עבור לתוכן

מחפש את המוצר "נקודת WIFI ניידת" פרטים בפנים...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש את המוצר הבא:

זו נקודת WIFI שעובדת על הרשת הסלולארית והולכת איתך לכל מקום.

אין לי בעיה להביא את המוצר מארהב ככה שלא משנה לי אם מוכרים אותו בישראל.

הבעיה היא שאני צריך מכשיר כזה שלא נעול לסים מסויים ואני יכול להשתמש בו בארץ.

לפי דעתי זהו מוצר מושלם לסטודנטים וחיילים בזמן שהיום האינטרנט הסלולארי זול ונגיש.

פורסם

ממה שאני מבין זה נתב אלחוטי סלולרי פשוט.

את המוצר הזה ספציפית אני לא מכיר אבל יש נתבים סלולריים בארץ רק שהם לא ניידים(דורשים חיבור לחשמל) ויותר גדולים מזה.

פורסם
  • מחבר

אני לא מחפש לקנות את המוצר הזה ספציפי, זה פשוט דוגמה למה שאני מחפש.

ואחד כזה גדול ולא נייד מאבד את הפואנטה של המכשיר הזה.

כמו שאמרתי אני יכול לקנות מוצר דומה בארהב בלי בעיה, השאלה אם יש כאלו שיתאימו לכל סים בארץ?

פורסם

אתה רוצה נתב wifi שמתחבר לרשת סליולרית. כgateway . הדבר הכי פשוט שאני חושב עליו זה מחשב נייד +ad-hoc . יש מחשבים ניידים בגודל 5" אפילו אבל זה סיפור של 500$ .

אני חשבתי לתת לשכנים שלי רשת אל חוטית ויצאתי לסיבוב בעיר ומצאתי איזה 10 רשתות פתוחות לגמרי. אני ללא ממש מבין מה הצורך לזה עם כלכך הרבה אנשים ברמה טכנית נמוכה שמקבלים נתבים אל חוטיים הביתה והם לא יודעים שזה יכול להיות גם קללה ולא רק ברכה.

פורסם

שים לב שהוא מדבר על סטונדטים וחיילים, מה שרומז שהוא אחד מהשניים.

פורסם

המכשיר שהבאת של EDIMAX מחייב חיבור לחשמל, בעוד המכשיר השני עובד על סוללה. דבר שנותן את יתרון הניידות

פורסם
  • מחבר

http://www.mobilityfreak.co.il/index.php?q=node/3948

כל המידע שאתה צריך נמצא בכתבה, כולל הגרסא המתאימה לישראל והתדרים הרלוונטים.

זה בדיוק מה שחפשתי.. תודה רבה.

אתה אולי מכיר מכשירים מומלצים כאלו עם זמן סוללה גדול יותר?

פורסם

ghost, איזה טלפון יש לך?

פורסם
  • מחבר

איפון, ואני מכיר את התוכנה שמאפשרת להפוך את האיפון למכשיר דומה לMIFI אבל גם ככה הזמן סוללה של האיפון היא לא בשמיים ושימוש בו בצורה כזו תחסל לי הסוללה בשעה וחצי.

היופי במכשיר כמו הMIFI זה שהוא מחליף גם אינטרנט ביתי ותלות בבזק או בחברת אינטרנט זה טוב למי שעובר וזז ממקום למקום הרבה (כן אני סטודנט).

פורסם

זה בדיוק מה שחפשתי.. תודה רבה.

אתה אולי מכיר מכשירים מומלצים כאלו עם זמן סוללה גדול יותר?

לפי מה שאני מבין הטעינה שלו היא דרך פורט הUSB, אפשר לקנות/להכין מטען סולרי בשבילו.

מה שמגביל אותך עכשיו זה המחשב...

ד"א, זה נראה אחלה מכשיר.

פורסם
  • מחבר

המחשב זה הדבר האחרון שמגביל אותי :) מקבוק פרו החדש מחזיק בשימוש WIFI 8 שעות... בזמן שהMIFI מחזיק 3 בערך..

פורסם

יש מטענים שבאים עם סוללה פנימית, תקנה איזה אחד כזה, קצת שמש ובהנתן שאתה לא ערפד, כנראה שיהיה בסדר.

ד"א, מצאתי משהו כזה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26434. אני מאמין שזה יכול לתת לMIFI הזה עוד כמה שעות חיים.

אפשר גם לבנות מטען דינאמו עם פדלים, תןכל לעשות כושר תוך כדי :P

פורסם
  • מחבר

כן זה רעיון טוב, יש הרבה חברות שמיצרות סוללות כאלו, הבחור שעשה את הוידאו שהעלתי מקודם סיקר גם סוללות שכאלו.

תודה רבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים