פורסם 2010 במאי 215 שנים לכל אוהדי bsg(battle star galactica) שחיפשו תחליף הולם מאז שהסדרה ירדה מהמסכים(ולא caprica זה לא תחליף וגם לא הסרטים)נגמר הסבל: stargate universe מהיוצרים של bsgהסדרה מעולה משחק מעולה ולמרות הדמיון המטורף גם בסדרה יש אלמנטים של לחץ מתח והרבה עימותים פסיכולגיים,שלטון, קיצר כל הדברים שאהבתי כל כך בbsg והבדיל אותה מכל הזבלה בג'אנר הזהוזה רק משתפר מרגע לרגע
פורסם 2010 במאי 215 שנים סדרה מאכזבת, ממש כאילו לקחו את "אבודים" והכניסו אותם לתוך חללית.אולי זה היה יכול להיות חידוש לפני 4 שנים, אבל אחרי 5 עונות של "אבודים", הסגנון כבר נמאס.
פורסם 2010 במאי 215 שנים מחבר אני ממש לא מסכים הדמיון ביניהם ובין אבודים לא קיים לחלוטיןאין פה חזרה על דברים טיפשיים הסדרה הרבה יותר בוגרת ואשכרהה גורמת לך להזדהות עם הייאוש של הצוות אני ראיתי פול סדרות בחיים שלי גם כאלו שלא נמשכו יותר מ10 פרקים והסדרות שממש אהבתי(מסתורין,משחק,אובייטקטיביות,והזדהות) היו total recallbsg האגדיתוהיוניברס שממשיכה את השושלת של stargate בנוסח bsgבאיזה עוד סדרות אשכרה הייתה רואה פרקים שלמים שמוקדשים לפן הפסיכולוגי\שלטוני\אזרח-חילואשכרה מצליחים לגרום לך לראות את הפרקים בלי להשתעמם ולעבור למשהו אחר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.