פורסם 2010 במאי 615 שנים לאחרונה המחשב שלי החל להיתקע בפעולות הפשוטות כמו גלישה באינטרנט (תוך כדי גלישה, פתיחת חלון חדש ועוד). בדר"כ סגירת הדפדפן (FF 3.6.3) דרך מנהל המשימות פותרת את זה, אבל לאחרונה המחשב ממש נתקע כך שאני יכול רק לעשות ריסט למחשב. זה קורה גם שאני משחק במשחק האהוב עלי FOOTBALL MANAGER 2010. גם שם המשחק לפעמים נתקע וכמו בפיירפוקס, בהתחלה סגרתי ע"י מנהל המשימות בהמשך רק ריסט עזר.עדכנתי את הוינדוס (ויסטה 64) ואת הכ.מסך, סרקתי לספייר וור ו- וירוסים במצב בטוח. המחשב שלי בן שנתיים, לא צעיר אבל גם לא קשישא (QUAD 6600, GEFORCE 9800GTXM, 4GB RAM)יש עצות?
פורסם 2010 במאי 615 שנים עשית למעבד אוברקלוק?אם כן כדי שתיבדוק דחוף את תחתית המעבד כניראה והוא נישרף לך .אני קובע את זה לפי העובדות בשטח שקראו לי וגם לי היה Q6600 אמנם שנה אחת.
פורסם 2010 במאי 615 שנים בכל זאת אני ממליץ לך לבדוק את המעבד כפי שאמרתי תן מבט לתחתית המעבד ותיראה אם יש צבע שונה מן חום כזה אם כן נסה לנצל את האחריות אם יש לך. בהצלחה.
פורסם 2010 במאי 715 שנים מחבר יש לי מאוור על המעבד, ועדיף שאני לא ינסה לפרק אותו. ניסיתי לצלם תמונות. יש משהו חום אבל זה נראה לי רק המבנה.
פורסם 2010 במאי 2215 שנים elyfox2000, מאיפה אתה מביא את השטויות האלו.johnny_drama, אני מציע לך לבצע בדיקות עומס לכל רכיבי החומרה שלך ולנטר את הטמפרטוטרות. אם אתה מעלה תצלומים לפורום אז לפחות ברזולוציה שתהיה רזולוציה של פורום.בנוסף לזה לא היה מזיק לראות איך המערכת מתפקדת עם live CD של אובונטו או משהו.הדיון מועבר לפורום תמיכה טכנית לתקלות חומרה.
פורסם 2010 במאי 2315 שנים בדיקות חומרה את יכול לעשות עם אוסף התוכנות בUBCD.מה זה UBCD? שאלה קשה....live cd של Ubuntu יש לך בדיסק התקנה של ההפצה כאשר ההתקנה שואלת אם אתה רוצה רק להתנסות במערכת או להתקין אותה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.