עבור לתוכן

GTX260 מזייף כבר... יש תחלופה?

Featured Replies

פורסם

שלום,

ה- GTX260 שלי כרגע ללא OC (וגם עם OC הוא עשה לי בעיות לרוב ולא שיפר בהרבה את הביצועים), והוא מתחיל לקרטע. ב- METRO 2033 למשל, ב- FHD עם AA על DX9 הוא הציג לפעמים 20-30FPS, שזה נמוך ואיטי למשחק הזה. אז אני בודק אופציות... מהו כרטיס המסך החזק ביותר שאוכל להכניס למפרט שלי, במחיר של סביבות ה- 700-900. אני מתכוון מבחינת המעבד, שלא ייתן צוואר בקבוק גדול. חשבתי על HD 4890, אבל שוב, לא יודע לגבי צוואר הבקבוק... לא אכפת לי DX11 לא DX11, אם אני משחק אכפת לי שייראו טוב אבל לא בפנאטיות, ככה שגם DX9/10 הולך...

• תגובות 31
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם הGTX260 לא מספק אותך אין טעם שתיקח פחות מ5850

פורסם

^^

מחזק , ה5850 נראה לי תפור עליך (למרות שהוא קצת מעל התקציב שלך).

פחות ממנו וכנראה תיתקל בפחות או יותר אותם ביצועים שיש לך עכשיו.

ה4890 כרטיס מצויין - אני לא חושב שהוא יוגבל ע"י המעבד שלך - מה שכן , אם אתה קונה חדש , לא כדאי כבר להשקיע עוד קצת ולקנות כרטיס שייתן לך מרווח נשימה ארוך יותר מבחינת ביצועים (5850 מול ה4890)

אם התקציב שלך סגור אז אולי כדי שתחפש אופציות ביד שנייה.

דרך אגב , 4890 בRSM נמכר ב760 חדש:

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1122

פורסם
  • מחבר

תודה לשניכם!

חשבתי באמת לקנות 4890 מיד שניה, אם אקנה אותו בכלל.

בקשר ל- 5850, לא יהיה צוואר בקבוק דיי משמעותי עם המעבד, גם כשהוא על תדר של 3.5GHZ?

פורסם

אני חושב שלא אבל יש שמבינים יותר טוב ממני...( רציני לגמרי , זה לא ציניות)

בכל מקרה , בלינק שהבאתי לך אתה יכול אם תרצה לקנות 4890 חדש במחיר של יד שנייה...

אומנם אמרת שDX11 לא חשוב לך אבל אני חושב שאתה צריך בכל זאת לשקול 5850 ולא רק בגלל הDX11 אלא במכלול של הדברים.

שוב , הכל עניין של תקציב - אם אין באפשרותך (או שיחלקו עליי ויגידו שהוא יוגבל ע"י המעבד) ה4890 הוא כרטיס מעולה.

פורסם
  • מחבר

כשחושבים על זה... בין HD 4890 ל- GTX 260 אין הבדל כזה משמעותי בשביל שדרוג (במקרה שלי זה דיי כאב ראש, למכור את הנוכחי שלי ולקנות 4890). הבדל ממש קטן של פריימים:

http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-4890-review-test/12

ואם כבר יש הבדל קצת יותר משמעותי, אי אפשר כבר להבחין בו:

http://www.overclockersclub.com/reviews/sapphire_hd_4890/7.htm

ככה ש: או שאעלה את התקציב שלי ואקנה 5850, במידה ולא ייווצר צוואר בקבוק גדול, או שאשאר עם הכרטיס הנוכחי שלי...

משהו ששכחתי, מישהו? הצעות נוספות? אשמח לשמוע אם יש למישהו משהו להוסיף.

תודה רבה, גיל ומייק :)

פורסם

אין בעיה , בכיף!!

האמת שנראה לי שסיכמת את העניין די יפה:

ככה ש: או שאעלה את התקציב שלי ואקנה 5850, במידה ולא ייווצר צוואר בקבוק גדול, או שאשאר עם הכרטיס הנוכחי שלי...

אולי יש עוד אלטרנטיבות מבית ATI בסדרה HD5XXX שיענו לך על כל המטרות (שיפור בביצועים , הוצאה כספית לא כבדה מידי ושלא יוגבל ע"י המעבד שלך - אם בכלל) רק שאני לא מכיר כאלה...

פורסם

אל תמהר להפטר מהGTX260.

יש לי GTX260 216SP של GAINWARD (גרסאת הGOLDEN SAMPLE) ועם הOC הנוכחי שלי (לא משהו שבלתי אפשרי להגיע אליו בכלל) אני עוקף באופן ניכר בביצועים כרטיסים כמו GTX275 וGTX285, בMETRO2033 נפילות ל20-30FPS אני מקבל על DX10 עם מקסימום הגדרות על הכול ו4X AA, וגם זה נדיר למדי. (1680X1050)

פורסם

ברור לך שזה לא הוגן להשוות כרטיס בOC לכרטיס בלי , זה כמו שאני אגיד שה275 שלי עם הOC שלי אוכל את שלך...

מסתכלים כרגע על סטוק - יכולות OC זה בונוס... (דרך אגב , גם שלי הוא של Gainward עם הקירור שלהם שפשוט מראה אחלה ביצועים)

גם אני חומד כבר כרטיס חדש , לא בגלל שאני לא מרוצה אלא בגלל שאני חושב שבמערכת שלי אני יכול להנות מאוד ביצועים שכרטיסים חדשים היום מביאים איתם.

וחוץ מזה שכבר הכרטיס שלי בן שנה... ;D

פורסם
  • מחבר

R|plet,

אני ניסיתי להגיע עם שלי ל- 700 בליבה, והשאר בהתאמה, ולא כל כך הצליח לי... הוא הראה סימנים של יציבות, אבל בפועל היה לא יציב במשחקים ונתן לי ERROR שבשבילו הייתי חייב לעשות RESTART בשביל לשחק במשחקים שוב... הכרטיס שלי כנראה לי כל כך טוב ל- OC או שאני עושה משהו שגוי, ונראה לי שהאופציה הראשונה יותר נכונה...

פורסם

תומש,

יש לך אחלה כרטיס, אל תיתן למשחק METRO לבלבל אותך.

הוא משחק מאוד קשה לעיכול גם לכרטיסי מסך היי היי היי אנד

חסוך מאות שקלים ורד מענין השידרוג

http://www.overclockersclub.com/reviews/nvidia_gtx480/15.htm

פורסם

רק נציין שמדובר בבדיקה בשימוש בDX11 , אני חושב שבDX10 התוצאות יהיו קצת יותר "יפות".

בלי קשר לזה (לעובדות הDX) , סיימון צודק , המשחק עצמו שוחט משאבים וכבד על הרבה מערכות...

פורסם
  • מחבר

תומש,

יש לך אחלה כרטיס, אל תיתן למשחק METRO לבלבל אותך.

הוא משחק מאוד קשה לעיכול גם לכרטיסי מסך היי היי היי אנד

חסוך מאות שקלים ורד מענין השידרוג

http://www.overclockersclub.com/reviews/nvidia_gtx480/15.htm

פעם ראשונה שקוראים לי תומוש פה :smile1:

ולעניין, אתה דיי צודק... נראה לי אנסה שוב לתת לו OC, ואם לא הולך אז לצרוב עליו VMOD ולנסות שוב

תודה רבה :)

פורסם

מטרו 2033 עובד אחלה עם הOC שלי, אבל כל כרטיס בא עם יכולות הOC האינדיבידואליות שלו.

אני מאמין שלא שיחקת מספיק עם השיידרים והזכרון בנפרד (בלי לגעת בליבה) ולכן לא התייצבת על זה.

אני אישית לא משדרג קודם כל כי כדי לשדרג אני אצתרך כבר לשדרג את כל המערכת (לוח אם תומך I5 או I7, זכרונות DDR3, קרור חדש למעבד...)

אך חוץ מזה אני בא מנק' הנחה שמשחקים כבדים יותר מקרייסיס לא יצאו בשנים הקרובות, ואם האופן בו אני מריץ את קרייסיס על המקסימום מספק אותי - אין צורך בכרטיס מסך חדש.

תנסה לחשוב על זה ככה^.

פורסם
  • מחבר

ממממ.. יש בזה משהו...

למרות שאני מניח שכשייצא CRYSIS 2 עם מנוע ה- CRYENGINE3 אצטרך להתפשר הרבה, אבל לא איכפת לי :smile1:

אני אנסה לשחק עם ה- OC עכשיו. יש לך טיפים כלשהם? עם ה- OC שיש לי במפרט הוא לא יישב יציב, יש לך רעיונות? להוריד את הזכרונות והשיידרים ולהשאיר את הליבה על 721 MHZ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים