עבור לתוכן

Tom Clancy's Splinter Cell : Conviction - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

tomclancyssplintercellcej.jpg

מפיצה: Ubisoft

מפתחת: Ubisoft Montreal

תאריך יציאה: 27/04/2010

דף בית: http://splintercell.us.ubi.com/conviction

טריילרים: http://www.gametrailers.com/game/splinter-cell-conviction/4767

פלטפורמות: PC , XBOX 360

ביקורות:

IGN 9.3/10

GameSpot 6.5/10

GameZone 8 / 10

Cheat Code Central 4.3 / 5

PC Gamer UK 87 / 100

GamePro 5 / 5

דרישות מערכת:

Minimum System Requirements

Processor: Intel Core 2 DUO @ 1.8 GHz/Athlon X2 64 @ 2.4 GHz

Memory: 1.5 GB for Windows XP; 2 GB for Windows Vista or 7

Hard Drive: 10 GB Free

Video Memory: 256 MB (NVIDIA GeForce 7800/ATI Radeon X1800)

Sound Card: DirectX Compatible

DirectX: 9.0c or 10

Keyboard & Mouse

DVD Rom Drive

Recommended System Requirements

Processor: Intel Core 2 DUO @ 1.8 GHz/Athlon X2 64 @ 2.4 GHz

Memory: 1.5 GB for Windows XP; 2 GB for Windows Vista or 7

Hard Drive: 10 GB Free

Video Memory: 512 MB (NVIDIA GeForce 8800 GS/ATI Radeon 4670)

Sound Card: DirectX Compatible

DirectX: 9.0c or 10

Keyboard & Mouse

DVD Rom Drive

סקירה

939669_20100413_790screen008.jpg

עבודתו של סם פישר לעולם אינה מסתיימת. טוב, כסוכן כפול, שכבר פעל כמעט בכל מדינה בעולם, מה הפלא שהפך למבוקש. אם זה ארגון טרור, או אם אלו רשויות החוק, ידידנו החתרני, סם, נמצא במקום גבוה ברשימת המבוקשים.

אם שיחקתם בכותר האחרון של הסדרה, Double Agent, אתם בוודאי זוכרים, שלמרות שנשלח לחדור לארגון טרור, בסוף המשחק, מצא מר פישר שלכם את עצמו במנוסה מה FBI ומהNSA, ומהמסך המהבהב הופיעה ההודעה תם ולא נשלם, דהיינו To Be Continued. טוב אז חיכינו חיכינו, והנה חלפו כבר שנתיים מאז, וסם השתנה. הפעם, כמבוקש, הוריד מעליו את חליפת ההתגנבות, (כן, שמעתם נכון, בלי החליפה !). נפטר מגאדג'טים מגניבים שאיפשרו לאתרו, גידל זקן מרשים ובלורית שחורה, ונטמע בקהל הרחב. עתה, כעבור שנתיים הסוכן נאבק לטהר את שמו, וייאלץ להסתובב במקומות בהם פרצופו כבר מוכר, וסוכנים של הבולשת והארגון לבטחון לאומי מחכים לו.

939336_20090601_790screen002.jpg

Conviction שונה למדי מהכותרים הקודמים בסדרת Splinter Cell, בעוד במשחקים הקודמים, ב95% מהמקרים, מטרתכם הייתה להסתתר מהקהל, ב-Conviction מטרתכם תהיה הפוכה, הקהל התמים יהווה מסתור מצוין עבור המבוקש, ולא פעם, השליטה שלכם, והיכולת לגרום לקהל להתנהג בצורה מסוימת - לירות באויר, לגנוב למישהו Laptop, לעבור דרך מחסומים - תהיה הדרך להתקדם לשלב הבא במשחק. השינוי הזה בטקטיקת המשחק, שתמיד הסתמך על התחבאות בצללים, ומשחקי אור וחושך מהותי ביותר, והופך את כל המשחק לחוויה אחרת וחדשנית, שלא נראתה עד כה. זה למעשה אחד השיפורים המעניינים במשחק, ההתגנבות הפעילה. אתה רוצה להתחבאות ? אין בעיה, תתכופף מתחת לשולחן, תיכנס לארון, תעמוד מאחורי הדלת - אל תלחץ על כפתור בחליפה שכבר אין לך שמעלים אותך מעין (טוב בעיקר מכיון שאין לך חליפה) - או פשוט, תיעלם בקהל אנשים.

939669_20100419_790screen017.jpg

שיפור נוסף ומעניין לא פחות, הודות למנוע גרפי חדש (כן, קראתם נכון, הסדרה Splinter Cell שתמיד הובילה את השוק מבחינת דרישות מערכת משודרגות, מבקשת ממכם שוב להתכונן) הוא הסביבה האינטראקטבית. למה אני מתכוון ? למשל כדי לחסום דלת, תוכלו להפיל מולה את הארון, לדחוף את השולחן, לזרוק שתי כיסאות לכיוון, ואולי גם תוכלו להזיז את שידת עץ האלון הכבדה שבפינה. אם תרצו להיטמע יותר טוב בקהל, תוכלו להרים עיתון, לחבוש כובע, ומשקפי שמש, ובכן... השמיים הם הגבול. כל דבר במשחק ניתן לשימוש.

סם כמובן גם ישתדרג ביכולתיו להרביץ, אם זה לתפוס כיסא בידיים ולהכות בעוצמה, אם זה לתפוס זוג רגליים של שומר ולהעיף אותו מהקומה העשירית, או לקשור באזיקים מישהו למעקה המדרגות ולדחוף אותו למטה. יוביסופט מבטיחה לנו כמה מהלכי סיום מרהיבים, כך שבהחלט יש למה לצפות מהבחינה הזאתי... למרות שבהיותכם "נמלטים", האופציה הטובה ביותר לרוב תהיה להימלט או להסתתר, ודבר זה בהחלט ישפיע על ניקוד המשימה.

939669_20100419_790screen019.jpg

אגב משימות, המשחק מחולק ל 15 פרקים בערך, שכל פרק הוא בערך שעת משחק. כדי שלא ליצור התחייבות גדולה מדי למשחק, חילקו ביוביסופט את הפרקים הללו למשימות משנה, הלוקחות בערך כרבע שעה עשרים דקות, דבר שמאפשר חופש פעולה וRestarts מהירים לנקודה לא רחוקה אם נפסלתם.

גרסאות המולטיפלייר יציעו אפשרויות לחימה רבות, בניגוד לגרסאות הקודמות, בהם משחק הסולו היה שונה בהרבה מהמשחקי המולטיפלייר, הפעם מבטיחים לנו דמיון רב בין צורות המשחק, כך שאימונים בסולו בהחלט יעזרו לכם בגרסאות ה PvP. האפשרויות ללחימה באזורים מלאים אנשים, בהם כל שחקן נראה אחרת, ייאלצו אותכם להיות חדים ביותר, ולהבחין מהר מי מהווה עליכם איום, ומי הוא סתם אזרח תמים.

קרדיט: פריק

• תגובות 40
  • צפיות 7.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סיקור מושקע!

סחתיין...

למישהו יצא לשחק במשחק לPC?? אני שוקל לקנות אותו...

פורסם

ובסופו של דבר מסתכם

המטרו2033 שהבאתי לך יותר טוב :)

נ.ב "יש לך שקל להלוות לי?" כן ושלי יותר גרוע "מציק למורה למתמטיקה"

פורסם

משחק לא רע... מנוע unreal עם havok. יש פה השוואות איכות למי שמעוניין:

http://www.pcgameshardware.com/aid,746713/Splinter-Cell-Conviction-PC-Graphics-comparison-and-High-Res-screenshots/Practice/

דבר אחד הפריע לי, אפשר להתקמפר על נקודה, בלי התגנבויות בלי טריקים, לירות בכולם... כל האנשים באיזור יגיעו ויפלו אחד אחד.

אני יכול לנקות כמעט את כל המפה בלי לזוז מהמקום. לשחק אותה רמבו... וזה עובד לא רע, לפחות בשלבים המוקדמים.

קצת מפריע לי שנותנים לי את האפשרות כי אני מתפתה וזה הורס לי את כל המשחק :P אולי צריך לשחק על רמה הכי קשה.

פורסם

תשכחו ממשחק מותח וכזה שיעסיק לכם במעט את תאי המוח

תשכחו מלהרוג בחשאי אויבים ולהעלים את הגופה בפח הקרוב או בשיחים

תשכחו מלסיים משימה ולהניף מרוב שמחה ידיים אל-על כי היא היתה באמת קשה

תשכחו מהמשך ראוי לסידרת ההתגנבות הפופולארית ספלינטר-סל

קבלו במחיאות כפיים סוערות את משחק ההרפתקאות והפעולה Tom Clancy's Splinter Cell : Conviction

:yelclap:

על הפנים

:lol:

כחובב הסידרה אני מאוד מאוכזב

כמשחק בפני עצמו הוא יכול להיות אחלה

אבל למה להרוס סופית את הסידרה

ועזבו את זה שהמשחק מלא בבאגים מוזרים

פורסם

^ מחזק. מאז pandora tomorrow (המצויין) הסדרה הזו רק התדרדרה.

המשחק הזה בפירוש על הפנים, ממש מאכזב.

פורסם

איזה מאכזב זה לשמוע את הדעות שלכם , כבר היו לי ציפיות מהמשחק (לא גבוהות אבל היו ציפיות) - טוב , נחפש משהו אחר...

פורסם

חבר של הביא לתשומת לבי שהביקורות עבור ה PC הרבה יותר גרועות מאשר עבור XBOX. אז תקחו את זה בחשבון ש 9.3 ב IGN זה עבור גרסת הקונסולות ו-65 בגיימספוט זה PC.

פורסם

לא בהכרח.

הביקורות בממוצע גם לקונסולות וגם למחשב עומדות על 85

הענין הוא כשאתה מתחיל לקרוא ביקורות עם ציונים גבוהים למשחק אתה לא מבין על מה המבקר מדבר בדר"כ

או שאתה חושד שהוא מכור או שאתה פשוט מבין שהבן אדם לא שיחק בכותרים קודמים.

רוב הבעיות בגירסת המחשב לא נוגעות למשחק עצמו כי אם לבאגים, הגנה נגד פיראטיות זוועתית שיצרה יוביסופט וכו

השוק מציע כל כך הרבה משחקי הרפתקאות טובים לעומת משחקי התגנבויות איכותיים שפשוט אין בנמצא (מה קורה אם איזה כותר THIEF חדש? :pissed: )

גיימספוט בתקופה האחרונה מצליחים להרשים אותי עם ביקורות טובות וענייניות.

לגירסת המחשב הם העניקו 65 בגלל הבעיות ולגירסת הקונסולה הם העניקו 80

It's hard not to feel a twinge of disappointment if you're a fan of the series. Sam's newest adventure doesn't offer the challenge you may be expecting, and recent stealth-action hybrids like Metal Gear Solid 4 and Batman: Arkham Asylum provide much more satisfying single-player experiences. 

כשהגעתי למשימה בעירק לא יכלתי שלא להבחין בנסיון חיקוי ודי עלוב יש לומר למשחק המדהים MGS4

1x8x5js138m34n3u5opm.jpg

פורסם

אני כאחד שדווקה לא אהב את המשחקים הקודמים כן אוהב את זה ואפילו מאוד!

הוא ממש כיפי ולא מעצבן כמו הקודמים.. הוא מושך ומהנה וזה בדיוק מה שאני מחפש במשחקים כאלה.

הגרפיקה מדהימה העלילה מעניינת (הזכיר לי את מקס פיין) והצלילים מושקעים לדעתי בהחלט שווה קניה.

פורסם

המשחק נחמד מאוד רק בגלל ההגנה "הנחמדה" של יוביסופט חצי מהמשחק הולך לך לכיוון הכי נוראי

אם היו מוציאים איזה פאטץ שיתקן את הבעיה הזאת המשחק היה יכול להיות יותר טוב

אבל משחק באמת כיפי החסרון היחיד שהוא לוקה זה ההגנה שהם הוציאו

פורסם

אממ כן, יש לי בעיה מוזרה

כל הסירטונים במשחק מקרטעים רצח.

המשחק עצמו רץ מצוין, רק הסרטונים מקרטעים.

ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים של הכ. קול, התקנתי גם את הגרסא האחרונה של הדרייברים של NVIDIA. לא עזר.

הם מקרטעים, כאילו FPS לא יציב בסרטון, משהו מוזר. מעין STUTTERING.

עוד מישהו סובל מזה?

יש פיתרון לדבר?

פורסם

סיימתי אותו ל-360, שם הוא בהחלט משחק שעשוי היטב ומיהנה. עם זאת, אני מרגיש שלקחו את הסדרה לכיוון שאני לא כל כך אוהב. לאורך השנים אהבתי יותר את החלק השקט של המשחק, לסיים משימה מבלי שיגלו אותך או אפילו גופות שאתה משאיר, לחיות בצל ולהעלים אנשים, זה היה הכיף שלי. במשחק הזה פשוט נטשו את הקונספט לטובת אקשן טהור ומהיר וחבל שכך.

בנוגע להגנה של אוביסופט, זה פשוט טיפשי מפני שלא משנה עד כמה ההגנה תהיה חזקה עדיין הקראקרים יצליחו לפרוץ אותה, אז יקח עוד שבוע או פחות שבוע, זה לא קריטי אבל בניגוד לזה ההגנה גורמת לאלפי שחקנים לסבול מבעיות שפשוט פוגעות בחווית המשחק.

פורסם

אני לא אהבתי את המשחק בדיוק כמו שלא אהבתי את הקודמים :nixweiss:

פורסם

וואו.

זה המשחק הכי קצר ששיחקתי בו אי פעם.

משהו כמו 3 וחצי שעות... מה זה הביזיון הזה?

על זה בזבזו את כל שנות הפיתוח?

על 3 וחצי שעות של משחק לינארי לחלוטין?

:\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים