עבור לתוכן

צריך המלצה למערכת גיבוי לעסק

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי עסק ביתי של עיצוב גרפי, כרגע אני מגבה את הכל דרך ה-Time Machine הבעייתי משהו שבא עם ה-Mac ע"ג דיסק חיצוני.

הייתי רוצה בבקשה המלצה למערכת גיבוי נורמלית, אני לא עובד עם קבצים מאוד כבדים אז אני מניח שאין צורך ביותר מ-2TB נפח.

יכולים לעזור?

תודה,

תום

פורסם
  • מחבר

מישהו? :)

פורסם

דווקא שמעתי שה-Time Machine זה אחד הפיצ'רים היותר מוצלחים של ה-OSX, אבל זאת זכותך להיות לא מרוצה.

ל-Retrospect של EMC יש גרסה ל-Mac. לי יש נסיון מצויין עם הגרסה של ה-Win אבל אין לי מושג איך גרסת ה-Mac. אין בעיה להוריד גרסת נסיון אך מדובר על תוכנה בתשלום, לא זול במיוחד (129$).

http://www.retrospect.com/products/software/retroformac

לגבי המערכת עצמה. דיסק חיצוני זה לא פתרון רע ובמידה והוא אכן משמש רק לגיבוי גם אין צורך בחיבור מהיר ו-USB יספיק.

אם מדובר באיחסון חומר שפרנסתך תלויה בו אז כדאי לשקול להחזיק שני כוננים. אחד שיהיה מחובר קבוע ויגבה באופן שוטף את המערכת (טוב גם נגד תקלות למניהן וגם בשביל שחזור גרסאות קודמות של קבצים שנמחקו, שפתאום מגלים שיש בהם צורך). בנוסף כדאי לעשות גיבוי לדיסק נוסף אחת לתקופה (פעם ביום, שבוע או אחר) ולהחזיק את החומר בחדר אחר מנותק מהמחשב. זה אולי מנדנד וצריך לזכור לעשות את זה ולא להזניח אבל אם מדובר בחומר חשוב (פרנסה כבר אמרתי) אז יתכן ושווה לשקול את העניין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים