פורסם 2010 במאי 515 שנים בניתי בעזרתכם הרבה כמוהן מפרט מחשב מהחנות הנ"ל אך אף פעם לא קניתי בה ולכן רציתי לשאול את דעתכם עליה. אם משהו יכול לספר לי על חווית הקניה שהיתה לו שם אני אשמח. כמו כן אם זה לא מתאים לכאן אשמח אם תעבירו להיכן שמתאים כי לא באמת ידעתי איפה לשים את הפוסט הנ"ל. היה נראה לי מתאים כאן כי זה בנוגע למפרט שאני שנבנה כבר. תודה רבה
פורסם 2010 במאי 615 שנים אני רכשתי מהם פעם ראשונה לפני חודשיים בערך (גם מפרט שהורכב כאן) וממה שקראתי כאן בפורום הם חנות מעולה ואכן כך.שירות מאוד אישי, אדיב, זמינות מעולה ומחיר סביר מאוד ביחס לחנויות "זולות" בארץ.אני בטוח ארכוש מהם שוב.
פורסם 2010 במאי 615 שנים קניתי שם כבר כמה פעמים וכל פעם זכיתי לשירות מצויין ואדיב עם מחירים אטרקטיבים.
פורסם 2010 במאי 615 שנים חיפוש קצר על הערך "RSM" היה מביא אותך למספר שירשורים רלוונטים כגון זה -http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=455798.0לסיכום, חנות מומלצת.
פורסם 2010 במאי 715 שנים קניתי משם, והיה בסדר גמור. סניף כפ"ס.מיכאל, אדם נחמד מאוד ואדיב.לקח בערך כ- 3-5 ימי עבודה, עד הרכבת המחשב.
פורסם 2010 במאי 715 שנים מחבר חברה תודה רבה על המידע! קיבלתי רושם טוב ויום ראשון אלך עם חבר שלי לקנות לו את המחשב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.