עבור לתוכן

WIN 7 לא מצליח לראות רשת ביתית

Featured Replies

פורסם

שלום רב

משום מה אני לא מצליח לראות ולהתחבר לרשת הביתית ב WIN 7. המחשב המדובר הוא נייח המחובר בכבל ישירות לנתב. במחשב אחר אלחוטי ניתן להתחבר לרשת הביתית.

בנוסף פרוטוקול IPV6 מצויין שאין גישה לרשת.

חיבור האינטרנט שלי עובד כרגיל.

אשמח להצעות לפתרון הבעייה.

מצרף תמונות מסך

[attachment deleted by admin]

פורסם

ולמה הפרוטוקול הזה עובד אצלך? זה סתם בזבוז זמן כי עד שכל העולם יעבור אליו יקח כמה שנים טובות.

תתחיל לפתור שלב-שלב - פתחת פורטים ב-WIN 7 לשיתוף קבצים? (סימון בחומת אש "שיתוף קבצים ותיקיות" פותח אוטומטית) אין לך תוכנת צד שלישי שמספק גם אבטחה ויכולה במקרה לחסום, נכון?

פורסם
  • מחבר

אני משתמש בפיירוול הפנימי של WIN 7. לגבי הגדרות הפיירול לא נגעתי בהם. שהתקנתי את הEMULE הגדרתי שם אפשרות קידום פורטים אוטומטי (נתמך ע"י הראוטר שלי EDIMAX BR-6204Wg).

אני מניח שהבעייה היא לא בהגדרת הראוטר כי מחשב נייד שיש בבית כן מצליח להתחבר לרשת.

פורסם
  • מחבר

יש לך Homegroup ב7 אז למה לא להשתמש בו?

http://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm

המחשב אכן משוייך לקבוצה ביתית. אבל הבעייה היא יותר בסיסית - פשוט לא ניתן להתחבר לרשת הביתית.

ראו תמונה מצורפת

פורסם

אפילו מבלי לרשום את ההודעה בגוגל אני מבין שפשוט לא הגדרת את המיקום של החיבור נכון, כלומר לבית.

פורסם
  • מחבר

אפילו מבלי לרשום את ההודעה בגוגל אני מבין שפשוט לא הגדרת את המיקום של החיבור נכון, כלומר לבית.

הבעייה היא שאין בכלל אפשרות לשנות הגדרות. ע"פ לוח הבקרה אין בכלל חיבור לרשת ביתית והוא כלל לא מזהה את מרכיבי הרשת. ראה תמונה

פורסם

נכנסת למקום הלא נכון.

בתוך Homegroup יש לך "Start the Homegroup troubleshooter".

פורסם
  • מחבר

נכנסת למקום הלא נכון.

בתוך Homegroup יש לך "Start the Homegroup troubleshooter".

הרצתי את ה troubleshooter הזה וגם של חיבור הרשת. שניהם לא הצליחו לזהות את הבעייה.

פורסם
  • מחבר

מקפיץ.

אולי מישהו יוכל לסייע?

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

לאחר יותר מחודש שניסיתי לפתור את הבעייה ללא הצלחה :s05:. מקפיץ שוב

אולי ה CHEIF יוכל לעזור??

פורסם

נסה את הצעדים הבאים :

Control Panel > Network and Sharing Center > Change Advanced Sharing Settings >

choose Home Or Work > Turn on network discovery

ואז תסמן את כולם בבחירה הראשונה חוץ מ :

Password Protected Sharing תעשה OFF אתה הרי משתמש ביתי אין צורך בסיסמא אלא אם כן יש לך צורך בזה

File Sharing Connections > Enable file sharing for devices that use 40 -56 bit encryption

תודיע מה קורה ..

פורסם
  • מחבר

נסה את הצעדים הבאים :

Control Panel > Network and Sharing Center > Change Advanced Sharing Settings >

choose Home Or Work > Turn on network discovery

ואז תסמן את כולם בבחירה הראשונה חוץ מ :

Password Protected Sharing תעשה OFF אתה הרי משתמש ביתי אין צורך בסיסמא אלא אם כן יש לך צורך בזה

File Sharing Connections > Enable file sharing for devices that use 40 -56 bit encryption

תודיע מה קורה ..

ביצעתי את השינויים הנ"ל (היה צורך לעדכן רק את 2 האחרונים). זה לא שינה את המצב.

פורסם
  • מחבר

1. בטל את ה-FIREWALL של WINDOWS.

2. תפעל על פי המדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm

שלום צ'יפ. מקווה שתעזור לי לפתור את הבעייה.

ביטלתי את הפיירוול אך הבעייה היא יותר בסיסית מזה. מרכז השיתוף והרשת לא מאפשר לי ליצור קבוצה ביתית חדשה. יש לי הודעה שאומרת:

to create or join a homegroup, your computer network location must be set to home

כאשר אני מנסה ללחוץ על set up a new network, המערכת מחפשת את רכיבי הרשת (כותבת שזה יקח עד 90 שניות) אבל לא מוצאת כלום. החלון נשאר ריק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים