עבור לתוכן

"אני רוצה להגיד את המשפט שלי"

Featured Replies

• תגובות 33
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
רק במדינת האפרטהייד, מורידים בכוח מהדוכן חבר כנסת בזמן הנאום, אך ורק על בסיס לאומני-גזעני.

שמאלני גאה

פורסם

ביזיון.

בשביל זה יש עונש מוות בישראל.

radioactive

גם אותך בכיף הייתי מעמיד לדין, או אפילו קונה לך דירה בעזה.

פורסם

מצחיק הטיבי הזה עושה מעצמו בדיחה.

יש חוק ,יש סדר -לא נהגת כהוגן -זאת התוצאה.

אבל הגרוע ביותר זה -"radioactive" .

פורסם

גם אותך בכיף הייתי מעמיד לדין, או אפילו קונה לך דירה בעזה.

לא תודה. פושעי מלחמה ותומכי מדיניות הכיבוש הם אלה שיועמדו לדין בהאג, ודירות בעזה עדיף שתקנה למשפחות פלסטיניות שבתיהם נהרסו על ידי הצבא "ההומניטרי ביותר בעולם".
פורסם

ביחס לשאר הצבאות -כן.

אין מה לעשות זה חלק ממלחמה גם חפשי פשע נפגעים -ועוד שהם הביאו את זה על עצמם [לבחירה של אנשי טרור].

פורסם

אין כיבוש ללא נפגעים.

פורסם

תמיד היו נפגעים מהצד שלנו, כשהמטרה שלהם היא את כל היד [הארץ ].

פורסם

לא תודה. פושעי מלחמה ותומכי מדיניות הכיבוש הם אלה שיועמדו לדין בהאג, ודירות בעזה עדיף שתקנה למשפחות פלסטיניות שבתיהם נהרסו על ידי הצבא "ההומניטרי ביותר בעולם".

כשאתה מעיף טילים על מדינה ריבונית, אתה לא באמת מצפה שיבואו ויגידו לך "מאמי תפסיק בבקשה, טוב חמוד?". אנחנו אכן הצבא ההומניטרי ביותר בעולם ועם כל הצער על מה שקרה לבתים של הפלסטינים, זה עדיין לא הופך אותנו לצבא לא-הומניטרי. כי אולי הבית הופצץ, אבל שעה לפני כן הגיעו מסוקים ופיזרו כרזות והכריזו במגהפונים שהמקום עומד להיות מופצץ וכל אזרח מתבקש להתפנות מייד.

ואם אתה חושב שטיבי הורד מהדוכן בגלל הלאום שלו אתה טועה. הוא הגיע להגבלת הזמן שמוקצת לכל חבר כנסת - שאינה שונה משל כל ח"כ אחר - והתבקש לרדת. הוא סירב, ויו"ר הכנסת ביקש ממנו לרדת שוב. הוא סירב עוד פעם, והחל וויכוח. אין דבר כזה לא להקשיב ליו"ר הכנסת בלי לצפות לתוצאות. אם הוא לא היה נכנס לוויכוח עם היו"ר אני בטוח שלא היינו יודעים על כך אי פעם. זה כמו להגיד למורה "לא רוצה". היא פשוט תעיף אותך מהכיתה. אז העיפו אותו מהדוכן. זה שהוא בנאדם אידיוט ואיך שנוגעים בו מתחיל לצרוח "גזענים! זה בגלל שאני ערבי" לא מצביע שזה באמת כך. הוא לא הורד כי הוא ערבי, הוא הורד כי הוא מטומטם. חוץ מזה שהוא תומך באנשים שעברו על החוק (אני לא יודע אם עבר על החוק בעצמו). אסור להם בתכלית האיסור לגשת לשיחות דיפלומטיות עם מדינות עויינות, להתארח שם וכו' בלי אישור הממשלה. הם עברו על החוק, למה הם מצפים? חוץ מזה שהם קוראים שוב ושוב להסתה נגד ישראל. צריכים להעיף אותם מהכנסת.

ותסתכל על זה ככה:

אנחנו לא רוצים אפילו להרוג אותם, אנחנו פשוט רוצים שהם יפסיקו לירות עלינו טילים. הם רוצים להרוג את כולנו. אני מדבר כרגע על הג'יהאד האיסלמי החיזבאללה החמאס וכל קבוצה קיצונית אחרת באיזור. ברור לי שזו לא המטרה של כל הערבים או הפלסטינאים, אבל המתונים מונהגים בידי אנשים קיצוניים אז הם לא פאקטור.

שוב - אנחנו רוצים שהם יפסיקו לירות, הם רוצים לרצוח את כולנו. מי פחות הומניטרי? זה שרוצה שיפסיקו לפגוע בו או זה שרוצה לרצוח את הצד השני?

פורסם

תמיד היו נפגעים מהצד שלנו, כשהמטרה שלהם היא את כל היד [הארץ ].

נכון שאין מה להשוות בין מספר הנפגעים בצד הכובש לבין מספר הנפגעים בצד הנכבש, כשהמתרה של צד אחד היא לכבוש אדמות בכוח בניגוד לחוק הבינלאומי תוך כדי דיכוי עם והפלייה גזענית, והמתרה של הצד השני היא לשחרר האדמות שלהם מהכיבוש הלא חוקי ולקדם את התהליך המדיני הדמוקרטי.
פורסם
  • מחבר

זאת לא מטרת הדיון, הוויכוחים הבלתי פוסקים והאינסופיים בין השמאל לימין.

אלא להראות את הבלאגן והבדיחה שהולך בכנסת, ואיזה סוג של חברי כנסת יושבים בממשלה.

פורסם

נכון שאין מה להשוות בין מספר הנפגעים בצד הכובש לבין מספר הנפגעים בצד הנכבש, כשהמתרה של צד אחד היא לכבוש אדמות בכוח בניגוד לחוק הבינלאומי תוך כדי דיכוי עם והפלייה גזענית, והמתרה של הצד השני היא לשחרר האדמות שלהם מהכיבוש הלא חוקי ולקדם את התהליך המדיני הדמוקרטי.

אולי תתייחס לתגובה של Benor במקום להתעלם? אההה, אין לך מה להגיד... הבנתי.

ולנושא הדיון -

מטומטם האחמד טיבי הזה, באמת שאני לא מבין מה הוא עוד עושה בכנסת. איך לא מעיפים אותו כבר? עם קריאות הסתה לא מוסוות בעליל נגד העם היהודי... אחח... פשוט גועל נפש. מתנהג כמו ילד קטן, נאחז בדוכן ונאבק עם הסדרנים... פשוט בושה. לא לנו, לעצמו. וטוב שכך.

ד"א יו"ר הכנסת שיחק אותה, אהבתי :smile1:

פורסם

^

התכוונת בטח ל Yoav.G .

...

אתה לא מבין שזה רק התירוצים שלהם ,כל פעם הם יאחזו במשהו אחר.

טוב חברה נירד מזה -לכבוד פותח הדיון.

פורסם
  • מחבר

^לא מפריע לי אתם יכולים לדבר על זה חופשי, חוץ מזה שאף פעם זה לא מוביל או הוביל לשום מקום.

או במילים אחרות, "אני הכי צודק מכולם"

פורסם

בזמן שאחמד טיבי רץ להיפגש עם האוייב, ישנם ערבים אזרחי ישראל שגרים בתוך הביוב של עצמם, שגרים במקומות ללא מים זורמים וללא תשתיות ראויות.

בושה למדינת ישראל ולחברי הכנסת שאמורים לייצג את אזרחיה (היהודים או הערבים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים