פורסם 2010 בספטמבר 1115 שנים האדמינים שייבחרו יהיו אלה שיכולים לספק מספר שעות ניהול גדול מאוד, יש כאן הרבה כאלה, אני ,סיימון ודיג'י לא ממש יכולים ,דיג'י אולי יותר, אבל בעיקרון אני אשתדל לטמרן ,וגם סיימון כמובן, לא לדאוג לגבי זה, האדמינים ייבחרו בקפידה..
פורסם 2010 בספטמבר 1115 שנים דיבורים כמו חול ואין מה לאכול [עד נובמבר ] אדמין לא צריך להיות מבוגר - הוא צריך להיות בוגר...
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים צודק.אני מצטער אם לפעמים אני לא שם לב,תתקנו אותי,אנחנו כולם פה באותו הפורום ,אז תעזרו לי לעזור לכם.+4 AND COUNTING
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים איפה יש את הקנייה קבוצתית למשחק?עדיין לא נפתחה המכירה הקבוצתית- תעקוב אחרי הדיון, כשיתפרסמו פרטים תדע.
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים הפסקתי לעקוב איפשהו בעמוד 35... רעיון ה dedicated servers ירד מהפרק איפשהו???
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים כי כתבו שיהיה אפשר לקנות שרתים רק מgameservers או משהו בסגנון אז זה בלבלב אותי. הכוונה היתה שזאת החברה היחידה ממנה יהיה אפשר לקנות שרתים מנוהלים?
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים כן , זו בדיוק הכוונה...כרגע אנחנו מחזיקים אצבעות שהם יתעשתו וידאגו לנו לשרת גם פה בארץ למרות שכל עוד בשרת אין לאגים , גם פינג של 100 הוא שחיק לחלוטין....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.