עבור לתוכן

קובץ dbx תקול, אובד עצות וזקוק לעזרתכם

Featured Replies

פורסם

אז ככה חברים,

אני טכנאי PC, הגעתי ללקוח שהפסיק לקבל מיילים בoutlook express. לפי השגיאה שהתקבלה הבנתי שזו כנראה בעיה בתיקיית דואר נכנס, שיניתי את שמה ואפשרתי לאאוטלוק ליצור תיקייה חדשה. זה באמת פתר את הבעייה. העברתי אותו לאאוטלוק 2003 וניסיתי לייבא הכל מהאקספרס. כמעט הכל עבר כמו שצריך, ההגדרות, פנקס הכתובות ורוב תיקיות ההודעות. ניחשתם נכון, התיקייה היחידה שלא עברה זו גם החשובה לו ביותר, תיקיית הדואר נכנס.

ניסיתי כל מיני דברים אבל בשום אופן אנ י לא מצליח אפילו לקרוא את אותו קובץ DBX ארור.

במחשב אחר עם וינדוס XP גם האקספרס לא קרא את הקובץ.

במחשב עם וינדוס 7 הwindows mail לא מזהה את הקובץ כקובץ הודעת דואר.

ניסיתי עם תוכתנ dbx retriever, לא עזר.

הקובץ איכשהו נפגם.

אציין כי הקובץ שוקל 2 ג'יגה וכי נוצר בתיקייה המקורית של האאוטלוק קובץ נוסף, זהה בגודלו, בסיומת bak.

אשמח לעזרה איך לשחזר את ההודעות מהקובץ הארור.

המון תודות

פורסם
  • מחבר

סחטין על התגובה המהירה.

כל הכלים והפתרונות בגוגל אלו גרסאות ניסיון שכמובן טוענות שהן יכולות לתקן ודורשות כסף.

כבר חיפשתי בגוגל ומצאתי רק כלי אחד שהצליח להוציא את ההודעות והוא דורש כסף כדי להמשיך מעבר ל20 הודעות שהוא שחזר.

מישהו מכיר פתרון חינמי ומהיר?

פורסם

dbxtract עולה כולה 11 דולר. זה לא כסף.

נסה אותה - עזרה לי בעבר.

http://www.oehelp.com/DBXtract

פורסם

על גיבוי הלקוח שמע?

יופי - אם הוא שמע ולא עשה גיבוי - אז הוא אשם

אם הוא עשה גיבוי - ולא בדק את הגיבוי - אזי הוא עדיין אשם

אם הוא ביקש ממך לגבות ולא גיבית - אתה אשם

שילמד להבא לבצע גיבוי כמו שצריך - ואם לא ילמד שישלם - ו-11 דולר זה כלום לעומת הצלת מידע מקצועית

ושוב אני מתנצל על הנימה (ולא על התוכן) - אבל בערך כל שבוע יש כאן איזשהו פוסט על הצלת מידע או קבצים דפוקים

גיבוי במערכות מחשוב קיים עוד לפני שנולדתי (רמז - מדובר ביותר מ3 עשורים) - אז אם עד היום הנושא הזה לא תפס אחיזה - זה אומר משהו לא טוב

ולא על העקרון אלא על המשתמשים ועל הטכנאים

ואני ארשה לעצמי לצטט את אמי - פיקח יודע לצאת מהבור - החכם יודע לא להכנס אליו מלכתחילה...

כל טוב,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

זה לא על ה11 דולר, פשוט לא מתחשק לי להתחיל לשלם על תוכנות שבסופו של דבר לא יעזרו לי.

בכל מקרה, מצאתי גרסא חינמית ישנה יותר של התוכנה

http://www.kipa.co.il/community/show.asp?Messageid=1420680

לפחות ככה טוענים כאן

וזה עבד מעולה!

ממליץ להכניס את התוכנה למאגר התוכנות מומלצות מפני שיש המון תוכנות לתיקון DBX וממה שניסיתי רובן מסורבלות ובדר"כ לא עובדות.[br]פורסם בתאריך: 27.04.2010 בשעה 14:12:22

ולגבי הגיבוי, נכון, הלקוח לא עשה. והוא אשם.

ועכשיו הוא ישלם.

על המאמץ והזמן והעבודה.

אבל אם כולם היו חכמים גדולים ומבינים במחשבים לא הייתה לנו הטכנאים עבודה ;)

ולא כולם יודעים איך לגבות את קבצי האאוטלוק, זה לא פשוט כמו לגבות סתם מסמכים.

וכמו שכתבתי, זה לא על ה11 דולר, זה על זה שלא רציתי לשלם כשאני לא בטוח שזה יעזור לי.

בכל מקרה חברים המון תודה. ידעתי שאפשר לסמוך על הפורום הזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים