עבור לתוכן

בזק בין לאומי התחילו בגלוי להגביל נפח גלישה

Featured Replies

פורסם

זה בהחלט סביר. לדוגמה, אני וחברה שלי משתמשים ביוטיוב הרבה פעמים פשוט בתור jukebox (במיוחד לאור אפשרויות הפלייליסט החדשות שהכניסו). קליפ ביוטיוב הוא בכיף 30 מגה ויותר. עשרה שירים בערב בממוצע = 300 מגה ליום = 9 ג'יגה לחודש.

עזוב הבנאדם לא מבין שאנחנו בנמאה העשרים ואחד וכל העולם ואחותו כבר עברו לעולם הדיגיטלי - שירים, סרטים, משחקים.

להוריד אותם זה כבר מזמן לא עניין של ווארז. ניתן להשיג כיום כל דבר למחשב באופן דיגיטלי, ללא צורך בקופסא ובדיסקים. חבל רק שחלק מהספקים נשארו בדעה הקדומה כמו שיש לבחור שאנחנו משוחחים איתו כרגע.

• תגובות 51
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

א. אני די בטוח בתור מנהל מערכות מידע ורשתות, שאתה מקשקש בלי בסיס וחושב שאם אתה טוחן

את רוחב הפס בצורה חוקית, זה אומר שכולם עושים את זה בדיוק באותה הצורה.

בנוסף, אני גם די בטוח שמבחינה טכנולוגית אני מתקדם ממך בהרבה(הן בידע והן בניסיון).

גם מנקודת מבט של מנהל רשת, כאשר ברשת שלי יש 15 פקידות שמחוברות לרדיו בסטרימינג, ליוטיוב ולמאקו מסביב לשעון

ואני עדיין לא מגיע לתעבורה החודשית המגוחכת שאתם מעלים כאן.

ב. לא קראת את החלק בו אני אומר, שההגבלה של הספקית אינה הוגנת, לא משנה אם התוכן חוקי או לא.

בנוסף, מראה כמה אתה לא מבין מהחיים שלך, שאתה חושב שלספקית משנה מה אתה מוריד ב-300 ג'יגה החודשיים שלך

ולא העובדה שהורדת 300 ג'יגה בפועל(כי זה מה שלטענתם פוגע בהם, ההורדות הכבדות, לא משנה להם אם זה פיראטי או לא :bash:).

ג. וואלה? אפשר לראות סרטים בסטרימינג? ספר לי עוד הו גורו טכנלוגי שכמוך.

צריך לשים אותך בבאנר הפרסום של MS ליד הגורו של ה-BI מרוב הידע הרב והעצום.

פורסם

רק אגיד לך שאני עובד בעבודה זהה לשלך. זה כבר מוציא אותך מטומטם. יום טוב (:

פורסם

צריך לשים תווית "עוסק בתחום " בכל הדיונים האלה לכל אלה שעבדו או עובדים אצל ספקיות האינטרנט .

כדי לקחת את דבריהם בערבון מוגבל .

פורסם

רק אגיד לך שאני עובד בעבודה זהה לשלך. זה כבר מוציא אותך מטומטם. יום טוב (:

עדיף לצאת מטומטם פעם ב..., מאשר להיות אחד כזה בפועל :-*

פורסם

אולי ה65GB האילו הם הרמז היחיד שהם נותנים לנו בקשר לtraffic shaping שהם עושים. יש סיכוי שהם מכניסים את כל מי שעבר את ה65 ורשימה השחורה וכשמחלקים רוחב פס בזמן עומס הם מקבלים פחות מהעוגה. עדיין אני לא חושב שזה נכון בפועל.

לי לא מפריע שיש כזה דבר בחוזה הבעיה היא שאין שום רמז לאיך הם מתעדפים תעבורה שזה דבר קריטי כדי שהלקוח יבין מה הוא מקבל. למשל אם הם נותנים עדיפות למשתמשים הקלים אם הם מחלקים את זה לפי % מרוחב הפס שהם משלמים עליו או מ% מרוחב פס הזמין (יעני אם יש 1500 קילו לכל אחד ואני משתמש ב150 אני אקבל עדיפות על משתמשים שמשתמשים ב1000 ) . לא מזמן שמעתי שבחבילות רגילות בזמני עומס ב014 אי אפשר לשחק משחקים בכלל.

זה ידוע שיהיה עומס ושאי אפשר תמיד לקבל 100% מהקצב אבל שלפחות יתנו לנו איזה מדריך הגיוני להתנהגות בשעות העומס כדי שהמשתמשים הקלים שממנים את הכבדים יקבלו עדיין אינטרנט שעובד בלי צורך במסלול גיימר למשחק בשרתים קרובים.

פורסם

סתם נקודה רדנומלית, בליסינג אתה (בדר"כ) מוגבל לX מסויים של קילומטר לשנה, ויש לך דרך לדעת כמה עשיתה (קילומטרג').

תאורתית, אם הISP מגביל את הלקוח לX תעבורה בחודש, הלקוח לא אמור לקבל איזה כלי לדעת כמה תעבורה הוא טחן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים