עבור לתוכן

מחשב נייד עד 2,500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד (רגיל) בתקציב של עד 2,500 ש"ח עם אפשרות להתגמש קצת ולעלות את התקציב בערך בעוד מאתיים שקלים נוספים.

לצערי אני מבין שמחשב בתקציב כזה הוא לא יהיה בדיוק מכונת משחקים (או שאולי כן?), אז מבחינת הדרישות שלי מהמחשב זה גם אופציאונלי. אני מעוניין להשתמש במחשב בעיקר לגלישה באינטרנט, עשיית עבודות, צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה (חשוב מאוד) ואם זה אפשרי באיכות HD. אני רוצה גם מחשב מהיר עם דיסק קשיח עם הרבה מקום (500GB+).

בנוסף, אני רוצה שהמסך יהיה גדול יחסית ונוחה לעבודה (לא כמו כמה מחשבים ניידים) אותו הדבר לגבי המקלדת, שתהיה נוחה לשימוש.

כמו כן, מבחינת המשקל שיהיה קל לנשיאה כי בשימוש העתידי זה יהיה מאוד חשוב. מבחינת זמן סוללה, לא יודע כמה ארוך זה צריך להיות אני מניח שלפחות 6 שעות זו לא בקשה מוגזמת מידי. צורב יכול להועיל מאוד.

תודה רבה.

פורסם

מכיר את השיר של סרוסי, אשליות? זה מה שההודעה שלך הזכירה לי...

לדרישות כמו שלך צריך תקציב כפול בערך.

או שיש לך תקציב נוסף, או שתוותר על רוב הדרישות (חיי סוללה, דיסק קשיח, משקל, מחשב חזק למשחקים - כל אלה לא יקרו בתקציב)

אם אתה לא רוצה לוותר ואין לך עוד תקציב, הפתרון בשביל נורא פשוט ==> לקנות נייח

פורסם

סליחה שאני מתערב בדיון, אבל אני מחפש גם מחשב בתקציב זהה.

השאלה שלי, למה? מחשבים ניידים לא אמורים לעלות פחות? ולפחות להציע מפרט דומה בסכום כסף שאתה יכול לקנות מחשב רגיל?

למה מחשב נייד מהמאה הקודמת, מבחינת מפרט, עולה אלפיים שקל?

פורסם
  • מחבר

מכיר את השיר של סרוסי, אשליות? זה מה שההודעה שלך הזכירה לי...

לדרישות כמו שלך צריך תקציב כפול בערך.

או שיש לך תקציב נוסף, או שתוותר על רוב הדרישות (חיי סוללה, דיסק קשיח, משקל, מחשב חזק למשחקים - כל אלה לא יקרו בתקציב)

אם אתה לא רוצה לוותר ואין לך עוד תקציב, הפתרון בשביל נורא פשוט ==> לקנות נייח

אוקיי הדברים שבהם אני יכול להתפשר הם במחשב שיריץ משחקים כבדים ומשקל. מה אפשר להשיג בזה?

פורסם

סליחה שאני מתערב בדיון, אבל אני מחפש גם מחשב בתקציב זהה.

השאלה שלי, למה? מחשבים ניידים לא אמורים לעלות פחות? ולפחות להציע מפרט דומה בסכום כסף שאתה יכול לקנות מחשב רגיל?

למה מחשב נייד מהמאה הקודמת, מבחינת מפרט, עולה אלפיים שקל?

לא קשה ממש להבין שלמחשב נייד יש בעיות שאצל נייח אתה פותר בקלות.

הדבר הכי צפוי זה הגודל, מה לעשות שכדי להקטין מוצר צריך לשלם. החל מצורך ב-r&d נוסף, דרך בעיות ייצור ותופעות לוואי (חום)

בנוסף למחשב נייח אפשר להתאים פתרונות קלים יותר לביצוע במקרים של פיזור חום לדוגמה.

אם לקצר את מה שאני מנסה להסביר, מחשב נייד עולה יותר כי עלות היצור שלו ביחס לרכיבי מחשב נייח גבוה בהרבה.

בנוסף לנייחים יש מושג אחריות כללי דבר שמוסיף למחיר המוצר (ולא רק לכל חלק בנפרד).

אוקיי הדברים שבהם אני יכול להתפשר הם במחשב שיריץ משחקים כבדים ומשקל. מה אפשר להשיג בזה?

ב-2500 אין מציאות, אם יש לך עוד 200 שקל הכי טוב עבורך הוא ה-Toshiba L5001EQ שעולה 2690 שח

היתרון הגדול שלו הוא שנתיים אחריות, לצד מעבד לא רע ויציאת HDMI - מצד שני אין לו מערכת הפעלה

אם אתה לא מעוניין להוציא יותר מ-2500 שח, קח את ה-Lenovo 3000 G550 2958-6LG שעולה 2497 שח

מצד אחד אין לו HDMI, ורק שנת אחריות אחת.

אבל מעניין שהמפרט שלו עדיף - מעבד T4400, שלושה ג'יגה זכרון ומערכת הפעלה ווינדוס7

בשניהם זמן הסוללה הוא 2-3 שעות. אין יותר מזה במחיר

פורסם
  • מחבר

ב-2500 אין מציאות, אם יש לך עוד 200 שקל הכי טוב עבורך הוא ה-Toshiba L5001EQ שעולה 2690 שח

היתרון הגדול שלו הוא שנתיים אחריות, לצד מעבד לא רע ויציאת HDMI - מצד שני אין לו מערכת הפעלה

אם אתה לא מעוניין להוציא יותר מ-2500 שח, קח את ה-Lenovo 3000 G550 2958-6LG שעולה 2497 שח

אבל מעניין שהמפרט שלו עדיף - מעבד T4400, שלושה ג'יגה זכרון ומערכת הפעלה ווינדוס7

היי, זה נחמד אבל לא נהדר, אם נניח אני אגדיל את התקציב ל-3,000 ש"ח אפשר למצוא משהו טוב יותר משמעותית?

פורסם

היי, זה נחמד אבל לא נהדר, אם נניח אני אגדיל את התקציב ל-3,000 ש"ח אפשר למצוא משהו טוב יותר משמעותית?

לא

פורסם
  • מחבר

ואיך המחשב Toshiba Satellite L500-1XW (במצע של 012) לעומת מה שהצעת?

פורסם

לא יודע אם משמעותית, אבל בטח עדיף.

http://ivory.co.il/product.asp?productid=4881&CatCode=315

אם אתה לא רוצה לקנות באייבורי אז באופיס דיפו הוא ב2999.

פורסם

ואיך המחשב Toshiba Satellite L500-1XW (במצע של 012) לעומת מה שהצעת?

זה מחשב עדיף בהרבה, אבל הם דורשים עליו 4000 שח, ובמחיר הזה כבר אפשר למצוא מחשבים עדיפים

פורסם

בקצת יותר כסף הייתי מציע לך:

http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?productid=2871

http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7732869

או

http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=G55295899G&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=220&aff=Zap〈=he

עקרונית , לכל מחשב פה יש את החסרונות שלו.

הדל כמובן הכי חזק ואיכותי וכ.מסך טוב , אבל בא רק עם 2 גיגה זיכרון , רק שנה אחריות ובלי מערכת הפעלה.

האייסר בא עם מעבד חלש , איכות בנייה לא הכי טובה , אבל עם 4 גיגה זיכרון וכרטיס מסך טוב.

הלנובו קצת יותר חלש משתיהם , אבל הוא יותר במגבלות התקציב שלך .

פורסם
  • מחבר

לא קשה ממש להבין שלמחשב נייד יש בעיות שאצל נייח אתה פותר בקלות.

הדבר הכי צפוי זה הגודל, מה לעשות שכדי להקטין מוצר צריך לשלם. החל מצורך ב-r&d נוסף, דרך בעיות ייצור ותופעות לוואי (חום)

בנוסף למחשב נייח אפשר להתאים פתרונות קלים יותר לביצוע במקרים של פיזור חום לדוגמה.

אם לקצר את מה שאני מנסה להסביר, מחשב נייד עולה יותר כי עלות היצור שלו ביחס לרכיבי מחשב נייח גבוה בהרבה.

בנוסף לנייחים יש מושג אחריות כללי דבר שמוסיף למחיר המוצר (ולא רק לכל חלק בנפרד).

עד כמה זה משנה לי שאין יציאת HDMI?

פורסם

יציאת HDMI משמשת לחיבור המחשב לטלויזית פלזמה\LCD

עד כמה זה משמעותי, זה תלוי אך ורק בשימושים שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים