עבור לתוכן

שליטה במאורר המעבד.

Featured Replies

פורסם

שלום,

לאחרונה קניתי מחשב חדש,

הלוח הוא של אסוס p7p55d , חיפשתי ולא מצאתי תוכנה שתאפשר לי לשלוט במהירות המאורר של המעבד

כל שאר המאוררים מחוברים לספק ככה שהם לא רלוונטים.

speedfan לא עובדת לי.

ו pc prob גם לא ממש ידידותית.

אשמח אם תעזרו לי למצוא תשובה.

תודה !

עריכה: מדובר בwin7

פורסם

למה אתה צריך לשלוט על המהירות? אני חושב שמלכתחילה אין לך גישה אליה כדי שלא תשרוף את המעבד, למרות כל ההגנות שיש לו (אחרי הכל, בישראל הקיץ הוא כמעט 50 מעלות, ובתוך החדר שלך עוד יותר חם, והמעבד ללא מאוורר יכול להישרף).

פורסם
  • מחבר

למה אתה צריך לשלוט על המהירות? אני חושב שמלכתחילה אין לך גישה אליה כדי שלא תשרוף את המעבד, למרות כל ההגנות שיש לו (אחרי הכל, בישראל הקיץ הוא כמעט 50 מעלות, ובתוך החדר שלך עוד יותר חם, והמעבד ללא מאוורר יכול להישרף).

לא אמרתי שהכוונה היא להפסיק את המאורר, התגובה שלך לא הכי עניינית אבל תודה בכל מקרה..

פורסם

לא אמרתי שהכוונה היא להפסיק את המאורר, התגובה שלך לא הכי עניינית אבל תודה בכל מקרה..

עצם האפשרות לשלוט על המאורר מאפשרת גם הפסקה שלו (ואם להיות הגיוניים, 300 RPM זה אותו דבר כמו הפסקה), ובשביל לגבות מעבדים, חוסמים אפשרויות כאלה. כן יש סיכוי שתוכל לעשות את זה רק בתנאי אחד - עם מערכת הפעלה קוד פתוח שנותנת לך גישה ל-Kernel Mode, ויש רק אחת כזאת - UNIX או בשפה פשוטה - לינוקס.

קח בחשבון שאם יקרה משהו למעבד או למאורר, אין לך אחריות אז אל תטרח לשאול אותם על זה.

פורסם
  • מחבר

עצם האפשרות לשלוט על המאורר מאפשרת גם הפסקה שלו (ואם להיות הגיוניים, 300 RPM זה אותו דבר כמו הפסקה), ובשביל לגבות מעבדים, חוסמים אפשרויות כאלה. כן יש סיכוי שתוכל לעשות את זה רק בתנאי אחד - עם מערכת הפעלה קוד פתוח שנותנת לך גישה ל-Kernel Mode, ויש רק אחת כזאת - UNIX או בשפה פשוטה - לינוקס.

קח בחשבון שאם יקרה משהו למעבד או למאורר, אין לך אחריות אז אל תטרח לשאול אותם על זה.

סלח לי אבל התשובות שלך פשוט לא נכונות, אני באמת מעריך שניסית.

כבר פתרתי את הבעיה, אבל מה גורם לך לחשוב שאפשר לשלוט על הRPM רק בos קוד פתוח ? ממש לא , אתה טועה.

למעשה עכשיו אני משתמש בתוכנה שASUS מספקים ביחד עם הלוח אם.

חוץ מזה יש עוד מלא תוכנות.

תקרא.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=352739.0

פורסם

סלח לי אבל התשובות שלך פשוט לא נכונות, אני באמת מעריך שניסית.

כבר פתרתי את הבעיה, אבל מה גורם לך לחשוב שאפשר לשלוט על הRPM רק בos קוד פתוח ? ממש לא , אתה טועה.

למעשה עכשיו אני משתמש בתוכנה שASUS מספקים ביחד עם הלוח אם.

חוץ מזה יש עוד מלא תוכנות.

תקרא.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=352739.0

וקראת את ה-Disclaimer שלהם? או שלא טרחת לקרוא? הצעתי את לינוקס כי עצם השימוש בה אומר שאתה בעל ידע ולכן אולי יש סיכוי כלשהו שבעולם שהאחריות תתפוס. כי מעבד כמו I7 ואפילו חלק מה-I5 עולים מספיק כסף כדי לא לעשות ניסויים. כמו שמישהו אמר לי פה לפני חודש, אני לא רוצה להיות זה שתתעצבן עליו כשהמעבד שלך ילך פקקט.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אחי, תודה בכל מקרה על התשובות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים