עבור לתוכן

לא מצליח להתקין שום מערכת הפעלה - התהליך נעצר באמצע - צריך עזרה..

Featured Replies

פורסם

היי,

אני בעל ידע לא קטן בהתקנות ורכיבים. עם זאת, אין לי ניסיון עם I3 וכרטיס מסך האונבורד שלו ואני מניח שמכאן הבעיה..

אז ככה, לוח של אינטל מדגם DH57JG. זכרונות 4G של מושקין, מעבד I3-540. העניין הוא שהתחלתי לבצע היום התקנה של W7, הכל הלך טוב ויפה עד שהגעתי לשלב של בחירת שם היוזר הראשוני/שם המחשב - משם הגיע המסך PREAPARING YOUR DESKTOP ואז פתאום REBOOT עצמאי.. העניין חזר על עצמו מספר הפעלות כאשר ניסיתי לעשות אלימינציה, לשנות משתנים בביוס (הנחתי שמדובר בבעיה עם ה ONBOARD) והחלפתי את מיקומי הזיכרונות/ניסיתי לעבוד עם סטיק בודד וכהנה וכהנה.

משלא התקדמתי לשום מקום, ניסיתי לחזור ל SETUP. המחשב התחיל לעשות את הריסטרט כבר בשלב ה WINDOWS STARTING. מאותה נקודה הוא לא חזר יותר לבעיה הראשונית, אלא, ישר עשה ריסטרט אוטומטי כשהגיע לחלון ה WINDOWS STARTING. כנ"ל ב SAFE MODE.

ניסיתי להתקין XP, בהתחלה ולאחר פירמוט, ההתקנה הגיעה עד ל 80%+- ואז.. REBOOT פתאומי שוב. ניסיתי RECOVERY - עוד פעם התחיל ה REBOOT כבר בשלב ה STARTUP הראשוני כמו ב 7..

הרצתי סוג של MEMTEST (זה שמגיע עם ווינדוס, במשך שעה +, הכל בסדר..)

ניסיתי להחליף ספק כח, ניסיתי להחליף כבלי SATA. כלום.

אני כבר נאלץ להניח שמדובר במשהו פיזי בלוח/מעבד/זכרונות/ ספק כח ? מה עושים ? האם אני מפספס משהו ? מה הסבירות שהכשל הוא בלוח ? מאחר ואין לי בבית רכיבים מתאים חלופיים, איפה אני יכול לבצע בדיקה שכזו באיזור רמת גן בלי שזה יעלה לי הרבה כסף ?

תודה רבה חברים

פורסם
  • מחבר

אגב, נקודה חשובה לדעתי, אותו ריסטרט שמגיע ביוזמת המערכת לא נראה סטנדרטי. כל הלוח נכבה לשלוש שניות (כולל המאווררים והכל) ואז חוזר לעשות פוסט (ממש כמו שהלוח אסוס שלי מגיב כשאני מבצע שינוי משמעותי באוברקלוק בביוס) - האם זה עוזר בדיאגנוזה ?

הריסטרטים האלו מגיעים כל פעם באותה הנקודה בדיוק גם כשאני מחליף בין הסטיקים של הזכרונות וגם כשאני עובד על סטיק בודד - האם די בכך בכדי להסיק שהבעיה היא לא מהזכרונות ?

חלק מהבעייתיות של הנושא נובע מהעובדה שהלוח אם נקנה מ KSP השבוע (אחריות - עד מתי המעבדות פתוחות ??) ואת המעבד והזכרונות קניתי "סגורים מבן אדם פרטי

תודה.

פורסם

מה הכוונה שום מערכת הפעלה?

ניסית להתקין מערכת הפעלה נורמלית כגון לינוקס?

תנסה לפחות להריץ את המחשב על LIVECD לינוקס.

תבצע בדיקת זיכרונות עם MEMTEST, יתכן שהבעיה בזכרונות ויתכן שהבעיה גם בסלוטים של הזכרונות.

בנוסף אתה יכול לנסות להתקין באמצעות CD אחר, או כבל אחר, יתכן שהבעיה נובעת משם. למרות שקשה להבין איך בעיה שם תגרום לאתחול המחשב.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להתקין XP, VISTA, 7..

כרגע, אני לא מצליח להיכנס אפילו לסטאפ ההתחלתי בדיסק ההתקנה - המערכת עוברת את כל שלב העתקת הקבצים להתקנה (ב XP וב 7) ובדיוק כשהיא מסיימת, המחשב עושה ריסטרט (3 שניות כיבוי כולל המאווררים). גם ב 7 גם ב XP.

אני אנסה MEMTEST יותר מאוחר היום - למרות שכלי הבדיקה של ווינדוס לא הראה כלום ?

עדכנתי ביוס לאחרון - שום הבדל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים