עבור לתוכן

GTX260 מזייף כבר... יש תחלופה?

Featured Replies

פורסם

אם אני משחק אכפת לי שייראו טוב אבל לא בפנאטיות

אם כך, תסתפק בנתיים בGTX260 ותוריד את ה-AA או שתוריד רמה אחת (מ-very high ל-high)

• תגובות 31
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ממממ.. יש בזה משהו...

למרות שאני מניח שכשייצא CRYSIS 2 עם מנוע ה- CRYENGINE3 אצטרך להתפשר הרבה, אבל לא איכפת לי :smile1:

אני אנסה לשחק עם ה- OC עכשיו. יש לך טיפים כלשהם? עם ה- OC שיש לי במפרט הוא לא יישב יציב, יש לך רעיונות? להוריד את הזכרונות והשיידרים ולהשאיר את הליבה על 721 MHZ?

שים את הזכרונות בתדר סטוק, תעלה את הליבה ל720 ואת השיידרים תוריד ל1476, תריץ FURMARK ל45-60דק' ואם הכול בסדר תעלה את הזכרון ל1188, תריץ FURMARK שוב - אם הכול עובד כמו שצריך תנסה להעלות את הליבה ל738, אם זה לא יציב אז תשאיר אותה על 720.

אם עוד בשלב הראשון הכרטיס לא יציב תוריד את הליבה ל700 ונסה שוב.

ברמת העקרון זה קטע של לשחק עם זה, לבדוק כל פעם איזה תדר מגביל את הכרטיס ואיזה יכול להמשיך.

ד"א קרייטק מבטיחים שקרייסיס 2 יהיה פחות כבד מהראשון.

פורסם

עוד כרטיס מיד שניה = SLI,

השאלה אם הספק יוכל להתמודד עם זה.

אם תדרש לשדרוג ספק - אין טעם להשקיע במערך שכזה..

פורסם

ומה עם הלוח אם שלו?? אני לא חושב שיש לו בכלל אפשרות לSLI...

פורסם
  • מחבר

אין לי אפשרות למערך SLI בלוח שלי... אצטרך גם לשדרג לוח, מה שלא בא בחשבון עקב מגבלות תקציביות :smile1:

כרגע הוא יציב לי על 721/1473/999 (המספרים האי זוגיים בגלל RivaTuner), מה שלא הצליח לי בעבר, כנראה בגלל תדר השיידרים הגבוה מדי. אני מניח שזה ייספק אותי בינתיים, אנסה גם להגיע איתו לתדרים גבוהים יותר בתקווה שאצליח.

פורסם

ממממ.. יש בזה משהו...

למרות שאני מניח שכשייצא CRYSIS 2 עם מנוע ה- CRYENGINE3 אצטרך להתפשר הרבה, אבל לא איכפת לי :smile1:

אני אנסה לשחק עם ה- OC עכשיו. יש לך טיפים כלשהם? עם ה- OC שיש לי במפרט הוא לא יישב יציב, יש לך רעיונות? להוריד את הזכרונות והשיידרים ולהשאיר את הליבה על 721 MHZ?

אני מקווה שמנוע CRYENGINE3 יידע להשתמש בריבוי ליבות/נימים,

ואז גם כרטיסי מסך בינוניים עם מעבדים מרובעים בינוניים ומעלה יוכלו להריץ את המשחק ברמה טובה מאוד...

פורסם
  • מחבר

הלוואי... אולי אז שלוש ליבות ייעזרו במשהו בשבילי :|

בכל מקרה, יש לי תקלה מוזרה... כבר קרה לי פעמיים ש- Team Fortress 2 פשוט קפא, והייתי צריך לפתוח מנהל המשימות ולמזער את המשחק (כי הוא לא מוזער ב- ALT+TAB) ואז להעלות אותו שוב בשביל שהוא יחזור לעצמו... קרה פעם אחת לפני ה- OC ולפני פתיחת הת'ראד הזה ופעם שניה היום, אחרי ה- OC שציינתי בהודעתי האחרונה פה.. לא היה שום ERROR ושום הודעה, פשוט ככה. רעיון, מישהו? טמפ' כרטיס מקסימלית באמצע משחק אחרי ה- OC הייתה 53 מעלות כשזה קרה...

פורסם

באיזה דרייבר אתה משתמש?

אני ממליץ לך לנסות להתקין דרייבר 195 ולנסות לראות איך המשחק יעבוד..

METRO אצלי עבד ממש גרוע עם דרייברים חדשים ושחזרתי לישן הוא עובד ממש טוב!

ונוכחתי לראות שזה לא רק אצלי..

תנסה ותראה אולי גם אצלך זה יעזור

פורסם

לגבי מטרו 2033 , רק תיכנסו לכאן ותראו שאפילו את הGTX 480,470 וHD5XXX הוא שוחט...

http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-470-480-review/19

זה אומנם מהביקורת על ה480/470 אבל הם משווים את ה480 ל5870 ואת ה470 ל5850 .

פורסם
  • מחבר

^

לגמרי שוחט אותם :o

לגבי הכרטיס שלי, עכשיו עבר בדיקה של 50 דקות ב- OCCTGPU, טמפ' מקסימלית של 78 מעלות צלזיוס עם מאוורר על 80%, והוא לא בא בטוב באוזן, ממש מרעיש יחסית לדיפולט שלו. נראה לי אצטרך להרכיב לו קירור ייעודי, ומה זה אין לי כוח :-\

בכל מקרה, הוא עכשיו יציב על 739 לליבה, 1479 לשיידרים ו-999 לזכרונות. נראה טוב, לא? מה לעשות עכשיו, להמשיך להעלות את הליבה עד שאני רואה שיש ERROR, ואז להוריד ולבדוק איפה הכי יציב, ולהתחיל להעלות שיידרים וזכרונות למקסימום?

פורסם

לדעתי אתה יכול להישאר עם זה ככה , אתה כבר לא תרוויח יותר מזה...

פורסם
  • מחבר

עדכון:

הוא שרד לי 50 דקות OCCTGPU, אבל משחק של 15 דקות ב- TEAM FORTRESS 2 אני מקבל שגיאה:

Display driver has stopped working and has been recovered.

אני יכול להמשיך לשחק, אבל הביצועים של הכרטיס יורדים בצורה דרסטית ואני חייב לבצע ריסטרט למחשב ע"מ שהכרטיס ישוב לעצמו... אני מניח שזה בגלל ה- OC... תקנו אותי?

פורסם

תבדוק אם אתה מקבל את אותה שגיאה בלי OC...

ניסית להסיר את הדרייבר לחלוטין , לנקות עם DriverSweeper ואז להתקין את הדרייבר האחרון?

פורסם
  • מחבר

לא קיבלתי אותה שגיאה בלי ה- OC. אני זוכר גם שפעם ניסיתי להמהיר את הכרטיס, וקיבלתי את השגיאה הזאת כשהיה לי 720 לליבה ו1500+- לשיידרים וזיכרון בסביבות הדיפולט (1K).

פורסם
  • מחבר

מישהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים