עבור לתוכן

בעיה רצינית בארד דיסק ובירור קל , אשמח לעזרה.

Featured Replies

פורסם

שלום ,

שאני קונה ארד דיסק בחנות ושם אותו במחשב חדש הכוונה מוציא את הארד דיסק הישן שלי ושם חדש , המחשב מזהה אותו , הכוונה אני יכול לפרמט אותו ולהתקין עליו מערכת הפעלה בלי בעיות (כמובן עם דרייברים של SATA במידת הצורך ) או שצריך

קודם להגדיר בביוס על הארד דיסק משהו ?

ושנית ניתן להוציא ממחשב אחד ארד דיסק ולחבר במחשב שניה בלי בעיות ? למה אני לקחת ארד דיסק ממחשב אחד

שלא עובד לי וחיברתי למחשב השני והווינדוס לא עולה לי כמו במחשב שהיה מחובר קודם לכן , למה?צריך להגדיר

משהו שמחברים את הארד דיסק?

אשמח מאוד שתעזרו לי אני במצב שאין לי מה לעשות , וחיפשתי בטרדים של הפורום ולא היה תשובה על השאלה הזאת .

תודה רבה לכם

פורסם

ברגע שהלוח אם זיהה את ההארדיסק החדש , אפשר להתקין עליו מערכת הפעלה .

בקשר להעברת הארדיסק עם מערכת הפעלה ווינדוס פעילה עליו למחשב אחר. בדרך כלל תצטרך לבצע "התקנת תיקון" לפני שהמערכת תעבוד

פורסם
  • מחבר

ברגע שהלוח אם זיהה את ההארדיסק החדש , אפשר להתקין עליו מערכת הפעלה .

בקשר להעברת הארדיסק עם מערכת הפעלה ווינדוס פעילה עליו למחשב אחר. בדרך כלל תצטרך לבצע "התקנת תיקון" לפני שהמערכת תעבוד

תודה , אבל מתי אני צריך לבצע את "התקנת תיקון" למערכת הפעלה שארד דיסק חובר למחשב האחר או שהוא עדיין נגיד במחשב הישן אני מבצע את "התקנת תיקון" ורק אז מעביר אותו למחשב האחר ?

והלוח אם מזהה אוטומטי את הארד דיסק או צריך להגדיר הגדרות בביוס ?

פורסם

התקנת התיקון צריכה להעשות במחשב החדש.

אם אינני טועה אתה צריך להכנס לביוס ולהגדיר לו שישעה BOOT מה CD, אתה מכניס את הדיסק של מערכת ההפעלה ויוצא מהביוס עם שמירת ההגדרות.

לאחר מיכן אתה תקבל משפט באנגלית שאומר לך ללחוץ על מקש כל שהוא בכדי לעשות BOOT ברגע שאתה לוחץ על מקש כל שהוא המחשב יתחיל לעשות פעולה כל שהיא שלאחריה אתה תקבל מספר אופציות ובינהם תיקון מערכת ההפעלה.

אני מקווה שאינני מטעה אותך.

דרך אגב לפני מספר שבועות גם אני העברתי דיסק קשיח עם מערכת הפעלה ממחשב אחד למחשב אחר ולמזלי לא נתקלתי בבעיה מסויימת. מערכת ההפעלה עלתה יפה וזיהתה לבד את כל הדרייברים החדשים למעט אחד שהתקנתי בעצמי.

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים