עבור לתוכן

המלצה לכונן חיצוני של 2TB

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש כונן חיצוני בנפח של 2TB, לצורך גיבויים וכו'. הוא יחובר באופן תמידי למחשב.

חשוב לי שתהיה לכונן יציאת ESATA שאוכל להעביר קבצים בצורה מהירה יותר מ USB2.

האם יש דגמים מומלצים? לחנויות באיזור המרכז?

יש לי לוח אם asus p5q-pro ללא יציאת ESATA, אז אני אצטרך לקנות גם בקר (כרטיס) עם יציאת כזו נכון?

האם גם כאן יש איזשהם דגמים מומלצים או שכל הבקרים אותו הדבר בעיקרון?

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

אני מעדיף שזה ייהיה כונן חיצוני. האם עדיין ניתן לקנות כונן חיצוני (עם יציאת ESATA) ולחבר אותו ל

esata bracket ?

פורסם

מה הבעיה עם המארז החיצוני שהציעו לך?

אני הייתי לוקח את ה03 מכיוון שהוא תומך גם בUSB, ומשום מה לא מצויין שה05 מגיע עם ספק כח. אבל שניהם טובים.

פורסם

אני מעדיף שזה ייהיה כונן חיצוני.

אלו כוננים חיצוניים לכל דבר, פשוט אתה צריך להרכיב אותם. (אני בטוח שפלונטר יסכימו להרכיב בשבילך)

פורסם
  • מחבר

מה היתרון שלהם לעומת כונן חיצוני רגיל (לא כזה שצריך להלביש עליו מארז חיצוני) שכולל כבר ESATA ו USB כמו

segate black armor?

במחיר לא ראיתי שיש הבדל.

(הוכנן למעלה הוא במהירות של 5400RPM, ואילו כוננים של 7200 נמכרים באותו מחיר כמו ה black armor)

פורסם

זה לא משנה מה מהירות הסיבוב של הכונן. בימינו זה כבר לא פרמטר.

ההבדלים רשומים בסטיקי שבראש הפורום: סטיקי כוננים קשיחים ויש גם עוד קצת מידע ב-FAQ בקטע שמתייחס לממשקים חיצוניים.

בקצרה- במחיר יש הבדל קטן לטובת השילוב שהצעתי, יתרון נוסף הוא שזה מגיע עם eSATA Bracket (שלדעתי אין ב-BlackArmor).. ואחרון חביב שתמיד אפשר להחליף כוננים מבלי לפגוע באחריות. ב-BlackArmor או כל מוצר מותג אחר לא ניתן להחליף כונן מבלי לבטל את האחריות של המוצר.

ל-BlackArmor יש יתרון של חמש שנות אחריות אבל עד כמה שאני יודע השנתיים האחרונות אינן כמו השלוש הראשונות, כלומר האחריות היא חלקית (5% הנחה על מוצרים של סיגייט או משהו כזה, אל תתפוס אותי במילה).

ושוב- כפי שאמרתי מקודם, זה כונן חיצוני לכל דבר כך שההבדלים לא אמורים להיות גדולים. מן הסתם שגם אפשר לקחת מארז חיצוני או דיסק קשיח אחרים, לאו דווקא את מה שהצעתי (למרות שהם טובים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים