פורסם 2010 במאי 1015 שנים אני מזמין אתכם ללמוד מניסיוני על השירות למחשבי Dell.http://bit.ly/bDdzsXבברכה,RS-IT
פורסם 2010 במאי 1015 שנים על איזה מחשב מדובר? נשמע כאילו מדובר על משהו לא באמת נפוץ.יש לי גם נייד של לנובו, הופיעה שורת פיקסלים דפוקים במסך. התקשרתי אליהם, פתחו לי קריאה לתקלה, אחרי יומיים לקחו לי אותו מהבית, 3 ימים אחרי זה החזירו לי אותו הביתה מתוקן
פורסם 2010 במאי 1115 שנים תודה על הסיפור.בעיות של שירות שמתארך הרבה מעבר לסביר צצות מפעם לפעם, כנראה אצל כולם. בHP בעבר זו הייתה בעיה כרונית, היום (אולי) פחות. גם על DELL כבר שמעתי כמה סיפורים, ואפילו עם IBM/לנובו, ששם זה ממש נדיר - היו מקרים.הסתייגות קטנה שיש לי מדבריך פה:המעבדה שהיא גורם חיצוני זה לא מתפקידה ואני לא מצפה שיהיה כך. אבל מחברת dell ציפיתי להרבה יותר.במקרה זה, האחריות היא כן של המעבדה. המעבדה היא זו שלוקחת את המחשב לתיקון, וזה באחריותה לדאוג לכך שהתיקון יבוצע בזמן סביר.היצרן בסה"כ משלם למעבדה על התיקונים כאשר הם באחריות. זה נכון שאספקת החלקים תלויה ביצרן במידה מה, אבל בכל מקרה שיש בעיה, המעבדה היא האחראית כלפיך בתור לקוח, והיא צריכה לעדכן אותך.הסיפור שאתה מתאר על הבלאגן בין המחלקות השונות של DELL הוא ידוע, ומעיד על בעיית תיאום בין DELL העולמית, DELL בארץ והמעבדות, ולא הייתי מסיר את האחריות מאף אחד מהגורמים.
פורסם 2010 במאי 1115 שנים אם אני למשל נגר, ולא יכול לעבוד בכלל בלי פטישאני דואג שיש לי עוד אחד פטיש, גם אם הוא קצת קטן.כל דבר מתקלקל בסוף ואם אין גבוי - יש צרות.אז אם עסק שלך לא עובד בלי מחשב אתה צריך לחשובאיך אתה עושה ככה שתמיד עסק יעבוד.שרות טוב היום זה בעיה בכל העולם. אתה מדבר עם הודימבנגלור, אומר שם שלו גארי ושהוא באוסטין טקססותפקיד שלו זה גם לשמור שאתה לא מבלבל מוח של חברה אםשהוא נותן לה שרות בחצי חינם........
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.