פורסם 2010 באפריל 2915 שנים אין קשר בין "תכנות" למתמטיקה. אבל יש קשר חזק בין מדעי המחשב (בעיקר התיאוריה שמאחורי מדמ"ח) למתמטיקה. קורסים בנושאים כמו חישוביות, סיבוכיות, ואלגוריתמיקה הם די מתמטיים.
פורסם 2010 באפריל 2915 שנים מחבר אני חושב על תחום של רשתות תקשורת דווקא ופחות על תכנות אבל גם זה בא בחשבון.
פורסם 2010 באפריל 2915 שנים מחבר OK אין שום דבר סטרילי..ואני לא שונא מתמטיקה .דווקא בכלכלה הדבר שהכי אהבתי זה המתמטיקה (הפשוטה יחסית יש לומר ) .אבל לא רוצה להתעסק במתמטיקה ברמה של מדמ"ח או הנדסה זו או אחרת.זה לא שאני אנטי מתמטיקה.
פורסם 2010 באפריל 2915 שנים תשמע, אני עובד בחברת אבטחה, בבנייני משרדים. אני לא סטודנט, אבל רוב רובם של העובדים הינם סטודנטים.העבודה מאפשרת להם לרוב, ללמוד חופשי בזמן העבודה. אם אתה סטודנט עסוק, אז הרי זו עבודה מצויינת.הבעייה היחידה שהתשלום מינימום לעובד אבטחה היא שקל מעל משכורת המינימום, אבל גם זה משהו.
פורסם 2010 באפריל 2915 שנים מחבר אני כרגע על תקן סטודנט אבל אני כבר עם רגל וחצי בחוץ (עוזב את התואר ) אז לא רואה שום סיבה להגיע לשמירה.אם אני הייתי נשאר בהחלט זו היתה אופציה לא רעה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.