עבור לתוכן

שרת Bad Company 2 באוויר (32 שחקנים) - התחייה!

Featured Replies

פורסם

כל פעם שיוצא לי לשחק איתך אתה עם RPG , אתה נעמד במקום מסויים ורק מעיף...

תפסיק להמציא דברים בבקשה.

כל פעם שאני מדבר עאיתך על K/D באפון שקוף אתה מתחיל לעלות אותו -פתאום איכפת לך מזה

תפסיק להמציא דברים בבקשה.

עריכה:

"אני רושם K/D בכל הודעה?"

-זה ביטוי, אבל כן.

"תשחק איך שבא לך, אבל זה מגעיל שעושים אותו דבר [באופן אחר] ומתלוננים על אחרים- זה המגעיל."

אני לא.

"אמרו לך את זה פעם -זה לא רק אני."

אמרו אבל גם אמרו את ההיפך (מה שאני חושב).

• תגובות 442
  • צפיות 57.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

now kids like make love, not war

tie-dye-make-love-not-war-disc.jpg

פורסם

אני ערכתי שם.

עזוב ,היה לי מה" לומר" -וכתבתי [כמובן בגלל שאתה מתלונן על אחרים].

פורסם
  • מחבר

יאללה שניכם

לראות את נייק קורא לכולם נובים זו הסיבה העיקרית שאני נכנס למשחק

פורסם

יאללה שניכם

לראות את נייק קורא לכולם נובים זו הסיבה העיקרית שאני נכנס למשחק

חחחח היום ראיתי את זה חחח

כל סוף משחק וכל דבר קטן

noob

noobs got ownd

..................... והרשימה ממשיכה חחחח

אבל להגיד שהוא לא משחק טוב זה פשע :P

פורסם

עזוב ,היה לי מה" לומר" -וכתבתי [כמובן בגלל שאתה מתלונן על אחרים].

ערכתי בהתאם. ואני לא מתלונן, אני מוציא קיטור.. :D

אגו- כן אני מודה.. פשעתי ב-flaming :|

פורסם

חחח איך אפשר שלא להיתעצבן שכל הקבוצה מפחדים ללכת קדימה ולהטמין פצצה בMCOM ואני מת ומת ומת ומת כי רק כמה שחקנים בודדים הולכים איתי

זה פשוט מחייב להגיד את המילה NOOB ;D

שים לב שגם במשחקים ששיחקנו עכשיו

רק אנחנו היינו אלה שתקפו ועשו משהו, והאחרים רק מסתכלים :pissed:

זה מעצבן ליפול על קבוצה כזאת :|

mishax1 שחק קצת עם הSV SNIPERSKAYA או משהו כזה

אחלה צלף אני משחק איתו לפעמים והנשק די חמוד

הכי טוב אצלו זה ה10 כדורים במחסנית + טעינה מכדור לכדור לא כל כך ארוך.

פורסם

מה שמפליא אותי זה העניין שאנשים ממשיכים לחרוש על נשקים (אלה שOP) אחרי שכבר קיבלו איתם פלטינום..

אני אישית לא מסוגל לגעת בנשקים האלה יותר.. פלטינום עם GOL/M24 ואני כבר לא יודע עם מה לצלוף.. ::) כי M95 פשוט איטי מדיי.

מיותר מאוד לשחק עם הנשקים שכבר קיבלתם איתם פלטינום (OP או לא).

M95 קטלני, תנסה אותו בסוף מתרגלים.

פורסם
עובדה שאני לא. מספר ההריגות שלי עם הנשק ביחס לזמן המשחק שלי מעיד על כך.

אם אתה רואה אותי מחזיק RPG זה לא אומר שאני משתמש בו. אני לוקח תוסף תחמושת לנשק הראשי ולכן אני לא רואה טוב למרחקים, ולכן אני משתמש ב-RPG כדי לסרוק את השטח בעיניים. ומעבר לזה- אני לא חייב לתרץ לך למה אני עושה X ו-Y.

כי זה רק בזמן האחרון, מה שאני רואה בעיני זה מה שכתבתי, היום אתמול ולפני כמה ימים -זה מה שראיתי.

אני לא צריך תירוצים.

אין לי מושג על מה אתה מדבר.

בלב יש לך מושג.

עריכה:

"אני רושם K/D בכל הודעה?"

-כן

זה מראה כמה אתה שקרן.

אם יש איזה תוצאה ממש מיוחדת מה בעיה לפרסם.

אגב התמונה האחרונה ששמתי היית בשביל עדן ,ולא התייחסתי לדברייך כי אתה כותב שם שטויות.

מדוע שמתי את זה(?) בשביל "התוצאה" [שבכלל לא היית מיוחדת], שמתי זאת בשביל עדן שידע על איזה משחק מדובר.

ואם כבר,שיחקתי בתור מדיק.

"תשחק איך שבא לך, אבל זה מגעיל שעושים אותו דבר [באופן אחר] ומתלוננים על אחרים- זה המגעיל."

אני לא משחק עם AN-94 ולא עם שום נשק שהוא OP. אם אתה מדבר על העבר- אז כפי שאמרתי בפעם קודמת, אם מישהו רצח אז זה לא אומר שאסור לו לומר לאדם אחר שלא ירצח גם הוא. גישה ממש מפגרת.

AN-94 הוא לא OP יש לו גם חיסרונות, מעניין שכבר אני משחק עם M416 שיש לו באמת יותר יתרונות , ממש יותר טוב מטווח קרוב, ורחוק אין שום בעיה לירות בצרורות.

"אמרו לך את זה פעם -זה לא רק אני."

אמרו אבל גם אמרו את ההיפך (מה שאני חושב). חוץ מזה למי אכפת? עכשיו אני מדבר איתך, לא עם אחרים.

כל עוד אמרו זה מחזק את הדעה שלי.

...

אגב ,בכלל לא כתבתי על רמת המשחקיות שלך,כתבתי רק שאתה כן רוצה לעלות את הK/D שלך, על ידי אי התקדמות וRPG .

פורסם

א. "כי זה רק בזמן האחרון, מה שאני רואה בעיני זה מה שכתבתי, היום אתמול ולפני כמה ימים -זה מה שראיתי.

אני לא צריך תירוצים."

תמשיך לחלום, העובדות (המספרים) מדברות בעד עצמן.

ב. אני שקרן? עדיף שאני לא אגיב על זה ספציפית. רק אומר שתקפיד על צורת דיבור ותרבות דיון.

ג. אני בכלל לא דיברתי על תמונות. דיברתי על מילים ומשפטים. אתה לא? סבבה, זה לא מעניין אותי אם אתה כן או לא, רק אמרתי שלדעתי אתה כן מזכיר יותר מידי את הנושא (אמנם אתה לא מגיב הרבה אבל כמובן שזה ביחס למספר התגובות שלך בדיון).

ד. בלב יש לי מושג? אמרתי שאין לי מושג על מה אתה מדבר. אתה מוזמן להסביר את הכוונות שלך.

ה. AN-94 הוא OP, תגיד כמה שבא לך שהוא לא, זה לא משנה את המציאות.

ו. "אגב לא כתבתי כלל על רמת המשחקיות שלך,כתבתי רק שאתה כן רוצה לעלות את הK/D שלך, על ידי אי התקדמות וRPG ."

אני לא משתמש הרבה ב-RPG. ואני לא "לא מתקדם", אני תמיד דוחף קדימה. נשמע שאתה מתבלבל בינינו. :lol:

פורסם

א. כן שקרן ,אין שום בעיה לציין זאת זה מאוד תרבותי [אם זה לא היה תרבותי אז הייית כאן מילה אחרת] .

ב. אז אתה אומר מילים, זה יותר מחזק את טענתי ,מתי כתבתי על זה מרצוני?

ג.אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה,אבל יש עובדות, כל פעם שדיברתי איתך על זה - פתאום מתחיל לקפוץ לו הניקוד .

אחר כך זה נרגע ,ושוב אחרי דיבור על זה -שוב נותן עלייה.

ד.AN-94 יש לו חסרונות מטווח קרוב, אז הוא קצת יותר חזק מבחינת כוח .

ה.ידוע לי שאתה משחק קדימה ,אבל לא תמיד [לא היום ובזמן האחרון] עכשיו ה-K/D מעניין אותך .

יפה לזרוק את זה עלי - מראה באמת על אופי חלש.

עריכה: [שינית את סעיף א' , ממש עדיין ילד ] .

פורסם
  • מחבר

/@kill rroonnii
/@kill !_Nike_! 

dishonorable discharge

פורסם
  • מחבר

:'( :lol::screwy::facepalm::silly:

מחק את המיותר

אני מחכה שישראל היום יפרסם כתבה על קרב היריות שהתחיל ברשת ונגמר עם CG ומטולים בנתניה

פורסם

ב. לדעתי אתה כן. אם בפועל אתה כן או לא -ממש לא מעניין אותי, אני לא הולך לבדוק את זה.

ג. מאז שהתחלתי לשחק הניקוד שלי עלה וירד.. אין לזה שום קשר אליך. אם אתה חושב שכן אז אתה תופס יותר מידי מעצמך.

ד. good for you

ה. אתה קובע לי מה מעניין אותי? אני לא זורק את זה עליך, אני אומר את מה שנכון, זה נשמע שהתבלבלת בינינו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים