עבור לתוכן

הרצאות בחדוא 1 של הטכניון ב-YouTube

Featured Replies

פורסם

מה שמזכיר לי שעברתי סוף סוף אינפי היום. קבלתי 66 ואמרתי תודה.

פורסם

מושג מה זה חדוא באקדמיה? אולי מבחינת החומר. מבחינת המרצה, רון אהרוני הוא מרצה מעולה. שאף אחד לא יצפה שהמרצים באקדמיה כל כך טובים.

סטודנטים לחדווא ואינפי מת"א ובאר שבע נעזרים בהרצאות האלה כשהמורים שלהם ממלמלים במשך שיעורים שלמים.

פורסם

יש גם חדוא בתיכון

פורסם
  • מחבר

מושג מה זה חדוא באקדמיה? אולי מבחינת החומר. מבחינת המרצה, רון אהרוני הוא מרצה מעולה. שאף אחד לא יצפה שהמרצים באקדמיה כל כך טובים.

סטודנטים לחדווא ואינפי מת"א ובאר שבע נעזרים בהרצאות האלה כשהמורים שלהם ממלמלים במשך שיעורים שלמים.

רפרפתי על הוידאו ושמתי לב שהוא מסביר בצורה מסודרת וברורה, ואני מסכים שזה באמת נדיר. המרצה שלי לחדו"א 1 היה הרבה, הרבה יותר גרוע.

נ.ב. הוידאו הוא של חדו"א 1, במרבית הפקולטות להנדסה בטכניון לומדים חדו"א ברמה גבוהה יותר, עם הרבה יותר תאוריה. הוידאו הזה רק מספק מושג כללי על החומר.

פורסם

רון אהרוני.....ממתי הוידאו הזה,מלפני 20 שנה?...ההרצאות האלו הוקלטו לפני היות היוטיוב,וניתן היה לשמוע אותן בספריה האור-קולית בטכניון.נחשב למרצה מעולה.

אגב,לפני רון אהרוני,ההרצאות בחדו"א היו של ד"ר אבשלום רן ז"ל,גם כן מרצה מחונן.משום-מה החליפו אותן בהרצאות של אהרוני.

אני זוכר,(פששש,נוסטלגיה),שמישהו שאל את ד"ר רן אם הוא יכול להוכיח שאינסוף זה לא מספר ממשי,והוא ענה:"אתה יכול להוכיח שחתול זה לא מספר ממשי?!.. מה?!.."

פורסם

אני לא מבין מה כ"כ טוב בו...

הוא חופר על דברים שהם ברורים ודי מגמגם. גם קו המחשבה שלו לא ברור במיוחד.

יצאתי אידיוט, הוא באמת מלמד טוב.

פורסם

הרצאה טובה, אהבתי. :xyxthumbs::yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים