עבור לתוכן

disk data transfer rate עם כונן SSD

Featured Replies

פורסם

אתה יכול לנסות להשתמש בתוכנת הGARBAGE COLLECTION של OCZ ולראות אם זה משפר משהו.

מומלץ להריץ בדיקת HDTUNE לפני ואחרי הGC.

פורסם
  • מחבר

חיפשתי בגוגל הורדה לתוכנה הזאת ולא מצאתי דבר. :s07:

פורסם
  • מחבר

זאת שבאה עם הכונן, מעולם לא עידכנתי, נדמה לי 1.3.

פורסם
  • מחבר

תודה על התוכנה!

לגבי עידכון הקושחה, כרגע אני מעדיף לחכות עם זה גם בגלל שאני חושש לאיבוד מידע וגם בגלל שהבנתי שבשביל לעדכן לגירסה 1.5 צריך קודם לעדכן לגירסה 1.4.

*עריכה:

שאלה - מה בעצם התוכנה הזו עושה?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :xyxthumbs:

ועוד שאלה, לפני כשעתיים התחלתי להריץ את התוכנה WIPER שנתת לי לינק אליה.. כרגע זה עומד על 20%.. זה באמת אמור לקחת המון זמן כל התהליך? הסטטוס כרגע הוא "sending trim..." ...

פורסם

אין לי שמץ של מושג... אשמח אם תדווח בסוף התהליך ותעלה תמונות של בנצ'מרקים לפני\אחרי TRIM לתועלת חברי הפורום.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז עידכון קטן, כרגע אני ב-30 אחוז, ונראה לי שעברו כבר 3 שעות של תהליך... די איטי אבל אם זה ישפר אני אשמח מאוד.

לגבי תוצאות מהירות של לפני ואחרי, אז כמו שאמרתי מבחינת מהירות קריאה לפני הTRIM הזה קיבלתי בין 120 ל-188, הממוצע עמד על 130-140. יש לציין כי זה לא היה ככה מההתחלה, כשהכונן היה חדש, קיבלתי מהירות קריאה של 200 כשהוא היה ממש חדש, ו-180 אחרי שהתקנתי עליו מערכת הפעלה 7.

יכול מאוד להיות שהזבל שהצטבר בכנן, וכל ההתקנות והמחיקות, קצת גרמו להאטה במהירות ובציונים, אם באמת המהירות תחזור לקדמותה אחרי הTRIM שאני עושה כרגע, אז זה באמת בגלל כל הזבל הזה שהצטבר. תמונות של הלפני אני כבר לא אוכל להעלות כי אני באמצע התהליך, אבל של האחרי אני בהחלט אעלה, בתקווה שיהיה שיפור דרסטי :).

ותודה רבה לך על העזרה לכל אורך הנושא בחור.

פורסם
  • מחבר

עידכון -

בשעה טובה הTRIM סיים, יש לי חדשות טובות, הציון בWEI של ווינדוס 7 חזר להיות גבוה. הוא לא חזר אומנם להיות כמו ביום הראשון 7.2, אבל הוא חזר להיות 7.1.

רק מה בHDTUNE זה מתחיל על 112 מגה משום מה, במקום כמו בהתחלה שזה היה מתחיל על 170-180, אבל אולי צריך לתת לזה זמן וזה יחזור גם שם להיות מהיר.

בכל אופן יש תוצאות, אני מודה למשתמש שעזר לי לכל אורך הנושא ופתר לי את הבעייה הזאת. :)

פורסם

ocz ממליצים לחזור על הפעולה הזו פעם בחודש. נשמח אם תוכל למלא את הכונן בקבצים, למחוק אותם ולהריץ בנצמארק ולשמור את התוצאות.

אח"כ להריץ את כלי הGC ושוב להריץ בנצמארק כך שנוכל לראות את ההבדלים.

פורסם
  • מחבר

האמת שאני אעשה ככה אפילו פעם בשבועיים, זה שיפר את הביצועים אין ספק לא סתם התוצאה חזרה להיות גבוהה בDATA DISK TRANSFER RATE.

פורסם

אל תשתמש בו יותר מפעם בחודש-חודש וחצי. בטווח הארוך זה יכול לקצר את חיי הSSD.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה על ההארה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים