עבור לתוכן

הסבר על ניצול הזיכרון בSERVER 2008 64BIT

Featured Replies

פורסם

היי

אני משתמש SERVER 2008 64BIT עם 6GB וקצת קשה לי להבין מדועה הצריכת זכרון של המערכת שונה מכל אחת אחרת.. :nixweiss:

אני יודע שמערכת 64 צורכת כפול ולפעמים יותר!

אבל לפי התמונה המערכת שלי ב 99% צורכת GB5~6. יש לציין שהמערכת עובדת ממש חלק ויפה :xyxthumbs:

קראתי פעם ש64 צורכת את כל הזיכרון לטובת המערכת למרות שבפועל היא לא מנצלת את הכל אבל ברגע שיש צורך בכמות זיכרון לטובת תוכנה אחרת היא מפנה.

ש לציין שלפני חודש המערכת עבדה עם 4GB וגם במצב הנל המערכת עבדה יופי..אז לא משנה כמה זיכרון אני יוסיף המערכת תמיד תיצרוך את כל הכמות?

אני לא יודע עד כמה זה מדויק אשמח שמישהו ישפוח מעט אור על הנושא ;)

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

HELP

פורסם

לפי התמונה שצירפת, המחשב שלך מנצל רק 4GB. הג'יגה החמישי הוא disk cache שישתחרר אם תזדקק לו לצורך תוכנית כלשהי. כל מערכת הפעלה מודרנית עובדת ככה: זיכרון שלא מנוצל הוא זיכרון מבוזבז.

אתה יכול לעבור לטאב processes, למיין לפי צריכת זיכרון ולראות מי אחראי לצריכת הזיכרון הגבוהה.

פורסם
  • מחבר

לא ממש הבנתי היכון אתה רואה 4GB?

פורסם

בחלומות שלי ;D. לא ידעתי שה- available הוא סיכום של free ושל cached, חשבתי שזה ערך נפרד ואז יש ג'יגה אחד available וג'יגה cached שיכול להתפנות במקרה הצורך. בפועל, כמעט כל ה- available שלך הוא cached ובאמת יש לך רק ג'יגה אחד פנוי.

פורסם
  • מחבר

אז זה המצב נכון וסביר להניח תוספת של זיכרון תניב שיפור!

במקרה שכל הזיכרון שלי כבר נושק ל GB 6 נכון?

או שלא הבנתי וזה סוג פטנט של המערכת לניצול נכון ומהיר של הזיכרון?

פורסם

זה כנראה נורמלי. מויסטה/2008, מיקרוסופט התחילה לטעון לזיכרון קבצים בהם נעשה שימוש תדיר עוד לפני שיש להם דרישה בפועל. כך, כשבאמת צריך אותם, הם זמינים מיידית. בסה"כ זיכרון שלא עשית איתו כלום הוא ביזבוז של כסף.

אם זה נכון, המשמעות היא שתוספת של עוד זיכרון רק תגדיל את כמות הזיכרון שמנוצל במחשב שלך - יותר זיכרון פנוי לא תראה מזה.

פורסם
  • מחבר

זהו לזה התכונתי..

טוב תודה חבר.. הבנתי :xyxthumbs:

פורסם

אפשרי להוריד גירסת ניסיון של Windows Home Server Vail?

פורסם
  • מחבר

כן..

רוצה?

פורסם

כן.

אם אפשר לינק אני ישמח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים