עבור לתוכן

המחשב "קופא" יותר מדי לאחרונה

Featured Replies

פורסם

לאחרונה המחשב שלי החל להיתקע בפעולות הפשוטות כמו גלישה באינטרנט (תוך כדי גלישה, פתיחת חלון חדש ועוד). בדר"כ סגירת הדפדפן (FF 3.6.3) דרך מנהל המשימות פותרת את זה, אבל לאחרונה המחשב ממש נתקע כך שאני יכול רק לעשות ריסט למחשב. זה קורה גם שאני משחק במשחק האהוב עלי FOOTBALL MANAGER 2010. גם שם המשחק לפעמים נתקע וכמו בפיירפוקס, בהתחלה סגרתי ע"י מנהל המשימות בהמשך רק ריסט עזר.

עדכנתי את הוינדוס (ויסטה 64) ואת הכ.מסך, סרקתי לספייר וור ו- וירוסים במצב בטוח. המחשב שלי בן שנתיים, לא צעיר אבל גם לא קשישא (QUAD 6600, GEFORCE 9800GTXM, 4GB RAM)

יש עצות?

פורסם

עשית למעבד אוברקלוק?

אם כן כדי שתיבדוק דחוף את תחתית המעבד כניראה והוא נישרף לך .

אני קובע את זה לפי העובדות בשטח שקראו לי וגם לי היה Q6600 אמנם שנה אחת.

פורסם
  • מחבר

לא עשיתי OC.

פורסם

בכל זאת אני ממליץ לך לבדוק את המעבד כפי שאמרתי תן מבט לתחתית המעבד ותיראה אם יש צבע שונה מן חום כזה אם כן נסה לנצל את האחריות אם יש לך.

בהצלחה. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יש לי מאוור על המעבד, ועדיף שאני לא ינסה לפרק אותו. ניסיתי לצלם תמונות. יש משהו חום אבל זה נראה לי רק המבנה.

e6qaza.jpg

21jufkn.jpg

2yxp5dy.jpg

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

קיצר זה רק המעבד יכול להיות?

פורסם

elyfox2000, מאיפה אתה מביא את השטויות האלו.

johnny_drama, אני מציע לך לבצע בדיקות עומס לכל רכיבי החומרה שלך ולנטר את הטמפרטוטרות. אם אתה מעלה תצלומים לפורום אז לפחות ברזולוציה שתהיה רזולוציה של פורום.

בנוסף לזה לא היה מזיק לראות איך המערכת מתפקדת עם live CD של אובונטו או משהו.

הדיון מועבר לפורום תמיכה טכנית לתקלות חומרה.

פורסם
  • מחבר

עם איזה תוכנה מומלץ לבצע בדיקת עומס? מה זה הLIVE CD? מאיפה להוריד?

פורסם

בדיקות חומרה את יכול לעשות עם אוסף התוכנות בUBCD.

מה זה UBCD? שאלה קשה....

live cd של Ubuntu יש לך בדיסק התקנה של ההפצה כאשר ההתקנה שואלת אם אתה רוצה רק להתנסות במערכת או להתקין אותה.

פורסם
  • מחבר

בדיסק הזה יש המון כלים. איזה תוכנה היא טובה לכל רכיב?

פורסם

יש לך טבלה בעמוד הראשי שמסבירה איזה כלים יש ולמה כל כלי נועד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים