פורסם 2010 במאי 715 שנים טוב תשמעו כולםקלאן STI פתח טורניר לכל הקהילה - יש פרסיםמבנה הטורניר אחרי שאתם נרשמים ,כותבים ת'כינוי שלכם במשחק ואני מארגן אותכם לקבוצות של 4 אנשיםכולם מוזמנים להירשם, אלה שעם קלאן או בלי. כולם !אם אתם רוצים להירשם בקבוצה של 4 כקלאן אז תגידואחרי שההרשמה תיסגר אני ייארגן ת'תאריכים והמבנה של הטורנירלאשכול ההרשמה תכנסו לאתר הזה:http://sticlan.guildportal.comואז לפורוםהפרטים בפניםאני ייפרסם פה בפורום את העדכונים.כל שאלה שיש בקשר לטורניר תפתחו אשכול שםזה האתר של הקלאן שלנו, שלא תחשבו שזה פורום מתחרה או משהוהקבוצה המנצחת מקבלת שבוע אדמין בשרת שלנויאללה תרשמו
פורסם 2010 במאי 815 שנים שבוע בתור אדמין... זה לא סוג של עונש ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: כבר אמרתי לך שאני אוהב אותך? :-* :-* :-*
פורסם 2010 במאי 815 שנים מחבר חח למה עונש? עם אתה רוצה אז לא תקבל... אתה יכול להירשם לכיף ... אין לנו פרס אחר לתת
פורסם 2010 במאי 815 שנים חחח שבוע אדמין בשרת ריק. יאאאאיייי! מישה , זה לא מה שאנחנו עושים עכשיו בשרת של HWz?? :lol:
פורסם 2010 במאי 815 שנים מחבר חחח שבוע אדמין בשרת ריק. יאאאאיייי! למה שרת ריק?... אז תירשמו לא בשביל האדמין אלא בשביל הכיף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.