עבור לתוכן

מינידיסק SHARP

Featured Replies

פורסם

מעוניין לקנות מינידיסק של חברת SHARP במחיר של עד 300$ דגם טוב וחדיש(אם יש כאלו בארץ), מישהו מכיר דגמים?

פורסם

למה בארץ כשאפשר מחו"ל ?

(ביטלו את המכס)

בארץ יקחו ממך פי-2, ויתנו לך דגם Value של שני דורות אחורה במחיר של הדגם החדש ביותר ביפן....

http://www.minidisco.com

פורסם
  • מחבר

נכון, אבל יש לי התלבטות: להזמין מחו"ל דרך אתרי קניות, או לקנות מתאילנד ( קרובים שחוזרים משם יוכלו לקנות לי) האם כדאי לקחת סיכון ולקנות מתאילנד?

פורסם

מוכן למכור מינידיסק חדש של סוני, נקנה לפני כחודשיים,

MZR 700 בצבע כחול יפה, עם תצוגה נוחה ושלט.

פורסם
  • מחבר

א.יש לי כזה ולא כ"כ התלהבתי ממנו

ב.מעוניין ב SHARP

פורסם
  • מחבר

:) :)

ובכל זאת, מה עדיף? קנייה מתאילנד או דרך אתרי קניות מחו"ל?

פורסם

נכון, אבל יש לי התלבטות: להזמין מחו"ל דרך אתרי קניות, או לקנות מתאילנד ( קרובים שחוזרים משם יוכלו לקנות לי) האם כדאי לקחת סיכון ולקנות מתאילנד?

אני בכל מקרה הייתי קונה מ-Minidisco כי הם יופי של dudes, וההבדל במחיר גם ככה לא יכול להיות כל-כך גדול (אלא אם בתאילנד אתה קונה אחד גנוב.. ;D)..

זה גם יאפשר לך לקנות אוזניות טובות\דיסקים\כל דבר אחר שקשור למינידיסקים (וגם כמה רובוטים יפניים...), ולדעת בדיוק מה אתה הולך לקבל...

פורסם

מוכן למכור מינידיסק חדש של סוני, נקנה לפני כחודשיים,

MZR 700 בצבע כחול יפה, עם תצוגה נוחה ושלט.

איך על כל תרד שבו מישהו מתלבט מה כדאי לו לקנות (אם בכלל) קופץ מישהו עם הודעת מכירה ? ???

פורסם
  • מחבר

אני בכל מקרה הייתי קונה מ-Minidisco כי הם יופי של dudes, וההבדל במחיר גם ככה לא יכול להיות כל-כך גדול (אלא אם בתאילנד אתה קונה אחד גנוב.. ;D)..

זה גם יאפשר לך לקנות אוזניות טובות\דיסקים\כל דבר אחר שקשור למינידיסקים (וגם כמה רובוטים יפניים...), ולדעת בדיוק מה אתה הולך לקבל...

מה יש חברה כזאת?!

אף פעם לא שמעתי עליהם... חברה חדשה? אתה מכיר אנשים שקנו מוצרים שלהם?

פורסם
  • מחבר

פחחחחחח ;D

פורסם
  • מחבר

מה?

זאת חנות!

http://www.minidisco.com

חנות!

אחלה חנות..

תגיד אתה מכיר מישהו שהזמין משם?

פורסם

כן שכן (כמעט) שלי..

ו(כמעט) גם אני..

כמו שאמרתי, הם יופי של dudes...

פורסם
  • מחבר

ותגיד העניין של ביטול המס קנייה על מינידיסקים וכל מוצרי החשמל במידות האלו כבר תופס? אני יכול בביטחון לקנות ולא לגלות שזה עלה "קצת" יותר ממה שתכננתי...?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים