עבור לתוכן

בעיית חומרה

Featured Replies

פורסם

חברה כבר הרבה זמן שהמחשב שלי עושה בעיות אז ככה לפעמים ה HD משמיע רעשים ולפעמים שאני עושה ריסט או הפעלה מחדש הוא לא מזהה אותם אני נותן כמה מכות למחשב ואז מזהה את ה HD ... בנוסף לכך שאני עושה ריסט האיתחול לא ממשיך הוא נתקע בריענון הזיכרון ורק לאחר כיבוי והדלקה הוא מזהה את הזכרונות וממשיך באתחול...הבעיה היא מתמשכת ובאמת שאני סובל ממנה מה אפשר לעשות..

תודה לעוזרים..

:)

פורסם

בדוק את חיבור הדיסק ללוח, כמו כן בדוק שכרטיסי הזיכרון יושבים טוב. הייתי מנסה גם לבדוק בעזרת תוכנה או פקודה בדוס אם יש תקלה בדיסק.

פורסם
  • מחבר

יושבים מצוין אחי רק שאני עושה כיבוי והדלקה של המחשב איתחול ממשיך כרגיל...ניתקתי את ה HD לראות איך המחשב יגיב ועדיין אותו דבר...אין סיכוי שזה בעיה בספק , לוח האם או מעבד נכון?

פורסם

לא ברור לי אם ניתקתה את ה HD איך המחשב מגיב באותה הצורה?הבעיה היא לא בספק בזה אני כמעט בטוח, ואני גם לא חושב שבלוח או במעבד, הייתי הולך יותר בכיוון של בעיה ב HD.

נסה לעשות בדיקה ל HD בכדי לבדוק אם הוא תקול.

פורסם
  • מחבר

אחי שאני אומר לך מגיב באותה צורה הכוונה שאיך שאני מדליק את המחשב יש את הריענון זיכרון הזה שמראה לך כמה זיכרון מותקן לך במחשב אז הוא נתקע ככה לצורך העניין

mem ולא ממשיך מבין..

פורסם

אני הייתי ממליץ להתחיל לבדוק את כרטיסי הזיכון, את ה HD, להתקין דרייבר עדכני לכרטיס מסך.

במידה ויש לך שתי כרטיסי זיכרון נסה בכול פעם להוציא אחד מהם ולראות עם הבעיה חוזרת. יתכן ויש כרטיס אחד שמקולקל, נדיר שיש שתיים מקולקלים. לגבי ה HD יש דרכים לבדוק גם אותו כמו שציינתי קודם. אם יש לך כבל רזרבי אחר שמחבר בין ה HD ללוח האם נסה להחליף אותו .

בקיצור הרבה עבודה של ניסיון ותהיה.

בהצלחה[br]פורסם בתאריך: 26.04.2010 בשעה 13:19:24

עוד משהו שנזכרתי בוא:

במידה ואתה עובד אם HD בודד בדוק אם יש בתוכו ג'מפר! במידה וכן הוצא אותו ממקומו!

פורסם

מה זה כל הממבו ג'מבו הזה?

כמו שזה נראה הדיסק הקשיח שלך הולך לעולם טוב יותר + יש לך קבלים נפוחים בלוח אם/ספק כח גוסס.

פורסם

ממבו ג'מבו

חחחחחחחחחחחחחחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים