פורסם 2010 במאי 1115 שנים יש לי שאלה, אם הדיסק הקשיח שלי מחובר אליו חשמל וכבל נתונים ובכל זאת המחשב לא מזהה אותו לפעמים הבעיה בספק כוח או שאני טועה?
פורסם 2010 במאי 1115 שנים המחשב עובד ?אם כן אז יכול להיות שאתה צריך לגמפר את הכונן.על גב הכונן יש לך מידע על הגדרת גמפרים.
פורסם 2010 במאי 1115 שנים מה?מה הקשר לג'מפרים במקרה שלו?לפותח הדיון: תחליף כבל SATA ותבדוק שוב/תחליף פורט SATA בלוח ותבדוק שוב.בעיית זהוי רנדומלית היא לרוב בעיית תקשורת עם הכונן ולא בעיית חשמל.
פורסם 2010 במאי 1115 שנים 1. לא צריך לג'אמפר כונן SATA.2. אם הוא לא מג'ומפר כמוט שצריך הוא לא יעבוד אף פעם ולא רק מתי ש"מחשק לו".
פורסם 2010 במאי 1115 שנים מחבר תתפלאו אבל היום פתחתי את המחשב שזה קרה ושיש רעש מהספק הHD עובד ושאני נותן מכה על הספק הוא ניהיה שקט והוא לא עובד ואז שוב אני נותן מכה כדי לבדוק ורק שהספק מרעיש הוא מזהה אותו ...מה אתם אומרים על זה?
פורסם 2010 במאי 1115 שנים אז נירא לי שהוא באמת עובד כשמתחשק לו...חחחלא ידעתי שיש לו SATA.בטח בעיה עם חיבור ספק הכוח של הכונן.
פורסם 2010 במאי 1115 שנים מחבר אחי ניסיתי לחבר את כל החיבורי חשמל האחרים עדיין יש אותו בעיה וד"א זה שהספק עושה רעש זה לא אומר שהוא עומד למות?
פורסם 2010 במאי 1115 שנים מחבר עשיתי את זהנ ושוב הייתה אותה התופעה..אבל אני יכול להגיד לך שהיום שימנתי את המאורר שלו בתקווה שיעזור...וד"א נתקלת במקרה כזה שאחד הברגים מסרב להיפתח כי אני כןןן ונאלצתי לעקם את המכסה בצד שהבורג לא נפתח לי?חח
פורסם 2010 במאי 1115 שנים חחח כן גם אני מנסה לפתוח את הספק כוח שלי ואני לא מצליח בגלל שהבורג מסתובב שם ולא יוצא בהברגה...חחחאני ממליץ לך להחליף אם הרעש מפריע לך וזה גם לא יהרוס את החלקים אם כל שניה אתה מכבה ומדליק.
פורסם 2010 במאי 1215 שנים מחבר שמעו חברה אני לא סגור על עצמי אם זה ספק כוח או HD , בבקשה תעזרו לי אני יכול להגיד לכם שעשיתי בדיקת סקטוריםם מצא 2 סיקטורים פגומים והצליח לתקן אותם...איך אני אדע בוודאות מה אני צרייך להחליף אני לא רוצה לקנות סתם.בתודה Lidor_abo:)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.