עבור לתוכן

אכזבה מדיסק HD103SJ של SAMSUNG, הוחלף ב-Green של WD10EARS-WD

Featured Replies

פורסם

לפני מספר ימים רכשתי את הדיסק תוצרת סמסונג אשר מומלץ פה בסטיקי בנפח 1000GB.

הדיסק אולי מהיר ויעיל, אבל אצלי הוא יצר המהום מאוד חזק שקשה להתעלם ממנו בתדירות של אחת לשניה.

וידאתי שאכן הדיסק הוא מקור הרעש ע"י ניתוקו ולצערי כך הדבר.

לאחר חיפוש ברשת, גיליתי שאני לא היחיד שסובל מהבעיה הזו.

לי הרעש מפריע מאוד ולכן הדיסק יוחלף.

פורסם

בדקת אם תוכנת הבדיקה של samsung שהדיסק אכן תקין?

ציפית ליותר מדי :) מדובר על דיסק מכאני לא כונן SSD

פורסם
  • מחבר

כן, הדיסק תקין ועובד היטב.

הבעיה היחידה היא רעש של המהום בתדר נמוך, עולה ויורד (ובגלל זה מפריע) כל שניה בערך.

ההמהום הוא במצב standby ולא קשור לרעש של קריאה/כתיבה.

אני משווה את זה לרעש מהכונן 160GB הקודם שלי WD, ושם זה לא קיים.

ברור שכוננים שהם לא SSD לא יהיו שקטים לגמרי, אבל כאן מדובר בהמהום עקבי בתדר נמוך שאני לא מצליח להתעלם ממנו.

כמו שכתבתי, חיפוש ברשת גילה עוד אנשים שדיווחו בדיוק על אותה בעיה.

פורסם

מוזר מאוד, עברו אצלי כמה כאלו ולא נתקלתי בתופעה. בטח לא ליד WD רעשנים. ניסית לשחק עם ערכי הAAM ולראות אם יש שינוי?

פורסם
  • מחבר

כן, ניסיתי לשנות AAM לשקט וזה לא עזר.

אולי במקרה משהו במארז/חדר יוצר תהודה עם הדיסק ולכן הרעש לא מופיע בכל המקרים.

פורסם
  • מחבר

בעקבות המלצות רכשתי HD103SJ אך לצערי הוא יצר רעש קבוע של המהום בלתי נסבל בתדר נמוך.

הדיסק הוחלף ב-WD Green WD10EARS ואני מאוד מרוצה.

הדיסק הזה שקט בצורה יוצאת דופן - גם במצב המתנה וגם כשהוא עובד. למעשה אף פעם לא נתקלתי בדיסק שאני פשוט לא שומע אותו מעל המאווררים במארז.

הייתי מוטרד מנושא הביצועים, הדיסק משמש כדיסק הראשי שלי. גם כאן הביצועים פשוט ללא דופי. המערכת עולה בצורה מהירה והמחשב מתפקד מצוין, בלי איזושהיא ירידה מורגשת בביצועים, גם לאחר שניסיתי להעמיס אותו. אני נוטה להאמין שההבדלים באים לידי ביטוי רק על הנייר במבדקי מעבדה. בשימוש אמיתי לא מורגשת כלל ירידה בביצועים והדיסק מרגיש מהיר. לעומת זאת, ההבדל ברעש מורגש מאוד והדיסק הזה פשוט חרישי. לסיכום-מהנסיון האישי שלי ולאחר שניסיתי גם את הסמסונג אני ממליץ על ה-Green של WD.

פורסם

החלפתי סט של שני דיסקים סיגייט 500 בשני דיסקים F3 של סמסונג (בשני המקרים RAID0 )

אני חייב להגיד שאני אישית ממש מרוצה מהדיסקים - ואני חושב שהם יותר שקטים מהסט הקודם

יש לי מארז sonata 3 והמיקום של הדיסקים למטה עם ברגים מבודדים - עם מין גומי כזה

כל טוב,

גבריאל

פורסם

אבל איך הצלחת להחליף? אני עם אותה בעיה רק בהארדיסק שונה (500GB של WD) והחנות לא מסכימה להחליף למשהו אחר אלא אם כן ההארדיסק לא תקין.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

בעקבות המלצות רכשתי HD103SJ אך לצערי הוא יצר רעש קבוע של המהום בלתי נסבל בתדר נמוך.

הדיסק הוחלף ב-WD Green WD10EARS ואני מאוד מרוצה.

המיקום של הדיסק במארז היה זהה בשני המקרים?

פורסם

אבל איך הצלחת להחליף? אני עם אותה בעיה רק בהארדיסק שונה (500GB של WD) והחנות לא מסכימה להחליף למשהו אחר אלא אם כן ההארדיסק לא תקין.

כנראה שלא הייתי מספיק ברור - קניתי סט חדש.

אין שום בעיה בדיסקים הישנים פשוט רציתי להשתדרג.

כל טוב,

גבריאל

פורסם

לפני מספר ימים רכשתי את הדיסק תוצרת סמסונג אשר מומלץ פה בסטיקי בנפח 1000GB.

הדיסק אולי מהיר ויעיל, אבל אצלי הוא יצר המהום מאוד חזק שקשה להתעלם ממנו בתדירות של אחת לשניה.

וידאתי שאכן הדיסק הוא מקור הרעש ע"י ניתוקו ולצערי כך הדבר.

לאחר חיפוש ברשת, גיליתי שאני לא היחיד שסובל מהבעיה הזו.

לי הרעש מפריע מאוד ולכן הדיסק יוחלף.

איזה מארז יש לך בדיוק ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים