עבור לתוכן

בעיה עם הכרטיס מסך ב-WIN 7

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב שלי, לפני הפירמוט הייתי עם XP אז עברתי לWIN 7.

כשהיה לי XP כל המשחקים פעלו לי מצויין בלי בעיות, אך כשעברתי לWIN 7 פתאום ישנה בעיה שכאשר אני נכנס למשחק מסויים הוא נתקע לכמה שניות, פתאום רואים מסך לבן לשניה ואחרי כמה שניות המשחק חוזר וכך הלאה. הבעיה יכולה לקרות אחרי כמה דקות שניכנסתי למשחק וגם אחרי כמה שניות.

לאחר כמה פעמים החלטתי להריץ את המשחק בחלון, ובזמן שקרתה הבעיה הופיעה לי הודעה מעל ה-Taskbar ובה היה רשום:

Display driver stopped responding and has recovered

Display driver AMD driver stopped responding and has successfully recovered.

ומה גם, שאחרי שיצאתי מהמשחק ראיתי לשניה שהכרטיס מסך שלי התחמם והיה על המד האדום בשעון ההתחממות.

המפרט שלי הוא:

כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 512MB DDR5 PCIe

כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB

לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L

ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W

זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK

מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box

צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD

כמו שראיתם בשגיאה למעלה שרשום משהו בקשר ל-AMD למרות שלי יש בכלל Intel.

חשוב לציין שגם הורדתי למחשב דרייברים.

תודה מראש.

דרך אגב, אין לי מושג אם זה קשור לחומרה או תוכנה, אז אם יש צורך אנא העבירו את הנושא לפורום המתאים.

פורסם

דרייברים לכרטיס מסך,תתקין ותחזור אלינו עם תשובה :)

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

כמו שכבר רשמתי, התקנתי, איפלו יותר מגרסה אחת.

אולי באמת פספסתי משהו, אפשר לקבל בבקשה לינק לדרייבר המדויק שאני צריך?

פורסם

תסיר אותו לחלוטין, תוריד חדש ותתקין אותו במצב SAFE MODE המתאים להתקנה זו .

פורסם
  • מחבר

כמו שביקשתי קודם, אפשר לינק ישיר לדרייבר שאני צריך לPALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 512MB DDR5 PCIe?

ואיך עושים בדיוק את הSAFE MOD בוינדוס 7, עד עכשיו הייתי עם XP.

(נורא חשוב לי הפעם שיתנו לי כאן לינק לדרייבר הספציפי, כי כמו שאמרתי, נסיתי כבר כמה דרייברים ושום דבר לא עזר)

פורסם
  • מחבר

https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/10-3_vista32_win7_32_dd_ccc_wdm_enu.exe

זו תוכנה שאמורה לזהות את הכרטיסים שלך אוטומתית ולהתאים להם את הדרייברים, מתאימה לWINDOWS 7 32BIT .

הלינק לא עובד. זה לוקח אותי לאתר הזה:http://support.amd.com/us/403/Pages/leech.aspx
פורסם

תנסה לבחור את הדגם שלך בתפריטים שם. במידה ולא תצליח אני יוריד את הקובץ ויעלה אותו לשרת פרטי .

פורסם
  • מחבר

תנסה לבחור את הדגם שלך בתפריטים שם. במידה ולא תצליח אני יוריד את הקובץ ויעלה אותו לשרת פרטי .

הורדתי את הדרייבר וזה לא עזר, עדיין אותה בעיה, זה גם לא הדרייבר הראשון שאני מוריד, זה בערך השלישי כבר שאני מנסה.
פורסם

נסה להשתמש ב-Drivermax, אמור לאתר את הדרייבר המתאים. מעבר לכך, יש לך אפשרות להסיר התקנה אחרונה של דרייבר בחלון של החומרה עצמה במנהל ההתקנים. תלחץ שם ותראה אחרי כל הסרה מה המצב. כמו גם, אתה משתמש ב-32BIT או 64BIT?

פורסם
  • מחבר

נסה להשתמש ב-Drivermax, אמור לאתר את הדרייבר המתאים. מעבר לכך, יש לך אפשרות להסיר התקנה אחרונה של דרייבר בחלון של החומרה עצמה במנהל ההתקנים. תלחץ שם ותראה אחרי כל הסרה מה המצב. כמו גם, אתה משתמש ב-32BIT או 64BIT?

32BIT
פורסם

32BIT

אוקי, פעל לפי איך שכתבו ודווח אם נפתרה הבעיה ואם לא, מה עדיין כתוב?

פורסם
  • מחבר

בדקתי עם הDRIVERMAX והוא רושם לי שיש לי את הגרסה המתאימה כבר.

אגב בדקתי את הבעיה בעוד משחקים וזה קורה רק במשחקים יחסית כבדים, למשל CRYSIS, או LEFT 4 DEAD 2, משחקים פחות כבדים, למשל Half Life 2 או BURNTOUT לא עושים את הבעיה הזאת.

שוב אני אומר, בחיים לא הייתה לי את הבעיה הזאת לפני שתקנתי וינדוס 7, ככה שאני בספק שזה חומרה.

פורסם

יכול להיות שכרטיס המסך שלך חלש מדי

פורסם
  • מחבר

הכרטיס הוא Radeon HD4870, והוא עבד (ועובד) מצוין עד שהתקנתי את ה7.

חשוב לציין שהמשחקים רצים מעולה על HIGH עם FPS גבוה מאוד מתי שהבעיה הזאת לא קופצת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים