פורסם 2010 במאי 615 שנים בקיצור עם המחשב שלך ישן ויש צורך בהחלפת הלוח אני חושב שעדיף לך כבר לרכוש מחשב חדש, ולשמור את החלקים הישנים של המחשב הישן בשביל שיהיו לך חלקי חילוף.המחשבים הכי פשוטים של היום עולים בסביבות ה 1100 שקל.תוכל למצוא כאלו ברשתות של אייבורי, KSP, מחסני חשמל, וכו.
פורסם 2010 במאי 715 שנים zohar678, עם עצות כמו שלך ישר לערוץ הקניות! http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%A7%D7%94
פורסם 2010 במאי 715 שנים מחבר אני יודע מה זה ארקה!אני לומד אלקטרוניקה ומחשבים...אבל איפה זה נימצא בלוח האם שאני אבדוק עם הוא בסדר אחי.
פורסם 2010 במאי 715 שנים אם יודע מה זה אז למה אתה שואל איפה זה נמצא? אפילו תפרק את הלוח מהמגש ותדליק אותו על משטח לא מוליך.
פורסם 2010 במאי 715 שנים מחבר עכשיו פירקתי את הלוח אם מין המארז...ועדיין המחשב לא נידלק.מה יכול להיות הבעיה?חיברתי את החיבור של ספק הכוח ללוח האם ויש עוד חיבור של 4 חיברתי אותו גם כמו שצריך.
פורסם 2010 במאי 715 שנים לא בטוח שהספק תקין. ספק גנרי שרוף (שהוציא עשן) יכול להידלק ולעבוד (כולל המאוורר והכול) ולתת מתחים תקינים כשמחברים אותו ללא עומס
פורסם 2010 במאי 915 שנים מחבר פירקתי את הלוח מהמארז ועדיין לא עובד: לפי התמונות יש רק שני חיבורים שמחוברים מהספק כוח ללוח האם. לא נירא לי שיש בעיה בספק הכוח כי הדלקתי את המחשב יום לאחר הבעיה וכשעשיתי כמה פעמים restart ואז רציתי לחבר את הHDD אז עשיתי כיבוי ולאחר מכן ניסיתי להדליק ולא הצלחתי. הHDD זה לא הבעיה למרות כל הקטע הזה. עריכה: ניסיתי כמה פעמים להדליק את המחשב עכשיו ובדקתי עם מברג שעם יש מתח וזה אז יש... ועכשיו נגעתי בלוח והוא רותח במיוחד מסביב למעבד והמעבד רותח עכשיו. מה קרה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.