עבור לתוכן

המחשב לא עולה כאשר יש שלושה סטיקים של זיכרון.

Featured Replies

פורסם

יש לי את המחשב במפרט ושני הזיכרונות שעובדים בDUEL, כאשר אני שם סטיק שלישי המחשב עושה ריסט כאשר הווינדוס עולה, או שלפעמים הוא עושה ריסט בפוסט, גם אחרי שהווינדוס נטען לאחר כ3-5 דקות הווינדוס נתקע.

שללתי בעיה של הזיכרון עצמו על ידי זה שבדקתי את כול הסטיקים, המחשב פשוט מסרב לעבוד עם שלושה סטיקים אבל עובד מצויין בDUEL.

פורסם

שלום,

בלוחות אם שעובדים ב- Dual DDR צריך למלא בזוגות.

מומלץ מאותו סוג (תדירות וגודל)

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר בעצם שאין מצב לעבוד ב TRIPLE CHANNEL? או לפחות בDUEAL ואחד ב SINGLE?

פורסם

בלוחות אם שעובדים ב- Dual DDR צריך למלא בזוגות.

מומלץ מאותו סוג (תדירות וגודל)

ממש לא מדוייק.

לוחות שעובדים בDUAL CHANNEL לא יודעים לעבוד בTRIPLE ולהיפך, אבל כולם יודעים לעבוד בSINGLE, כלומר, מבלי לנצל את הייתרונות (הקטנים ממילא) של ריבוי הערוצים, כך שזו ממש לא הסיבה. לראיה, כל לוח יעבוד גם אם תכניס בו רק סטיק אחד של זכרון, וגם כאשר תכניס 2 סטיקים בנפחים שונים המחשב יעבוד אבל ממש לא בDUAL (כך שזה לא "מומלץ" אם אתה רוצה DUAL אלא הכרחי)...

יש לוחות שמסרבים לעבוד עם שלושה סטיקים, זה הכל. לרוב זה מוזכר בחוברת של הלוח - במקרה הזה משום מה לא. הדבר היחיד שכן נאמר שם הוא שחייבים לאכלס את ערוץ1 (הקרוב ביותר למעבד) כדי להבטיח עליה תקינה של המערכת, אבל אני מניח שאתה עושה את זה ממילא אם אתה רק מוסיף סטיק שלישי לשניים שכבר בפנים ושאיתם הכל תקין.

פורסם
  • מחבר

אוקי העלתי את וולט שהזיכרונות מקבלים והצלחתי לעלות, עשיתי בדיקה של שלוש שעות ב Prime 95 על הזכרונות והכול תקין.

רק היתי רוצה שתעיפו מבט בזכרונות ותגידו לי האם הכול תקין?

תגידו הBUS SPEED נראה לכם קצת נמוך פה?

[attachment deleted by admin]

פורסם

אתה מודע לכך ש-DDR3 מנוצל בצורה הכי טובה רק עם I7, נכון?

והנתונים נראים בסדר אני מניח..

Bus Speed תקין.

פורסם
  • מחבר

עכשיו אני יודע :) אבל אני לא מבין, אתה יכול להסביר?

פורסם

אני לא זוכר את ההסבר המלא למה רק I7 מנצל אותם בצורה מלאה (אפשר להבין שגם I9 אבל לא נראה לי שיש לך 6,000 ש"ח רק למעבד), אבל זה בגלל המהירות שבה עובד ויכולות ניצול הזיכרון ביחד ממה שזכור לי, יכול להיות שאני טועה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים