פורסם 2010 במאי 1015 שנים טוב כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת זה פשוט לא זז מהמצב.ריסטרט וכד' לא עוזרים, אין וירוסים או בעיות אחרות במערכתמדובר בוינדוס בגרסת PRO 32BIT חוקיניסיתי בהרבה מקומות חוטי ואלחוטיפעם זה היה עובדלא שמתי לב למשהו ספציפי שאחריו זה קרה (התקנה לדוג', או מסך כחול, או לא יודע)2 שאלותא. האם אפשר איכשהו לתקן את זה (בעיה מוכרת? לא מצאתי בגוגל)ב. אם לא, איך אני יכול להוריד בצורה ידנית עדכונים (אין לי בעיה פעם ב.. פשוט להוריד בצורה ידנית איכשהו), כשאני נכנס לUPDATE באתר של מיקרוסופט זה פותח לי את חלון העדכון הנ"ל וזהו[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 במאי 1015 שנים יכול להיות שיש משהו שמחשב שחוסם/משבש תקשורת לשרתי העדכונים?פעיל משהו tcpview ותבדוק מה קורה שם.
פורסם 2010 במאי 1015 שנים מחבר אני מסתכל על הרשימה בTCPVIEW וזה נותן רשימה די גדולה של תהליכים (80)רובם תהליכים שקשורים לוינדוס (יש כמה svchost, system process), איך אני מזהה משהו בעייתי?ובעקרון אין לי על המחשב תוכנות שאמורות להתערב בתעבורה (חוץ מהחבילה של נוד), אבל היא הותקנה הרבה הרבה לפני שהבעיה התחילה
פורסם 2010 במאי 1015 שנים לא צריך להסתכל על הכל אלא רק על מה שרלווטי. אתה יכול לסדר את התצוגה לפי process וללחוץ על הפתור בסקגל כלים שלא יציג חיבורים half open.
פורסם 2010 במאי 1015 שנים מחבר לא בדיוק הבנתי למה התכוונתה, יש למעלה כמו סיכה שנותנת לבחור show unconnected endpointsיש שם רק את הפיירפוקס וSYSTEM PROCESS שמראה באיזה אתרים אני גולש[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 במאי 1015 שנים כן, זה זה (אני פשוט על לינוקס עכשיו ). אתה תראה תהליך שמתחבר (או מנסה להתחבר) ל windowsupdate.microsoft.com או משהו בסגנון. אח:"כ יותר פשוט לפלטר את זה עם wireshark ולראות מה מתרחש.
פורסם 2010 במאי 1015 שנים זה בעיה מהיום ?צילום גם מהיום ?אז למה יש תאריך של לפני יותר מחודש ?ומה זה חלונות PRO 32BIT ?מוגדר לך פרוקסי ?
פורסם 2010 במאי 1015 שנים מחבר אין שום שינוי בתהליכים=\הצילום מהיום, הבעיה כמה שבועותעל איזה תאריך אתה מדברוינדוס 7, גרסת PROFESSIONAL שהיא 32BITולא
פורסם 2010 במאי 1015 שנים התאריך שבתמונה שלך!.במקום לתקין תריץ משמה בצד סמוליcheck for update - זה עובד נכון ?[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 במאי 1015 שנים מחבר התאריך שרשום שם זה מתי שבפעם האחרונה הוא עדכן, מאותו תאריך זה תקוע במצב הזה.כשאני לוחץ על CHECK FOR UPDATED זה נתקע על מצב CHECKING FOR UPDATES ולא קורא כלום.בכל מקרה, לדעתי הכיוון הזה לא מוביל כלום, יש לכם מושג אם אפשר איכשהו להוריד עדכונים "ידני" מהאינטרנט
פורסם 2010 במאי 1015 שנים זה אולי עדכון עשיתה שלא נגמר טוב.אם בזמן אתה מכבה ומדליק יש הודעה משהו על עידכונים אם אחוזים ?תנסה גם כאןhttp://support.microsoft.com/kb/971058[br]פורסם בתאריך: 10.05.2010 בשעה 18:28:55עוד דברעדכון לא אוטומטי זה כאןלתחיל כאן ולחפש שמה windows 7 הרבה הרבה עבודה.........
פורסם 2010 במאי 1015 שנים מחבר זה אולי עדכון עשיתה שלא נגמר טוב.אם בזמן אתה מכבה ומדליק יש הודעה משהו על עידכונים אם אחוזים ?תנסה גם כאןhttp://support.microsoft.com/kb/971058[br]פורסם בתאריך: 10.05.2010 בשעה 18:28:55עוד דברעדכון לא אוטומטי זה כאןלתחיל כאן ולחפש שמה windows 7 הרבה הרבה עבודה.........כן מידי פעם (האמת הופיע בזמן האחרון), הוא רושם שהוא מתקין עדכון כשאני מכבה, ומידי פעם כשאני מדליק. הרעיון על הLAST KNOWN GOOD CONFIGURATION לא עבד
פורסם 2010 במאי 1015 שנים תנסה להסיר כל העידכונים שעשית בפעם אחרונה שעבד.גם שיחזור מערכת ללפני עידכונים יחול לעזור.
פורסם 2010 במאי 1015 שנים מחבר שחזור מערכת לא עוזר.אם אני מנסה להסיר את העדכונים (יש תפריט כזה בתוך הWINDOWS UPDATE) זה לא מציג לי את העדכונים שקשורים לוינדוס. רק דברים שוליים (אופיס, אקרובט, וכד'), למרות שברשימת העדכונים שהותקנו אני כן רואה אותם. איך אני יכול להסיר גם אותם?בכל מקרה אני אנסה להסיר את העדכוני אופיס, אולי זה יעזורעדכון: הסרתי את כל העדכונים מהתאריך האחרון שהתעדכן, מדובר בפול עדכונים לאופיס. הצלחתי להסיר כולם חוץ מ2 עדכונים (שהוא פשוט לא נותן ללחוץ עליהם), ועדיין אין שינוי=\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.