עבור לתוכן

בעיה בשיתוף

Featured Replies

פורסם

אוקי אז נתחיל ככה..אני ואח שלי לא רצינו ראוטר HUB או דברים כאלה החלטנו לעשות רשת ביתית הכי פשוטה..

אז יש לנו שני מחשבים ושלושה כרטסי רשת ככה שפה הבעיה נפתרה..(דרך אגב עשינו את כל הדבר הזה ממזמן אבל אני תמיד שוכח לשאול את השאלה..)..פשוט שמנו במחשב שלי שני כרטיסי רשת (אחד על הלוח אם ועוד אחד חיצוני..)..ואז חברנו את המודם למחשב שלי..קנינו כבל רשת מוצלב של 15 מטר כדאי לחבר את שני המחשבים שלנו אחד עם השני..ואז פשוט עשינו שיתוף להתקשרות של האינטרנט..ואז ברגע שאני מחובר גם אח שלי מחובר ולהפך..עכשיו החלק הבעייתי בכל הסיפור הזה שהוא ממש מוזר!! אח שלי כנראה קיבל מה שנקרא דבר לא הגיוני "כמות אינטרנט יותר גדולה" עכשיו מזה המשפט הדפוק הזה אין כזה דבר...אבל רק ככה הצלחתי להגדיר את זה שאני שחקתי CS אצלי במחשב איפה שמתחבר האינטרנט ואני עוששה לו שיתוף אז ששחקתי היה לי פינג של 100-200 ויש לנו ADSL 1.5MB שזאת חבילת מיני עסקים כזאתי!

ושניסיתי לשחק אצל אח שלי היה לי פינג 7-15 שזה פינג פצצה!!!! וככה צריך להיות אז איך זה יכול להיות? אז ניסנו לעשות משהו..העברנו את הכרטיס רשת החיצוני אל למחשב של אח שלי ושמנו את המודם אצלו ועשינו שהוא יחלוק את האינטרנט ועכשיו יש לי פינג פצצה 7-15 אחלה ולו יש פינג של 100-200 (אולי טיפה פחות..)..אז איך זה יכול להיות כזה דבר?!? אתם רוצים להגיד לי שהמחשב מנתב את האינטרנט שילך למחשב השני כאופציה ראשונה או משהו?? ממש מוזר למישהו יש מושג למה זה ואולי פתרון לכזה דבר..? לא שזה כזה דחוף כי המודם נשאר אצל אח שלי כי הוא לא משחק CS כל כך הרבה..(בן 21)..אז סתם בשביל לדעת למה זה אולי למישהו יש מושג?

ולמי שלא יודע CS=Counter Strike..

תודה, רן! :P 8)

פורסם

כן יש בהגדרות רשת מי יהיה החבור הראשון לADSL

תכנס להגדרות ותראה אתה יכול להגידר שם מי יהיה הראשון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים