פורסם 2010 באפריל 2515 שנים לפני כמה ימים כשניסיתי לחבר את הדיסק און קי שלי (SANDISK 8GB הרגיל)פתאום הוא אמר לי שאני חייב לאתחל את הכונן.אני לא יכול לאתחל כי יש שם קבצים שממש חשובים לי ואם אני אאתחל הם יימחקו...בקיצור, ניסיתי גם על מחשב אחר עם ווינדוס XP (אני עם ווינדוס 7) וגם שם הבעיה נשארה.אני חייב פיתרון.תודה רבה.
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים מחבר כן לא עשיתי גיבוי מה אני אעשה מטעויות לומדים..בקשר לתוכנה TSTDISK לא הבנתי איך להשתמש בה הורדתי אותה וזה חלון CMD שחור,ניסיתי להפעיל אבל זה מסובך.
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים לא זוכר ספציפית את התפריטיםאבל אתה צריך להגיד לתוכנה לשחזר מחיצות partitions
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים מחבר ניסיתי להפעיל אבל בסוף זה נותן לי שגיאה..הבחרתי בתפריטים את הדברים ההגיוניים ביותר שהיו שם וזה השגיאה שאני מקבל בסוף:http://img301.imageshack.us/i/65632567.jpg/מה קורה פה?
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים dev/sdb זה אמור להיות הDOK שלך, רק שהודעת השגיאה לא מסמלת משהו טוב.תעיין פה לגבי פתרונות ורעיונות.עריכה: לפי זה המצב דווקא דיי מוגר ובסה"כ אומר שיש בעייה עם טבלת המחיציה של FAT32.
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים מחבר כן אני יודע שזה ה-DOK שלי אבל מה אני צריך לעשות?אני חייב להחזיר את הדיסק און קי.. לחלק מהקבצים עוד מצאתי גיבוי הבעיה היא שאני לא בטוח מה עוד יש....
פורסם 2010 באפריל 2615 שנים אין שום מערכת קבצים על ה-DOK, היא הושמדה.השתמש בכלים כמו R-Studio או GetDataBack כדי לנסות ולשחזר.
פורסם 2010 באפריל 2615 שנים מחבר לא החרתי QUICKSEARCH פשוט עשיתי בדיקה וזה עשה לבד את זה.. לגבי כלי השחזור שNemesis הביא אני אנסה אותם מחר. תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.