עבור לתוכן

קצר חשמלי בזמן חיבור כבל HDMI

Featured Replies

פורסם

היום נתקלתי בבעיה מעצבנת מאוד , יש לי מחשב נייד של ג'יגהבייט דגם המחשב W576V נקנה לפני כשנתיים עם כרטיס מסך GEFORCE 9600GS , כמו כן יש לי טלוזית LCD 42 אינץ של פילפס , הבעיה היא כזו בזמן שאני מחבר את כבל ה HDMI למחשב נייד הפקק בבית קופץ ומוריד את כול החשמל בבית ואם אני משאיר את הכבל ה HDMI בתוך המחשב בזמן שאני מנסה להרים את הפקק הוא פשוט מסרב להידרך כול עוד הכבל במחשב .

חשבתי שאולי הממסר שמחזיק את המתח בסלון לא חזק מספיק בכול זואת יש לי הרבה דברים שצורכים חשמל בסלון אז החלטתי להחליף את הפחת ושמתי פחת חזק יותר אבל גם זה לא עזר ברגע שאני מחבר את הכבל הפקק קופץ , כמו כן ניסתי גם לחבר לשקע חשמלי אחר בבית אותו סימפטום .

מישהו יכול לעזור לי בבקשה עם הבעיה הזו ?

אני לא ממש מבין איפה הבעיה כי הלכתי לשכנים יש להם LCD גם חברתי את המחשב ואת הכבל והכול עבד יפה .

פורסם

נראה לי שהבעיה בטלויזיה ?

פורסם

לא הבנתי מה קופץ.

הממסר פחת או החצי אוטומט (פקק רגיל)

אם הפקק, אז של החדר הספציפי, או הראשי של הבית?

פורסם
  • מחבר

הפקק הראשי של כול הבית

פורסם

זאת טלוויזיה עם הארקה? או שהתקע רק עם שני פינים?

נשמע שיש לך קצר בין הפאזה לאפס במכשיר הטלוויזיה, כנראה באיזור של הHDMI.

תנסה לבדוק את הנושא על ידי חיבור הטלוויזיה לשקע חשמל של השכן (או להזיז אותה לשם, או כבל מאריך)

פורסם
  • מחבר

חיבור החשמל מהטלוזיה הוא עם שתי פינים גם בצד של הטלוזיה ב=וגם בצד של החיבור לחשמל , אני ניסיתי לחבר את הטלוזיה לשקע חשמל אחר בבית עם כבל מאריך והתופעה חוזרת על עצמה , אולי אני ינסה לחבר אצל השכנים עם כבל מאריך ונראה אם זה יעבוד או לא , בכול מקרה במקרה כזה אפשר לקרוא לטכנאי מהחברה שיבדוק את זה ?? כי הטלוזיה עדין במסגרת האחריות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים