובלי כסף הם ארגנו לי כרטיס מסטרקארד עם אפשרות לקנות בחו"ל ועד 2000₪

פורסם

תעבור ללאומי או דיסקונט- שניהם מפיקים ויזה(מקומית) עם 16 ספרות ככה שתוכל לרכוש בחו''ל דרך האינטרנט.

אני בספק אם יתנו לבנאדם צעיר, שנמצא בצבא, ומקבל משכורת של 300-600 שקל כרטיס שאיתו אפשר לשלם לחול.

מה גם שהם יקחו ממנו קופת חיסכון או משהו שיסגור לו כסף כדי להבטיח שמחר הוא לא מזמין עם הכרטיס שלו מוצר ב6000 שקל ואין לו בחשבון 50 שקל.

הפיתרון זה:

1. ויסה נטען

2. כרטיס של cal online שאתה מטעין

3. לסיים צבא, להתחיל לעבוד, להציג 3 משכורות מעל אלפיים שקל ולקבל מאסטרכרד.

פורסם

אני בספק אם יתנו לבנאדם צעיר, שנמצא בצבא, ומקבל משכורת של 300-600 שקל כרטיס שאיתו אפשר לשלם לחול.

מה גם שהם יקחו ממנו קופת חיסכון או משהו שיסגור לו כסף כדי להבטיח שמחר הוא לא מזמין עם הכרטיס שלו מוצר ב6000 שקל ואין לו בחשבון 50 שקל.

הפיתרון זה:

1. ויסה נטען

2. כרטיס של cal online שאתה מטעין

3. לסיים צבא, להתחיל לעבוד, להציג 3 משכורות מעל אלפיים שקל ולקבל מאסטרכרד.

מה ספק מה? הוא אמר מניסיון. גם אני חייל ויש לי כרטיס ויזה מבנק לאומי והוא עם 16 ספרות ואני מזמין מחו"ל בלי בעיה. הבעיה היחידה איתו היא שאני לא יכול לגהץ יותר מ500 שקל בחודש... אני צריך לברר אם אפשר לבטל/להרחיב את זה

פורסם
  • מחבר

נורא נוח לי העניין של בנק הפועלים כי הוא נמצא 200 מטר מהבית שלי, להבדיל מסניפים של לאומי או דיסקונט שנמצאים רחוק יותר משמעותית...

אבדוק את זה מול הבנק כשאחליף לחשבון חיילים בעוד כמה שבועות. תודה על המידע חבר'ה! ;D

פורסם

אני תמיד נותן לסבתא שלי את הכרטיסי אשראי שהיא תוכל להזמין כל מיני דברים,

נראה לי שהיא מזמינה גם מחו"ל

וכמה שזכור לי חשבון צעיר יותר טוב כי אין עמלות

9תשתמש בויזה של הדואר לקניות בין לאומיות

פורסם

כל עוד זה ויזה אתה יכול, אבל אתה לא אמור.

מז"א? שזה אפשרי, אני מזמין עם הויזה צעיר שלי מלאומי כל הזמן, הדבר היחיד שאתה צריך לקחת בחשבון הוא שבגלל שאתה לא אמור החיוב יהיה באותו רגע ולא במועד שבחרת לחיוב (10/15) אז שים לב אם יש לך כסף בחשבון לפני שאתה מזמין.

זה תקף גם לחשבון חיילים אם יש להם ויזה, אתה לא אמור להשתמש באשראי שלך לפעולות חוץ אלא אם הוא בן לאומי, בשביל לקבל אחד כזה אתה צריך להראות משכורת חודשית קבועה והבנק ישקול אם להביא לך אחד

פורסם

ונראה לי שרק בנק לאומי נותן כרטיס 16 ספרות השהוא נחשב גם לכרטיס חייל וללא עמלות כרטיס חודשיים

אתה בטוח?

מה התנאים בדיוק?

כי אני ממש מחפש מחפש כרטיס 16 ספרות בלי עמלות חודשיות

כרגע אני במזרחי , 8 ספרות , ללא עמלות בכלל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים