עבור לתוכן

מה ההבדל בין רשיון ווינדוס לקניה עצמה של ווינדוס

Featured Replies

פורסם

שלום,

השאלה בכותרת באה בעקבות מחשב נייד 10.1" שקניתי והוא בא עם XP עליו.

לא היה שום דיסק של ווינדוס בתוכו פשוט מדליק את המחשב רושם כמה הגדרות וזה עובד.

כששאלתי למה זה ככה אמרו לי שזה חוקי ויש לי רשיון לווינדוס ובגלל זה לא מקבלים דיסק.

שאלתי אם אני צריך להתקין מחדש מה קורה הם אמרו (ב KSP) שאני מביא דיסק מחבר מתקין ושם את הרשיון שקיבלתי עם המחשב...

איפה זה למה אני לא מוצא רשיון/סריאל כזה?

זה חוקי מה שהם עושים?

פורסם

אתה גם יכול להוריד מהרשת XP אם פרו אז פרו אם הום אז הום אבל שפה עברית\,אנגלית לא משנה רק תשים את הסיריאל קוד שלך .

פורסם

הסריאל מופיע על מדבקה שבד"כ מודבקת בתחתית המחשב.

פורסם
  • מחבר

תודה לעונים אני אבדוק מתחת למחשב.

זה באמת יותר זול לקבל את הרשיון ככה מאשר שקונים את הווינדוס בקופסא ולהתקין עצמאית?

פורסם

יכול להיות (וכנראה) שיש לך מחיצת שחזור בעזרתה אתה יכול לשחזר את הנטבוק למצבו ההתלחתי כמו שקיבלת אותו.

שנית, כמו שאמרו קודם, המספר הסידורי אמור להיות מוטבע על מדבקה בחלקו התחתון של המחשב. במקרה של צורך בהתקנה מחדש/שדרוג, כל מה שעלייך להשיג הוא רק את המדיה (כלומר דיסק) עם גרסת מערכת ההפעלה המתאימה. אפשר ליצור קשר עם מיקרוסופט ולהזמין מהם דיסק כזה (תמורת תשלום עבור הדיסק והמשלוח).

הרישיון הוא בהחלט חוקי ותקף גם ללא הדיסק. את הכסף משלמים עבור המספר הסידורי והרישיון להשתמש בתוכנה ולא עבור המדיה הפיסית עצמה. מדיה כאמור ניתן לשחזר או לקנות חדשה במקרה הצורך.

פורסם

יכול להיות (וכנראה) שיש לך מחיצת שחזור בעזרתה אתה יכול לשחזר את הנטבוק למצבו ההתלחתי כמו שקיבלת אותו.

שאלה.

האם גם אם מפרמט את הכונן \:C אפשרי להתקין את הווינדוס שוב עם הסריאל שבתחתית הנייד?

פורסם

אם קיימת מחיצת שחזור עדיף להשתמש בה לדעתי. אולם, ניתן בהחלט להתקין את מערכת ההפעלה מחדש תוך שימוש במספר הסידורי, בתנאי שמדובר על גרסה זהה לזאת שנקנתה ושלא מפרים שום היבט אחר של רישיון השימוש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים