פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים המפקד (FUCKERSSS) הקצין הצולף (שלא אוהב להיות קצין) ילד הפלא (אל תקראו לו ילד) הפטריוט (גם פטריוט אנושי) מבתר הגופות (הסוסאי) מה זה הרכב סגור כאילו?
פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים טוב קניתי את המשחק היום מSTEAM ב220 ש''ח בלילה אני עושה PRELOAD ואני מוכן ;D
פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים מחבר תלוי איזה, בינתיים פרסמו כאן 41. גרוע, שלי2. לא רעה, של DJ3. יפה מאוד של DJ4. יפה מאוד של QUINTIX.. תחליט
פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים זה יהיה באיזה שהיא צורה חלק מהקסטומיזציה במשחק או שזה לשימוש בפורום בלבד?
פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים לשימוש בפורום בלבד.אני ממליץ לך לקחת את זה QUNTIX בבקשה, אלא אם אתה ממש ממש רוצה את יוזרבר שהכנתי אגב אני צריך לתת קרדיט לחברי PVTCaboose1337 שנמצא מעבר לים, לקח חלק רציני בהכנה. (מעצב גרפי בTECHPOWERUP)
פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים אני לא בטוח שאני פעיל מספיק בפורום כדי להצדיק חתימה בכל מקרה השתיים שראיתי פה הן סבבה אז סחתיין ליוצרים! יאללה, עכשיו הביתה להתקין W7 על ה- SSD שיהיה מוכן לבלאק אופס
פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים המפקד (FUCKERSSS) הקצין הצולף (שלא אוהב להיות קצין) ילד הפלא (אל תקראו לו ילד) הפטריוט (גם פטריוט אנושי) מבתר הגופות (הסוסאי)
פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים אבל אני גם פטריוט... :'( נו טוב, אז אני The Judge היי, הרגע קפץ לי רעיון לכינוי חדש בפורום ובמשחק: TheJudge, או Judge Cha0s איך זה? אני חוושב שזה די תואם את כישורי השיפוט שאני מפגין כאן לאחרונה
פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים אתה לא מעדיף להשתמש בחתימה של QUNTIX? (אני רציני)היא יותר גדולה והכל, יש גם מקום נורמאלי לכינוי שלךשאלה לגביי המשחק, מה יהיה האורך של הסינגל פלייר ביחס לMW2?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.