פורסם 2010 במאי 1015 שנים שלום,מעונין לשדרג ל 4M מ 2.5, הוצעה לי בבזק חבילה מצחיקה של 87שח לששת החודשים הראשונים ן 95 נדמה לי לששת הנותרים, יוצא משהו כמו 93 ש"ח לחודש בממוצע שנתי.יקר, לא ?בבזק בינלאומי עדיין לא בדקתי...כמה אתם משלמים למהירות כזאת, אם אפשר לשאול ?רב תודות על התשובות...
פורסם 2010 במאי 1015 שנים הנתונים של "כמהזה" לא ממש משקפים את מה שאפשר לקבל במו"מ קשוח עם מחלקות השירות ושימור הלקוחות.קרא כאן -- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=460102.0
פורסם 2010 במאי 1115 שנים מחבר תודה על ההפניה ל"כמהזה", לא הכרתי את האתר...אני רואה שמה שהוצע לי הוא עוד יותר יקר ממה שמופיע שם, שעוד יותר יקר ממה שאפשר להשיג אחרי משחקים של מוכרי שטיחים.
פורסם 2010 במאי 1115 שנים מחבר רק לעידכון, שאלתי בבזב"ל אם יש להם חבילות הכוללות תשתית+ספק במקום לרוץ מאחד לשני, והוצע לי לשלם לשניהם 120ש"ח לשנה למהירות 4M.היות וזה פחות ממה שאני משלם עכשיו ל2.5 זה נראה לי עסקה סבירה ולקחתי.
פורסם 2010 במאי 1615 שנים מחבר סתם למעונינים לדעת, בבית הכרם שבירושלים בזק לא מסוגלת לספק מהירות 4M !זה על כל פנים מה שנאמר לי לאחר שלקחתי את חבילת הבאנדל דרך בזב"ל, זאת לאחר שטרחתי קודם כל לבדוק בשירות התמיכה של בזק אם יוכלו לומר לי אם אוכל לקבל מהירות כזאת ונענתי בחיוב, לאחר בדיקה.כל הסיפור הזה נשמע לי מוזר...
פורסם 2010 במאי 1615 שנים תבדוק אם יש אצלך UFI של הוטגם אצלי בזק לא יכלה לספק יותר מ-5לכן לקחתי 12 בהוט ב-99 ש"ח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.