עבור לתוכן

Tom Clancy's Splinter Cell : Conviction - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

איך עוברים את השלב בחניון שצריך למצוא איזה מישהו בלי להחשף? זה פשוט בלתי אפשרי אי אפשר לזוז סנטימטר, אי אפשר לירות באורות כי כל דבר שעושים מפעיל אזעקה

2 מטר אחרי שאתה עובר את הרכב עם הנשקים מצד שמאל יש לך תעלה למעלה שאתה יכול לטפס ולעבור בין המקומות..

ויש לך אפשרות לירות ברכב שיפעיל הזעקה וימשוך את המאבטחים אליו.. אני חושב שאפשר רק פעם אחת אולי פעמיים כי אז הם מבינים שזה לא במקרה

• תגובות 40
  • צפיות 7.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תעלה על המבנה שבתוכו נמצאים 2 השומרים.. תהרוג אותם דרך הפתח שעל הגג עם אקדח משתיק קול.

אחר כך תרד למטה.. ותסתכל דרך החלון שהפנס של המצלמה לא מכוון לדלת.. ותעבור דרך הדלת.. יהיה לך שם עוד שומר שצריך להרוג.. מבלי שיגלו את הגופה שלו..

פורסם

זה שלב קשה חבל"ז

תעלה על המבנה שבתוכו נמצאים 2 השומרים.. תהרוג אותם דרך הפתח שעל הגג עם אקדח משתיק קול.

אחר כך תרד למטה.. ותסתכל דרך החלון שהפנס של המצלמה לא מכוון לדלת.. ותעבור דרך הדלת.. יהיה לך שם עוד שומר שצריך להרוג.. מבלי שיגלו את הגופה שלו..

ניסיתי לא הצלחתי להתקדם, יש פתחי אוורור רק דרכם אפשר לעבור תשלב הזה

נתקעתי אחרי שמטמינים את ה-C4 הראשון השומרים כבר עולים עלי והאזעקה של הרכבים לא מושכת אותם בכלל

פורסם
:yelclap:
פורסם

יש לי בעיה בספלינטר סל..ממש בשלב הראשון אחרי שהאני מקבל את הטלפון אני מסתכל למעלה ואז אומרים לי ללכת לכיוון הstalls אני מתקדם לשם מגיע לנקודה ולא קורה כלום..התקנתי את הפאץ 1.02 ולא קרה עדיין כלום...אני תקוע שם ולא משנה מה אני עושה :kopfpatsch: כלום לא קורה..מישהו יודע איך מטפלים בזה?

פורסם

^^

אתה יכול לתת בבקשה תצלום מסך מאיפה שאתה נמצא בדיוק?

ואגב, זה אני או שהמשחק הזה ממש קצר?

פורסם

שבת שלום לכולם! :xyxthumbs:

יש לי בעיה במשחק אחרי שהתקנתי את הדרייבר החדש של ATI לכרטיסי ה-5000 אני נכנס למשחק וזה מראה לי תפריט כזה אני לא מבין מה הבעיה ומחקתי והתקנתי את המשחק מחדש ולא עזר מה עושים??

ויש לי WINDWS 7 64 BIT וכרטיס מסך HD5770

תודה רבה לעוזרים!!

[attachment deleted by admin]

פורסם

הגעתי למשימה בוושינגטון שצריך להאזין לשני אנשים. אחד אפרו אמריקני ואחד עם שיער ארוך כזה. נכנסתי לתוך הבניין הזה איפה שמפעילים את המצלמות והן פעלו. אחר כך נפסלתי ואז כאשר ניסיתי להפעיל את המצלמות לא הצלחתי. מה עושים?

פורסם

טוב התחלתי לשחק במשחק סוף סוף ואני ממש אוהב אותו.

יש קצת דברים מעצבנים שצריך להתרגל אליהם אבל סך הכל המשחק מהנה מאוד.

דניאל.

פורסם

יש לי בעיה בספלינטר סל..ממש בשלב הראשון אחרי שהאני מקבל את הטלפון אני מסתכל למעלה ואז אומרים לי ללכת לכיוון הstalls אני מתקדם לשם מגיע לנקודה ולא קורה כלום..התקנתי את הפאץ 1.02 ולא קרה עדיין כלום...אני תקוע שם ולא משנה מה אני עושה :kopfpatsch: כלום לא קורה..מישהו יודע איך מטפלים בזה?

יש קראק ראשוני שגורם לתקלה הזאת , ויש קראק חדש יותר שמתקן את זה - אבל ששש :nono:

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני יודע שזה דיון ישן אבל אני מעדיף להקפיץ אותו מאשר לפתוח חדש.

בדיוק הורדתי את המשחק(gamersgate - מאה ארבעים/מאה ועשר שקלים - שווה למי שרוצה לקנות) והוא מעודכן ל1.04.

יש לי שאלה אחת:

האם יש אפשרות לשחק את קמפיין הפרולוג(שהבנתי שהוא מצויין ולוקח כמה שעות טובות), שאמור להיות CO-OP בלבד - לבד, או עם AI?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים