פורסם 2010 במאי 715 שנים יש לי כרטיס קול מובנה, ומעולם ובכל תוכנה שהיא לא הצלחתי להקליט סאונד במחשב הזה. (חוץ מדרך המיקרופון) אולי הבעיה היא בהגדרות הכרטיס כי אני לא רואה פה משהו שיכול להקליט חוץ ממיקרופון אודה מאוד לכל מי שיכול לעזור לי כי אני כבר הרבה זמן מנסה למצוא לזה פתרון.
פורסם 2010 במאי 915 שנים מחבר בכוונה במקליטים מעצמם זה למשל:כשרואים סרטון במחשב ורוצים להקליט אותו יחד עם סאונד,או מנגנים באורגן במחשב ורוצים להקליט אותו,או מדברים במצלמה ורוצים להקליט את השיחה + סאונד.
פורסם 2010 במאי 915 שנים אז לא יכלת פשוט לרשום שאתה לא מוצא stereo mix מהתחלה? זה פשוט מוסתר כברירת מחדל במערכת. winkey+r mmsys.cpl בלשונית recording תחלץ קליק ימין במקום ריק ותבחר Show Disabled Devices וגם Show Disconnected Devices ושם תוכל לעשות enable ל stereo mix כדי להקליט כל מה שאתה שומע באותו זמן.
פורסם 2010 במאי 915 שנים מחבר תודה על העזרה אבל לצערי זה עדיין לא נותן לי. עשיתי גם כיבוי והפעלה מחדש של הכרטיס.
פורסם 2010 ביוני 515 שנים מחבר אני מתנצל שאני מקפיץ את האשכול אבל אני חושב שזה עדיף מלפתוח אחד באותו הנושא בדיוק.חיפשתי דרייברים וכל מה שהורדתי רק עשה יותר נזק, עכשיו המיקרופון לא עובד בכלל..תוכלו לעזור לי בזה בבקשה?
פורסם 2010 ביוני 515 שנים מחבר אני לא מאשים אותך, פשוט כשניסיתי מצאתי הרבה וכנראה התקנתי את הלא נכונים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.