עבור לתוכן

מחשב נתקע בעת חיבור Storage USB

Featured Replies

פורסם

אהלן.

לאחרונה החלה לי בעיה עם כונני USB (הארדיסק נייד, דיסק און קי, ואפילו אייפון...).

היה מותקן לי על המחשב Windows 7. כאשר חיברתי אחד מהנ"ל, ה-Windows פשוט לא זיהה אותו.

בעבר הייתה לי בעיה דומה עם ה-7, מה שעשיתי אז היה להסיר את כל ההתקנים של ה-USB ולאחר הריבוט הוא זיהה. הפעם הדבר לא הלך ואפילו הקפיץ מסך כחול...

בכל מקרה המחשב נהיה די איטי אז החלטתי לפרמט ולרדת ל-XP.

כעת המצב גרוע יותר - כאשר אני מחבר את ה-USB, לאחר כמה שניות המחשב נתקע לגמרי (העכבר לא זז, נורות החיווי של המקלדת לא מגיבות, הלוח אם משמיע צפצופים אינסופיים).

ניסיתי לחבר לחיבור USB שונה אך נאדה.

אדגיש שלפי מה שאני רואה הבעיה היא ב-Storage USB מאחר והעכבר שלי מחובר גם הוא ב-USB והוא מתפקד כראוי.

אני חושש שדפקתי איזו הגדרה בביוס, כי ניסיתי לפני כשבועיים להתקין OSX והציעו לשנות כל מיני הגדרות (לבסוף ויתרתי עליו). בכל מקרה אני זוכר שווידאתי שהחזרתי את כל ההגדרות ובנוסף ניסיתי עכשיו לשחזר את הגדרות הביוס ל-Default, אך עדיין הבעיה בשלה...

ניסיתי לפרמט שוב ולהתקין XP והבעיה עדיין ממשיכה אז אני חושב שאפשר לשלול את הבעיה ברמת התוכנה.

יש למישהו הצעות מה עוד אפשר לבדוק?

תודה רבה ושבוע טוב!

פורסם
  • מחבר

טוב, עדכון... ניסיתי לאפס את הביוס ע"י הוצאת הסוללה למשך כשעה וכעת ה-USB עובד במחשב. כנראה שאכן הגדרה כלשהי נדפקה...

עכשיו, שאלה: כשהמחשב עלה בפעם הראשונה לאחר האיפוס הביוס טען שהתקנתי מעבד חדש וכו'.

האם אני צריך להגדיר דברים כלשהם או להשאיר את ההגדרות כמו שהן כדיפולט?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים