פורסם 2010 באוקטובר 1215 שנים סיימון כשאני רואה שהתגובה האחרונה שלך אני יודע שזה משהו מעניין ורלוונטי.
פורסם 2010 באוקטובר 1215 שנים הזכיר את לי את השיר של GNR, חילקתי אותו כך: בית 3- נכתב במיוחד עבור MW2 Welcome to the jungle It gets worse here everyday Ya learn ta live like an animal In the jungle where we play If you got a hunger for what you see You'll take it eventually You can have anything you want But you better not take it from me בית Black Ops 1 (לפחות ככה מבטיחים לנו) Welcome to the jungle We got fun 'n' games We got everything you want Honey we know the names We are the people that can find Whatever you may need If you got the money honey We got your disease כולי תקווה ש BO לא יהפוך גם לבית 3
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים תגידו זה רק אני או שאף אחד פעם לא נתן ל Theater Mode את הצומת לב שראוי לו??? אני כלכך שמח שיהיה את זה !היום למשל ב MW2 שיחקתי, SND, עשיתי 2 הריגות QS ועוד אחת JUMPSHOT עם הצלף, ורציתי לאכול את עצמי שלא הקלטתי את זה
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים לא נותנים לו את תשומת הלב כי יש כל כך הרבה דברים אחרים להתמקד בהם, זה פסיכי לחלוטין
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים זה לדעתי הפיצ'ר הכי טוב שיהיה במשחק הזה (למרות שזה העתק מוחלט מהיילו 3, אבל למי אכפת)
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים אמממ נדמה לי ששאלתי כבר..מה זה THEATER MODE לעזעזל?[br]פורסם בתאריך: 15.10.2010 בשעה 10:46:30http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/106&ch=1&sd=0?ep=106&ch=1&sd=0תוכנית שלמה של גייםטריילרז על בלק אופז
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים נשאר פחות מחודש חבר'ס! ליאור תכין ת'וויסקי! מוכן ממזמן אחי... עומרי, לגבי הTHEATER MODE , לא כולם ווירטואוזים כמוך :-* לא כל אחד רוצה לצלם את איך שהוא משחק...אבל זה בהחלט יכול להיות נחמד
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים :'( אתה אומר את זה כאילו זה דבר רע לצלם את איך שאתה משחק... אבל אם פה ושם יוצא לך משהו יפה אז זה אחלה
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים לא כל אחד רוצה לצלם את איך שהוא משחק...אתה יודע כמה פעמים קרו לי דברים אדירים, QS+HS ממרחקים אדירים, או Throwing knife kills אגדיים, שלאחר מכן אמרתי: "פאק! למה לא צילמתי?!"לדעתי זה יהיה ענק. ד"א המנכ"ל של trayarch נראה קצת שחצן, אני מקווה שיש לו סיבה טובה מאוד.. ;D
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים :'( אתה אומר את זה כאילו זה דבר רע לצלם את איך שאתה משחק... אבל אם פה ושם יוצא לך משהו יפה אז זה אחלה דווקא אני בא לפ]רגן לך אחי, זה אחלה גם בשבילי, אבל לא לכולם כי שאלת למה אין עניין , :-*
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים תגיד, מישהו פה חייב לך משהו?לך תרשום בגוגל ותמצא לבד.לעזאזל איתכם. כל מקום שאתם נמצאים זה כבר 40% ספאם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.