פורסם 2010 במאי 215 שנים מהם סרטי האימה שאהבתם? "28 שבועות אחרי" Aliens->Aliens 3 Predator-Predator 2 Dawn of the dead The Crazies עוד יעלו בהמשך
פורסם 2010 במאי 215 שנים כמה האמת:A Nightmare on Elem StreetFriday The 13thNight of the Livin DeadScream 1\2\3The ShinningCarrieThe ExorcistChild's PlayThe Birds
פורסם 2010 במאי 215 שנים יש הרבה מה שעולה לי לראש סרטי אימה עם תוכןהמסור /קדושות מעונות.כמובן שיש את כל סרטי האימה הריקים מתוכן כמו ,המנסרים מטקסס,הטירוף,יעד סופי.לזה שכתב שראה את הסרט סיוט ברחוב הלם, הוא כבר בקולנוע (חו"ל,בארץ)?
פורסם 2010 במאי 215 שנים The Blair Witch Projectאחד הטובים 1+יש גם על אותו העיקרון Alien Abduction: Incident in Lake Countyמקווה שלא טעיתי. חייזרים באים בעיברית
פורסם 2010 במאי 215 שנים אוקי ככה בשליפה מהירה:Aliens, Alien,Halloween 1979, Friday the 13,Nightmare on elm street, The fly, Jeepers Creepers ויש עוד המון שאני לא זוכר
פורסם 2010 במאי 215 שנים Paranormal Activity http://www.paranormalmovie.com/trailer.htmlהסרט נחמד מאוד, אך הרקע לסרט הופך אותו לטוב. הסרט נוצר ע"י ישראלי-אמריקאי בתקציב של כ- 15 אלף דולר, וגרף יותר מ- 100 מיליון דולר. בסוף השנה יצא גם סרט ההמשך...
פורסם 2010 במאי 215 שנים Paranormal Activity הסרט הכי משעמם שיצא לי לראות מימי. רק בזכות rifftrax שרדתי אותו.
פורסם 2010 במאי 215 שנים Paranormal Activity http://www.paranormalmovie.com/trailer.html הסרט נחמד מאוד, אך הרקע לסרט הופך אותו לטוב. הסרט נוצר ע"י ישראלי-אמריקאי בתקציב של כ- 15 אלף דולר, וגרף יותר מ- 100 מיליון דולר. בסוף השנה יצא גם סרט ההמשך... אני חייב לציין שזה אחד מסרטי ה"אימה" הכי נוראיים שיש, כולם אמרו לי סרט מפחיד בטירוף. כל הסרט הייתי ככה לא יצא לי לראות הרבה סרטי אימה אבל אני ממש אוהב אותם, הטובים שיצא לי לראות זה, Hostel 1,2 Saw 1-5 The Exorcism of Emily Rose Red Dragon Hannibal The Silence of The Lambs יש אולי עוד כמה שראיתי אבל לא עולה לי עכשיו... ד"א אני לא אוהב סרטים בדיוונים עם מוטציות, חיזרים וזומבים..
פורסם 2010 במאי 215 שנים סדרת שתיקת הכבשים והמשיכה אינם סרטי אימה.לא כל סרט שקצת מפחיד אותך הם סרטי אימה...ובנוגע ל-Paranormal Activity,אחרי שעה בערך מהסרט פשוט נרדמתי.באמת שיש יותר אקשן בטיטניק
פורסם 2010 במאי 215 שנים אם הם לא סרטי אימה אז מה הם?אני אישית הייתי מגדיר אותם כמתח\אימהוכן Paranormal Activityחסר עלילה, חסר אקשן וביזבוז זמן טוטאלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.